Farabi’nin halkla bütünleşen hekimlerinden birisi de Prof. Dr. Mustafa Gökçe. Kardiyalog. 25 yıldır hasta bakıyor. Hasta bakıyor ve öyle hastalara da 09.00-17.00 arasında bakmıyor. Ekibini de motive ederek anjio mu yapacak, o gün aldığı tüm hastaları tamamlamak için operasyonları mesai dışına taşıyor. Kuşkusuz Mustafa hocamız gibi başka hekimlerimiz de var. Ama ona giden, hastalar tedavi olan vucüdun motoru kalp olunca hem basın yoluyla hem de bizleri arayarak teşekkürlerini paylaşıyorlar. Bölümün  yeni imkanlarla daha desteklenmesi gerektiğini söylüyorlar. Bir hekimin yetişmesine devlet büyük yatırım yapıyor. İşte hekim bunun karşılığını veriyorsa ne mutlu ona. Prof. Dr. Mustafa Gökçe tüm Karadeniz’in doktoru olduğundan teşekkür edelim.
 
Dernekpazarı Yeni Bir Siyasetci Kazandı
 
Mustafa Genç. Yeni dönemde AK Parti’nin İlçe Başkan Yardımcısı. Hem Trabzon hem de İstanbul’da önemli yatırımları olan iş adamı. Lacivert elbise ve Bordo-Mavi kravatla birlikte karşıladı Bakanları. Dernekpazarı yeni bir siyasetçi kazandı. Mert, adam gibi adam. Başarılar Mustafa Genç.
 
Danışmanlar
 
Bakan Süleyman Soylu Ali Faik Hacıoğlu, Erdem Sürmen, Ahmet Aydın ve Selahattin Aydınlı dörtlüsü ile birlikte geldi Trabzon’a. Berat Albayrak ise korumaları ve Danışmanı Ufuk Hacıahmetoğlu ile idi. Albayrak’ın sevdiği isim Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Usta da Berat beyi adım, adım izledi. Düzköy ve Dernekpazarı’nda hem Ufuk Hacıahmet hem de Erdem Sürmen ile Ali Faik Bakanlar kadar vatandaşları da dinlediler. Bakanların yükünü azalttılar.
 
 ‘Bürokrasi iktidara darbe yapıyor’
 
İsmail Hacıhalilağaoğlu İçişleri Bakanlığına bir mektup yazdı. Mektubunda iddiaları şu: AK Parti iktidara geldiği günden itibaren millete önemli hizmetler yaptı. Ancak şimdi bürokrasi AK partiye halk darbesi yapmak istiyor.
 
Tapulu arazilerimizi(Gümüşhane Gündoğdu köyü) kadastro geçiyor iddiası ile birlikte yüzde 60 orman arazisi ilan ettiler. Bunu yaparak milleti bu başarılı hükümete karşı kışkırtıyorlar. Bunun müsebbibi de Bürokratlardır.
 
Bir an önce İçişleri Bakanlığı bu konuya el atmalı ve vatandaşın gasp edilen arazilerini onlara iade etmelidir.’
 
Osman İsaoğlu Nerede Olacak?
 
AK Partide önümüzdeki süreçte hem il hem de Ortahisar kongreleri var. Bu kongrelere doğru genç dinamik ve listelerde olması mhutemel isimlerden birisi de Osman İsaoğlu. Geçmişte Ortahisar örgütünde yönetici olarak çalışan Osman İsaoğlu bugün il yönetiminde. Aralık ayında Ortahisar seçimi Ocak’ta ise il seçiminin yapılması muhtemel. Bakalım İsaoğlu hangi listede yer alacak. Ya da devam edecek mi?
 
Kazanan Beşikdüzü Olacak
 
Cumhuriyet Halk Partisi Beşikdüzü İlçe Başkan Adayı Ali Cora, adaylığı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak ilçe başkanlığı dışında hiçbir göreve talip olmadığını söyledi. Ali Cora, “ CHP bayrağını daha üst seviyelerine taşımak, birlik ve beraberliği öne çıkarmak için göreve talip oldum. Daha yaşanabilir bir Beşikdüzü için yerel seçimleri mutlaka kazanmak, genel seçimlerde de partimizin oyunu artırmak istiyoruz.  Beşikdüzü CHP İlçe Başkanlığı dışında hiçbir hedefim yok. Partime ve ilçeme hizmet etmek istiyorum. Demokratik bir yarış olacak.  Seçim sonucunda kim kazanırsa kazansın, karara saygı duyacağız ve kucaklaşarak ayrılacağız. Kazanan partimiz ve Beşikdüzü olacaktır” diye konuştu.
 
Sanatseverler İle Buluşuyor
 
Çağdaş Sanat Dersi Proje Sergisi Mail Art bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi’nde açılıyor.  1 Aralık tarihine kadar açık kalacak sergiye çok sayıda kişi ve eseri katılıyor. Saat 15.00’da açılacak sergi sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
 
 “Yepyeni bir dünya da yaşamak umuduyla”
 
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu. Ayvazoğlu’nun kaleme aldığı ifadeler şu şekilde:
 
 ‘’Şiddet içeren hiçbir dil, davranış, bakış, anlayış, inanış, baskı ve yaşayışın yer edinemediği ve itibar görmediği ;
 
 Kadın üzerinden dile dolanan hakaret ve küfürlerin çocuk dimağına yerleştirilip marifete tabi gösterilmediği; namus ve ahlak kavramının cinsiyet farkıyla müsemma olmadığının ziyadesiyle kavrandığı bir dünyada;
 
 Saçından, başından" yakalanmaya çalışılan modern çağ hurafelerinin, evrensel hakikatlerle geçersiz kılındığı;
 
Kadının kadına, erkeğin kadına, kadının erkeğe, kadın ve erkeğin çocuğa, hülasa güçlünün zayıfa uyguladığı her türlü zulmün karşısında çelik gibi durabilenlerle;
 
Cinsiyete tabi olmayan 'İnsanlığın' gerektirdiği gibi, öncelikle kendi iktidar alanlarını layıkıyla temsil edebilen ve hakkını verebilen herkesle, ezber sloganların mış'lı taklitçilerinin duyarlı insan modeli turnusollarını çiğneyerek yürümeye devam...
 
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'ne ihtiyaç duyulmayacak yepyeni bir dünyada, yaşamak umuduyla.”
Editör: TE Bilisim