Projeci bir isim olan ve Belediye Başkan adaylığı için ikna edilmeye çalışılan Bayram Aydın, ‘Doğru böyle teklifler var Ama bunun alt yapısı oluşmadan olmaz. Değerlendirme yapacağız’ dedi.

Sadık Başkandan Bayramçavuş’a Teşekkür

Kemalpaşa Belediye eski Başkanı Sadık Şahin Karayolları 10.Bölge Müdürlüğünü başarılı bir şekilde yapan Selahatin Byaramçavuş’a teşekkür etti. İşte o yazısı: ‘Borçka-Hopa Cankurtaran Tüneli projesindeki mutlu son için sizi kutlar bölge Müdürlüğü göreviniz süresince sağlık ve esenlikler dilerim. Bugüne kadar Karadeniz’in aşılmaz coğrafyasında ulaşım için yapmış olduğunuz cesurane ve fedakarane hizmetleriniz için teşekkür ederim. Göreviniz süresi içerisinde heyecanınızı bir saniye bile kaybetmeden HOPA ile BORÇKA ‘yı  coğrafya alanı üzerinde birleştirdiniz .Asıl önemlisi Karadeniz ile Doğu Anadolu’ya açılan Kapıya neşter vurdunuz.Bölge insanın nefesi oldunuz ,sevinci oldunuz, mutluluğu oldunuz, Kalben ve Gönülden tüneller de umut parıltısı oldunuz , Karadeniz’in dağlarına , coğrafyasına zarar vermeden tabiatı talan ettirmeden gönül köprüsü –viyadük oldunuz, yol oldunuz. Tünel oldunuz, unutulmaz bir hizmete neşter vurdunuz. 17 Aralık 2014 yılında  10.Bölge Müdürlüğü görevinize gelirken sizi tanıyan, bilen bir dostunuz olarak gerek görev adamı,  gerekse Karayolları 10.Bölgeye kan olacak, can olacak, ümitlere derman olacak değerli dostum  hak edecek makama geldi. İntibahı bende  var olmuştu , hiç yanılmadım . Bölge Müdürü Yardımcılığı dönemindeki başarılarınız bu yönlere hep referanstı zaten.

Değerli  Dostum Sayın Müdürüme şimdi de  Kemalpaşa ilçesinin (Yeni İlçe) Bir dönem Belediye Başkanlığını yapmış, bu kutsal görevi ifa etmiş yöre insanı olarak yıllardır özlemini çektiğimiz 900 rakımlı Cefuka dağını Borçkamızın  Güreşen (Eski ismi Beğlevan ) ve Çevre Köyleri (yaklaşık 12 köy )ile Kemalpaşa’mızın birbirine kavuşturacak Cefuka  Sultan Selim dağının altına  yapılacak ulaşım tüneli, Kemalpaşa Hopa –Sarp Sınır kapısına Borçka Güreşen ve Çevre Köylerinde yaşayan yaklaşık 10.000 nüfus Kemalpaşa’ya gelmek için yaklaşık 85 km , ayrıca sarpa inmek için  yaklaşık 90 km yol kat etmek  zorundayken  bu tünel o mesafeyi 10 km’ye kadar düşüreceği bir gerçektir. Ufku açık, kabiliyet ve cesarete 2023 misyonuna yakışır Karayolları gibi Ülkemizin göz bebeği kuruluşunun seçkin bir Bölge Müdürü – Bürokratı olarak bu projede Devlet büyüklerimizin katkılarıyla yatırım programına aldırmanız projelendirmeniz biz yöre insanına bahsedeceğinizi , anlatılmaz bir mutluluğun  vesilesi olacaktır. Sevgilerimle.’

Meral Hanım  Heyecanı

Trabzon önümüzdeki hafta çok önemli iki konuğu ağırlayacak. Bunlardan birisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Diğeri ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener. 24 Mart’ta Meral Akşener açılış yapacak, 25 Mart tarihinde ise Tayyip Erdoğan kongreye gelecek. İyi Parti’nin Ortahisar İlçe Başkan Yardımcıları Hasan Boz ve Mehmet Güçlü hazırlıkları sürdürdüklerini söyleyerek, ‘Trabzon’da sayın  Genel Başkanımızı çok güzel ağırlayacağız. Trabzon’da hem il ve ortahisar ilçe başkanlığını açacak hemde teşkilatla birlikte akşam sohbeti yapacak. Geleceğin Başkanını dinlemek için tüm hemşehrilerimizi açılışa bekliyoruz’ diye konşutular.
 
                                                                                                        
 
 
 
Editör: TE Bilisim