Hayali Amerika’ya gitmek ve hem dil öğrenmek hem de orada gazetecilik yapmaktı. Atalay bu hayaline de Trabzonspor’un merhum Başkan yardımcılarından Sebahattin Çakıroğlu ve arkadaşlarının desteğiyle ulaştı.
 
ABD’ye gitti. Kanal 24 ve Akşam Gazetesi’nin temsilcisi oldu. Gittiği dönemde de Trump işbaşına geldi. Onunla röportaj yapmayı hedefine koydu ve Oval Ofis’e girmeyi başardı. Şimdi sıra Trump ile söyleşiye geldi. Yavuz Atalay hem iyi bir gazeteci oldu hemde Beyaz Saray’ın kapısından içeri girdi. Türk milliyetçiliğini de asla dolara değişmedi.
 
Savaş Açtı
 

Trabzon Yeşilay Cemiyeti Derneği Başkanlığına getirildiği günden itibaren önemli hizmetlere imza atan Başkan Köksal Boz eğitim öğretim yılının başlamasının ardından yeni plan ve programlarını da devreye sokuyor. 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ve Trabzon Milli Eğitim ile birlikte okullarda sigara ve uyuşturucu konusunda konferanslar verip öğrencileri bilgilendirecek olan Boz ve ekibine velilerden de büyük destek geldi. Trabzon Yeşilay Şube Başkanlığının performansını sürekli artıran ve takdir toplayan Köksal Boz, ‘Sigara öldürür’ konulu kendi karikatürüne de uzun süre tebessüm etti.
 
Baro’dan Başsavcı’ya Ziyaret
 
Mazbatalarını yeni alan Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel’i makamında ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Sibel Suiçmez, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel’e yeni görevinde başarılar diledi. Başsavcı Tuncel’ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Başkan Oltayı Attı Ya Nasip
 
Trabzon’un Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı sahilinde vatandaşları ziyaret etti.

Gece geç saatlerde kaymakam Mehmet Nuri Çetin ve meclis üyeleri ile sahile inen Başkan Çebi, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. İlçeye yeni kazandırdığı sahilde eline oltayı alan başkan Çebi, ‘Ya nasip diyerek’ oltayı denize attı. Bir süre sahilde balık avlayan Çebi, ‘Oltayı atmak benden, rızkı vermek Allah’tan diyerek Karadeniz’in maviliklerine bıraktık. Takdir Allah’ındır” dedi.
                     
Fakülte Yolu Çile Dolu
 
Trabzon’dan bölgeye hizmet veren KTÜ Farabi Hastanesi yolu çilelerle dolu.

Bölgede ki ilden her gün  binlerce hastanın tedavi olmak için geldiği hastanenin yolunun gidiş geliş olmak üzere tek şeritli olması, tek şeritli yola çift taraflı araç parkları, hastanenin otoparkının yetersiz oluşu nedeniyle hastaların yol kenarına araba bırakması vatandaşları adeta tedaviye değil eziyete gelmiş gibi oluyor.
 
Eğitim Çınarı Yaşamını Kaybetti
 
Büyükliman Yöresi’nin değerli eğitimcilerinden birisi olan Burhan Aşçı 78 yaşında hayatını kaybetti.

Vakfıkebir Lisesi’nin efsane Matematik Öğretmeni olarak tanının, içlerinde TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın da bulunduğu çok sayıda önemli şahsiyetin öğretmenliğini yapan ve Beşikdüzü’nde ikamet eden Burhan Aşçı geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayata veda etti.

Burhan Aşçı’nın cenaze namazı dün öğle namazına müteakiben Beşikdüzü Merkez Çakmak Camiin de kılınarak Akkese Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Öğrencilerden Hayırlı Olsun Ziyareti
 
Dumlupınar İlkokulu, Kaymakam Tolga Toğan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Dumlupınar İlkokulu Okul Müdürleri Hamza Çobanoğlu, okul öğretmenleri ve öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Tolga Toğan, okulla ilgili bilgi aldı.Öğrencilerin mektupla başarı dilekleri karşısında duygulanan Kaymakam Tolga Toğan, öğrencilerle sohbet ederek, gönüllerini aldı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tolga Toğan,  kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilisim