Şöyle devam etti, ‘Yıkılsın. En azından yıkılana kadar oraya bir tuvalet bir lavoba yapılsın, oradaki kadınlar düşünülsün. Anneler günü deniliyor ama annelere gereken değer verilmiyor.’

Kadir Sert Varsa Hizmet Var

Ak partinin il eski yönetim kurulu üyesi ve Aydınlı mahalle muhtarı Kadir Sert TAKA Gazetesini ziyaret etti. 

Sert, Aydınlı mahallesine hizmet yapmaya devam ettiklerini söyleyerek, ‘Biz siyasete adım attığımız günden itibaren halka hizmeti hakka hizmet olarak gördük. Bunu yapmaya devam ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken TAKA Gazetesini de yanımızda görmekten mutluyuz’ dedi. 16 Nisan referandumunu değerlendiren Sert, ‘Trabzon’da bazı birimler etkin çalışmadı’ iddiasında bulundu.

İnsanca Yaşam Onların Da Hakkı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Trabzon Temsilcisi Kenan Kuru yaptığı yazılı açıklama ile engellilere destek verdi: ‘Demokratik, hukuki ve insanca ifade edilen engellilerin mevcut problemlerine çözüm bulmak gelişmişlik seviyesinin göstergesidir. Ülkemizde, engelliler hakkında kanun çıkarılmış ve değişikliğe uğrayarak günün şartlarına göre engellilerin hizmetinde yer almıştır.  Engellilerin hayatlarını engelsiz hale getirmek yasa ile teminat altına alınsa da uygulamak gerekmektedir. Buradan bakıldığında engelliler için, demokratik haklarının ne kadar yerine getirildiği önemli olmaktadır. Diğer bir ifade ile engelliler ve fizyolojik ihtiyaçlarını karşılayamayanlar toplumun gerçeği ile var olan insanlardır. Engelli haftası nedeniyle engellilerin sivil toplum kuruluşu ile haklarını gündemde tutmak ve geliştirmek için bir arada olmaları onların hayata ve kendi geleceklerine faydaları olmaktadır.  Engellilerden, gerek Kamuda çalışanlar ve gerekçe Engellilere ait STK temsilcilerinin Trabzon TÜRKAV’ a yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum. Ve burada tespit edilen çok önemli görüşlerden bir tanesini sizlerle kamuoyu ile paylaşarak yerel yönetimlerin dikkatine sunuyorum.’

Erdoğan’ın Baba Acı

Taka Gazetesi’nin Köprübaşı temsilcisi Eyüp Emin Erdoğan babasını kaybetti. Kazım Erdoğan(84) için dün merkezde cenaze merasimi yapıldı ve ardından da aile kabristanlığına defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet Erdoğan ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

KYK’lı Öğrenciler Proje Başında

Trabzon KYK da kalan öğrenciler, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile birlikte hayata geçirilen proje kapsamında fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.13 Mayıs Cumartesi günü yola çıkan gençler, 300 adet fidanı toprak ile buluşturdu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından 10 Mayısta imzalanan protokol uyarınca “Her KYK’lı bir fidan” sloganıyla hareket eden Trabzon KYK, Düzköy de bulunan KYK Ormanları mevkiinde fidan dikimini gerçekleştirdi. Ardından öğrenciler güzel havanın tadını piknik yaparak çıkardı ve bu güzel günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alevrisa Görücüye Çıkıyor

Cengiz Selimoğlu “Alevrisa” isimli gala gecesini Trabzon Yalı Park Otel’de gerçekleştiriyor. 17 Mayıs Çarşamba günü 19.00’da gerçekleşecek gala da çok sayıda kişi bir araya gelecek. Gala gecesine; Grup İmera, Taner Eyüboğlu, Apolas Lermi, Merve Yavuz ve çok sayıda kişi katılacak. Gala gecesi aynı zaman da Çay TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak. Orhan Sancak tarafından organize edilen geceye herkes davetli.
 
TS CLUB’lere Yenilik Geliyor

NTC Medya sahibi Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’ı İstanbul Beyberbeyi’ndeki çalışma ofisinde ziyaret ettik. Kendisi ile  Trabzon’u ve TS Club’u konuştuk. Başkan Yardımcısı Alp, TS Club’lerle ilgili yeni projelerinin olduğunu söyledi. Maliyetlerin azaltıldığını ve Trabzonspor taraftarının istediği ürünleri hazırladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Alp, “Yeni TS Club mağazalarımızı taraftarlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Cuma günü Ankara’da Ankamall Alışveriş Merkezi’nde yeni mağazamız açıldı. Taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Biz de bu camia için çalışıyoruz ve mağazalarımıza yenilikler getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim