Kılıçdaroğlu Hazaroğlu’na Gitti

CHP’nin efsane il Başkanlarından Cafer Hazaroğlu bir süre Medical Karadeniz Hastanesinde tedavi gördü ve evinde istirahatte.

Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu havalimanına indi ve doğrudan Şana’ya geçti, orada Hazaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Evin önünde bir süre çay içen Kılıçdaroğlu’na hoş geldin diyen isimlerden birisi de Partinin çizgisi asla şaşmayan isimlerinden Nuri Aydın oldu. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı vefaya teşekkür eden Hazaroğlu Genel Başkanına başarı diledi.

Akçaabat Buluşması

Siyasette zaman, zaman tartışmalar olsa da bunun birde dostluk yönü vardır. Ayrıca hemşericilik.  İşte Akçabat. Bir tarafta Adnan Günnar ile ile Başkanı Emre Akgün diğer tarafta ise Yavuz Karan ile Mustafa Nadir. Buluştular sohbet ettiler, birbirlerine başarı dilediler.

Bayrak Memleketi Rize’ye Yatırım Yapacak

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kaynarca İhtisas Organize sanayi Bölgesi Başkan Vekili olan Bayrak Grup ve Sekizler Yapı A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak,  memleketi olan Rize yatırım yapacak.

Önceki gün Ankara'da bir araya geldiği TBMM Çevre Komisyonu Üyesi, Dışişleri Komisyonu ile Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi, Türkiye - Yemen Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile yapacağı yatırım ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Murat Bayrak; konuyla ilgili detaylı açıklamayı iler ki günlerde yapacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Hasan Karal ve Murat Bayrak'ın bu görüşmesi Siyasi, İş ve STK alanında tarafından büyük ilgi bulurken Murat Bayrak'ın memleketine yapacağı yatırım şimdiden merak konusu oldu Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak’ın konu ilgili detaylı açıklama yapması da bekleniliyor.

Aydın Özkurt Hacdan Döndü

Aydın Özkurt. Sebat sürücü kursunun sahibi, Ak Partinin il eski Başkan yardımcısı. Eşi ile birlikte 1 aylık hac farizasını yerine getirdi ve döndü. Şimdi Köşk’te evinde tebrikleri kabul ediyor. Dün Sebahattin Alemdar bu fotoğrafı paylaştı. Allah kabul etsin.

Köseoğlu’ndan Tam Destek

AK Parti Trabzon milletvekili Ayşe Sula Köseoğılu Arsin ilçe Başkanlığına yeniden seçilen Tolga Şengül ve Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’i tebrik etti. Tüm ilçe kongrelerine katılmak için büyük çaba harcayan Köseoğlu, ilçe Başkanlarını ve Belediye Başkanlarının taleplerine de destek oluyor.

Mühendislerin Futbol Turnuvası

TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen İKK Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. 6 takımın yer aldığı turnuvada takımlar lig usulü 5 maç oynayacak. Müsabakalar sonucu ligi 1’inci sırada bitiren takım 4’üncü ile, 2’inci sırada bitiren 3’üncü ile yarı final müsabakasına çıkacak. Final maçı ise 9 Ekim 2017 tarihinde oynanacak. Çamlık Halı Sahada oynanan turnuva, TMMOB Trabzon Şube Başkanı, 1461 Trabzon Futbol Kulübü eski başkanı Şaban Bülbül tarafından organize ediliyor. Bülbül, turnuvanın şölen havasında geçmesi için gereken neyse yapmaya çalışıyor.
Editör: TE Bilisim