Özer, doğudaki kahramanları sık sık ziyaret eder. Özer, bu hafta sonu da doğuya ailesi ile gitti. Annesini, eşini ve çocuklarını yanına alan Özer, önce Kayseri’ye ardından Diyarbakır, Lice ve Tunceli Pülümür’e uğradı. Burada kahraman askerleri ziyaret eden Özer, onlara moral verdi. Diyarbakır’da HDP binası önünde nöbet tutan anneleri de ziyaret eden Özer, bu vatanın asla bölünemeyeceğini ifade etti. Diyarbakır Lice’de Abalı Jandarma Karakolu’ndan kendisine gelen menemen davetini de geri çevirmeyen Özer, ailesi ile karakola gitti ve kahraman askerlerle menemen yedi. Ardından yola çıkarak Trabzon’a gelen Özer, bir günde uykusuz yaklaşık 2 bin kilometre yol kat etti.
 
Velioğlu, Çalışmalara Başladı


 
31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’den Ortahisar Belediye başkan aday adayı olan ve çalışmaları ile kamuoyunun takdirini toplayan SMMM Hasan Kamil Velioğlu bugünlerde Mali Müşavirler Odalar Birliği seçimleri için büyük bir gayret içerisinde. TÜRMOB seçimlerinde Ekonomi eski Bakanı Masum Türker ile birlikte hareket eden Hasan Kamil Velioğlu, Masum Türkeri’n Karadeniz SMMM Odaları ziyareti programında Ordu’dan Erzurum’a kadar kendisine eşlik etti ve Karadeniz bölgesindeki seçim çalışmalarına katkı sundu. Velioğlu, şimdi de yeniden çalışmalara başlayarak, Samsun, Ankara ve Uşak’tan sonra İzmir’de çalışmalarına devam ediyor. TÜRMOB’da grup olarak zafere çok yakın olduklarının bilgisini veren Hasan Kamil Velioğlu’nun mutluluğunu sesinden anladık. Masum Türker’e oy anlamında da ciddi katkı sağlayan, İdaealist ve başarılı hemşehrimize bizde başarılar diliyoruz.
 
Panasonıc’tentrabzon’da Toplantı


 
Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; anahtar – priz, şalt, sigorta kutuları ve LED aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Trabzon’daki Hotel Novotel’de,19 Eylül 2019 Perşembe günü,saat 17.00’de bir eğitim toplantısı gerçekleştirecek. Ürünlere yönelik sunumların yapılacağı; avantaj, fırsat ve yeniliklerin paylaşılacağı toplantıya yoğun ilgi bekleniyor. Panasonic Life Solutions Türkiye’nin bölge eğitim toplantısı, Bayi ve Projelerden Sorumlu Türkiye Satış Müdürü Ercan Kızılkaya’nın yapacağı açılış konuşması ile başlayacak. Program, Kurumsal Marka Yönetimi Genel Müdürü Aysel Özaltınok’un “kurumsal tanıtım sunumu” ile devam edecek. Sonrasında anahtar-priz, şalt ve LED aydınlatma ürünlerine dair genel bilgiler içeren ürün sunumları gerçekleşecek. Eğitim sonunda Madame Coco, BP, Teknosa, CarrefourSA’larda geçerli olacak hediye çekleri için çekiliş yapılacak. Organizasyon, gala yemeğinin ardından sona erecek.
 
Bayrak Değişimi


 
Ülkü Ocakları Şiran İlçe Başkanlığında yapılan törenle başkanlık görevi Öskan Yılmaz’a devredildi. Törende konuşan Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Taştan “Beş yıldır gururla yürüttüğüm Şiran Ülkü Ocakları Başkanlığını, Gümüşhane Ocak Başkanı olmam sebebi ile beraber görev yaptığım ve iki haftadır vekâleten yürüttüğü görevi asaleten Öskan Yılmaz kardeşime devretmiş bulunmaktayım. Bu devir teslimi kendi ellerimle yapma mı nasip eden Allah’a şükürler olsun. Buda benim için gurur verici bir olaydır. Yeni görevinde başkanıma başarılar diliyorum. Beş yıl sonra hüzünlenmemek elde değil. Bu süre zarfında yanımızda bulunan destek veren emek sarf eden tüm teşkilatıma teşekkür ederim. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ocağımıza canı gönülden sahip çıkacağınıza inanıyorum." dedi. İl Başkanı Taştan'ın konuşmasının ardından bayrak ve görev teslimi gerçekleşti. Şiran Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini teslim alan yeni Başkan Öskan Yılmaz, aldığı görevi layıkıyla yerine getireceğini kaydetti. Yılmaz, konuşmasında; "Öncelikle bu mübarek çatı altında toplanmamızı sağlayan Allah-u Teâlâ’ya hamdolsun. Bize görevi layık gören İl başkanımız ve büyüklerimizden Allah razı olsun. Ülkü Ocaklarında doğduk, Ülkü Ocaklarında büyüdük. Her daim vardık, varız ve var olacağız. Murat başkandan devraldığımız sancağımızı daha ileriye taşıyacağız." dedi.
 
 
Rize’de Farkındalık Oluşturdular


 
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediyesince 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, insanların doğayı kirletmemesi ve bu konuda daha özverili davranması gerektiğini söyledi. Rize'nin güzel bir il olduğunu belirten Çeber, "Mükemmel bir doğamız, harika bir çevremiz var. Bunu bozmazsak ve kirletmezsek dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz." dedi. Çeber, yaylalara ve yollara çıktıklarında çöpleri gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti: "Eminim benim gibi bundan herkes rahatsız oluyor. Ayder, Çağrankaya ve Pokut yaylalarını gördüğüm zaman yol için gelenlere 'Ne olur, oraya yol yapmayalım.' diyesim geliyor çünkü yol yaptığımız zaman maalesef bilinçsiz, duyarsız, çevresini, doğasını ve geleceğini düşünmeyen insanlar gittiği zaman oraları kirletiyor. Biz bununla mücadele edeceğiz."
 
 
Altıntepe Ziyaretlerini Sürdürüyor


 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, atanmış olduğu ilçe başkanlığı görevinde ilk günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam diyor. Altıntepe, son olarak kurucu ilçe yönetim kurulu üyelerini tek tek ziyaret ederek plaket takdim etti. Bir süre önce başlattığı uygulamayla her hafta Cuma günleri, yönetim kurulu toplantılarında çektikleri kura neticesi belirledikleri bir mahalleyi ziyaret ederek yerinde bir farkındalık teşkil etmeyi başaran AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, gösterdiği ahde vefa örneğiyle de takdir edildi. Beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın kurucu yönetim kurulu üyelerini işyerlerinde tek tek ziyaret ederek sohbet etme imkânı bulan, hiçbir zaman unutulmadıklarını ifade fırsatı bulan ve hayır dualarını isteyen İlçe Başkanı Altıntepe ile ilçe gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerin kendilerini adeta bir tarih koridorunda yolculuğa çıkardığını dile getirerek, o dönemin zor şartlarında görev alan dava arkadaşlarına, büyüklerine ne kadar teşekkür etseler de minnet duygularını ifade etmekte zorlanacaklarını kaydettiler.
Editör: TE Bilisim