İkinci çocuklarına kavuşan Fatih-Fatma Dokuz çiftinin mutluluğu bir kat daha artarken yavrularına Almina ismini koydular.
Fatih Dokuz’un en yakın arkadaşlarından biri olan Hasan Hakkı Eyüp, Dokuz ailesini ilk kutlayan kişi olurken mutluluklarına da ortak oldu.
Biz de Taka Gazetesi olarak dünyaya gözlerini açan Almina’ya hoş geldin bebek diyoruz.

Muhtar Memiş Uyardı

Trabzon Ortahisar İlçesi 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Ergün Memiş, mahalle sakinlerine çok önemli bir duyuruda bulundu. Memiş şunları söyledi: “Çok değerli 3 Nolu Erdoğdu Mahalle sakinleri ve ev sahiplerine duyuru. Son günlerde mahallemize yabancı uyruklu vatandaşlar yerleşmek için kiralık ev aramaktadır. Bu bizim gözümüzden kaçmamaktadır. Ancak ne oldukları neyin nesi kimdir bilinmiyor. Bu nedenle. Lütfen evinizi kiraya vermeden muhtarlığınızla irtibata geçelim. Sonradan pişmanlık yaşamayalım.”

Vakfıkebir'de Neler Oluyor?

MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Eyüpoğlu “Görevden alındığımıza dair dedikodular bizim de kulağımıza geldi. Resmi olarak ulaşan bir şey yok. Kulaktan dolma bilgiler geliyor. Bu hiç hoş değil. Trabzon’daki parti yöneticilerimiz görevden alındığımızı konuşuyormuş. Net bir şey olunca açıklama yapacağız. Görevden alınma doğruda olabilir ama keşke yüzümüze, makamımıza söyleselerdi” dedi. Öte yandan MHP Trabzon İl Başkanlığı’nın konu ile ilgili önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Elektrikler Kesilecek

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Çoruh Elektrik’ten yapılan acıkamaya göre; Bahçecik Mahallesi’ne bağlı Refik Cesur Caddesi, Toki Sevgi Evleri, Bahçecik TOKİ, Yenicuma Mahallesi Kukultaş Mevkii ve Beştaş Mahallesi’nde20 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00 ile 09.00 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak. Yine aynı gün Bahçecik Cezaevi civarında saat 09.00 ile 13.00 arasında bakım onarım çalışması nedeniyle elektrikler kesilecek.

Yıldırımhan’ın Trabzon Ziyaretleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan başkanlığında, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik, İş Sağlığı ve Güvenliği Hedef Sıfır” programı kapsamında bugün Trabzon’a ziyaretlerde bulunacak.  Trabzon programı şu şekilde; SGK İl yöneticileriyle istişare toplantısı, İşçilerle yemek programı, İş Sağlığı ve Güvenliği sektörel toplantısı yapılacak.

Şehidin Adı Akçaabat'ta Yaşayacak

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, El Bab’ta terör örgütü DEAŞ mensubu teröristlerle yaşanan çatışmada şehit düşen Giresunlu Piyade Teğmen Furkan Yayla’nın silah arkadaşları, şehidin adını yaşatmak adına M.Selami Yardım Ortaokulu’nda kütüphane açtı. Kütüphane açılışına, İlçe Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, şehidin babası emekli polis memuru Ethem Yayla, M. Selami Yardım Ortaokulu Müdürü Koşman Bulut, daire amirleri, okul müdürleri ve şehidin ortaokul arkadaşları ile davetliler katıldı.

Mecliste Üst Değişimi! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis toplantıları bugün devam etti. Meclisin hemen başlangıcında ise ilginç bir an yaşandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı İsmail Hakkı Küçükali, meclise kravatla gelmeyince emanet aldı.  Trabzon Büyükşehir Belediye meclisinde bugün ilginç bir an yaşandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı İsmail Hakkı Küçükali, meclise kravatsız geldi. Plan ve Bütçe Komisyonundan 2 maddenin sunumu yapacak olan Küçükali, bu şekilde kürsüye çıkmak istemeyince yardımına ise AK Parti Grup başkanı Sait Gürsoy koştu.  Gürsoy, kendi kravatını ve ceketini Küçakali’ye verdi. Bu anlar ise mecliste bu şekilde görüntülendi..

Büyükşehir Bütçesi Onaylandı
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı, Büyükşehir Belediye Meclisinde bugün görüşülerek onaylandı. Büyükşehir Belediye Meclisi II. Başkan Vekili İbrahim Sedef’in başkanlığında gerçekleştirilen Meclis oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen müzakereler görüşülerek karara bağlandı. Gündemin ilk sırasında 2016 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı görüşülürken Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılı gider bütçesi 409,95 milyon TL, gelir bütçesi ise 345,26 milyon TL olarak oybirliği ile onaylandı. 
 
Editör: TE Bilisim