Hazine ve Maliye Bakanlığında Özel Kalem Müdür Yardımcısı kadrosunu üzerinde bulunduran Hacıahmetoğlu Trabzon ve ilçelerinden Bakan Berat Albayrak ve ekibine ulaşan tüm talepleri titizlikle inceliyor ve çözüm için harekete geçip sonuçlandırıyor. Genç ve Bilge bir ekiple birlikte hem yerel hem de sosyal medyayı tarayan Ufuk Hacıahmetoğlu aynı zamanda Trabzon ile de güzel diyaloglar kuruyor.

TAKA Gazetesi Yayın Kurulu Üyelerini samimiyetle karşılayan ve ağırlayan Ufuk Hacıahmetoğlu, Trabzonspor için de ‘Trabzonspor kazandığında o hafta üretkenliğim artıyor’ diyerek tüm Trabzonsporluların duygularına da tercüman oldu.
 
Bahadır Ağırladı
 
Yaklaşık olarak 35 yıldır Atacan Aksoy’un,  Karadeniz Bölge Müdürlüğünü yapan Hasan Bahadır, mert bir isimdir. Kurulduğundan beri TAKA Gazetesini okuyan Bahadır gazete çalışanlarını da bir aile ve kardeşi olarak görür. Birkaç gün önce Yalıköy’de konuğu olduk ve hem çayını içtik hem de güzel bir sohbet yaptık. Teşekkürler Sevgili dost.
 
Ramis Uzun İmamoğlu’nu Ziyaret Etti
 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Ramis Uzun, “Bizleri oldukça sıcak karşılayan ve yakında ilgilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
 
ABD Büyükelçiliğini Kınadı
 
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada ABD Büyükelçiliğinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili atılan çirkin tweet’i beğenmesini kınadı. Başkan Refik Kurukız yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkından olumsuz beyanlarda bulunan FETÖ firarisi alçağın attığı tweet’i beğenen ABD Büyükelçiliğini kınıyorum. Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Devlet Bahçeli ’siz ve MHP’siz bir Türkiye hayal edenler, hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.  Başkan Kurukız, “Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması için bir kültür merkezi yapılması talebi MHP İl Teşkilatımızın yaptığı ziyaretler sırasında ortaya çıkmıştı. Bu önemli talebi dile getiren MHP İl Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve ekibinden bu konunun incelenerek yerine getirilmesini arz ediyorum. Ayrıca İstanbul’daki Trabzon Tanıtım Günleri’nde yapılan mükemmel organizasyon için Trabzon Dernekler Federasyonuna ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.
 
Beşikdüzü İçin El Ele
 

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, eski İlçe Başkanları Harun Demirci ve Zafer Zeytin ile biraraya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmanın ardından bir mesaj yayınlayan AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, “Birlik, dirlik ve kardeşlik içinde yeniden yollara düşme vakti. eski yöneticilerimizle hasbihal eyledik. Önümüzdeki süreçte de fikirlerinden ve tecrübelerinden yararlanacağımız Harun Demirci Zafer Zeytin’e ve Veysel Çıtak’a partimize verdikleri destekten ötürü teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
İl Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti
 

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun,  İş Adamı Hüseyin İskenderoğlu ve emekli emniyet mensubu Adil Balta ile birlikte yeni görevine başlayan Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Alper Müdürümüzü ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Trabzon’umuzda çok başarılı hizmetler gerçekleştireceğine inanıyoruz. Yeni görevi hayırlı olsun” dedi. 
 
Maçkalılardan Turan’a Destek
 

Trabzon’un Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Erdoğdu Lisesi Müdürü Ali Turan’a, Maçkalı hemşehrilerinden destek geldi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan başta olmak üzere Maçkalılar Turan’ın Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olmasına sevinerek, “Müdürümüze Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde başarılar diliyoruz” dediler.
Editör: TE Bilisim