Ancak bu köprü henüz işlevini tam olarak yerine getiremedi ve o bölgeden karşıya geçmek isteyen araçlar çok zor durumda kalıyorlar. Sebebi ise DSİ’nin hemen karşı tarafta yaptığı su isale hattı çalışması. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin bir an önce operasyonu yapmasını istiyorlar.
 
Berrin Soygenç Daire Başkanı
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına, TİSKİ Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Berrin Soygenç getirildi. Büyükşehir Belediyesinin birçok kademesinde başarıyla görev almış olan Soygenç’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
İzmir’e Şengün
 
2007-2009 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Aydın Şengül, 2011 yılında ise milletvekili oldu. Cumhurbaşkanı Reyep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından yeniden bu göreve getirildi ‘15 Ekim 1968'de Trabzon'un arsin ilçesinde dünyaya geldi. Babasının adı Hasan, annesinin adı Güller. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Planlama Bölümünü bitirdi. 1994 yılından itibaren Özde Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nde iş hayatını sürdürdü. İzmir'de ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde şehir planlama çalışmalarında bulundu. İzmir Ticaret Odası Üyesi oldu.’

Bayraktarların Acısı
 
Trabzonspor eski yöneticilerinden merhum Derviş Bayraktar'ın kardeşi, Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Osman Bayraktar'ın babası, Trabzonspor Divan üyeleri Adnan, Tahsin, Zeki ve Hakan Bayraktar'ın amcası, chp’NİN İL ESKİ Saymanı Suat Byaraktar’ın dayısı İbrahim Bayraktar vefat etti. Merhum İbrahim Bayraktar'ın cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Akoluk Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
 
Beşikdüzü’nde Şok İstifa
 
Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü İlçe Başkanı Ümit Yaylı görevinden istifa etti. Görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza atan Ümit Yaylı’nın istifası ilçede şaşkınlıkla karşılandı. MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Kazım Zıp’ın vefat etmesinin ardından 12 Temmuz’da 2017 tarihinde Beşikdüzü MHP İlçe yönetim kurulu üyeliği görevinden ilçe başkanlığına atanan Ümit Yaylı,  “Gördüğüm lüzum üzerine görevimden ayrılmaya karar verdim. Herkes için hayırlısı olsun” dedi.  
 
Eren Bülbül Ve Başçavuş Gedik’in İsimleri Tünellere Verildi
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla Ortahisar-Maçka Karayolu üzerinde yapımı tamamlanarak hizmete giren tünellere Şehit Eren Bülbül ve Şehit Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik’in isimleri verildi. 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde meydana gelen olayda Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül şahadete ulaşmıştı. Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirilen Meclis oturumunda Ortahisar-Maçka Karayolu üzerinde yeni yapılan tünellerin gidiş yönündekine “Şehit Eren Bülbül Tüneli” dönüş yönündekine “Şehit Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik Tüneli” isimlerinin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
 
Ağırman’a Tebrik
 
Trabzon il emniyet müdürü Orhan Çevik ile AK Parti Of ilçe Başkanı Hakan Terzioğlu, TAKA Gazetesinde Genel Müdürlük görevine getirilen Zihni Ağırman’ı tebrik etti ve başarılarının devamını dilediler. Çevik, telefon mesajı ile Ağırman’ı kutlarken Terzioğlu ise Gazete merkezimizi ziyaret etti.
 
Adı Parka Verildi
 
Trabzon’da serinlemek için girdikleri suda boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtardıktan sonra boğularak hayatını kaybeden Onur Gülertürk’ün adı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yapımı tamamlanan parka verildi. Kulp Belediyesince, Turgut Özal Mahallesi’nde yapılan parkın açılışı yapıldı. 23 Temmuz 2017’de, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde serinlemek için girdikleri suda boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtardıktan sonra boğularak hayatını kaybeden Onur Gülertürk’ün adının verildiği parkın açılışı törenle yapıldı. Törene, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Editör: TE Bilisim