Nadir’in Ardından

 

Siyasetin renkli ismi, arkadaşımız Mustafa Nadir 61 yaşında aramızdan ayrıldı. Siyasette güzel yol arkadaşlıkları yaptı ve onları tek tek yazdık. En yakın arkadaşı Nazım Özcan idi. Özcan’ın il Başkanlığında mali işleri yüklenmişdi. Dürüst ve Düzgündü. Cenaze namazını kıldıktan sonra Gökmen Yılmaz, Nuri Aydın, Turgay Gümüş, Mehmet Ali Sezer, Galip Keleş, Alaattin Aydın, Esat Keskin ve Gürol Ustaömeroğlu bir süre sohbet ettik. Sevgili Nadir’i güzellikleri ile birlikte yad ettik. Güle, güle Mustafa kardeşim. Seni unutmayacağız.
 
 
İmamoğlu Medical Park’ta


 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp fakültesi farabi hastaesi’nin eski Başhekimlerinden Göz konusunda Uzman Profesör Dr. Halil İbrahim İmamoğlu  Medikal Park hastasine transfer oldu ve görevine başladı. Daha önce da ağabeyi Opr. Dr. Naci İmamoğlu hastaneye transfer olmuştu. Hayırlı uğurlu olsun.
 
Baro’dan Konferans


 
Trabzon Barosu Cuma ve Cumartesi günleri Trabzon İn Holidey otel de kadın hakları ile ilgili olarak sempozyum düzenliyor. Baro’nun sempozyumuna, Türkiye’nin çeşitli illerinden kadın derneği yöneticileri Avukat ve Emekli Aile hakimleri konuşmacı olarak katılacak.
 
 
İlk Vekil Kanca


 

Ortahisar Belediyesi hafta başında yeni hizmet binasına taşındı. Belediyede ise ilk başkan vekilliğini dün Faruk Kanca yaptı. Başkan Ahmet Metin Genç’in yurt dışında olmasından dolayı yeni binada ilk vekilliği yapan Kanca’nın ziyaretçileri de meclis üyeleri Mustafa Yayla’lı ile Ufuk Hoş’tu.
 
 
Başkanın Yoğun Mesaisi



 
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, ilçe için yoğun mesaiye devam ediyor. Neredeyse tüm mesaisini parti için harcayan Altıntepe, halk günlerini de ihmal etmiyor. Halkın derdini sıkıntısını dinleyen Altıntepe, çözümü için ise yetkililerle anında iletişime geçiyor. Altıntepe’ye en çok da iş konusunda talep geliyor. Talepleri değerlendiren Altıntepe, iş arayan herkese yeterliliği ve kabiliyetine göre özel sektörde iş buluyor.
 
Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz


 
Gaziler Haftası nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi. Başkan Sarıalioğlu mesajında şunları ifade etti:  "Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 19 Eylül 1921'de gazilik unvanı verilişinin 98'inci yıl dönümünde, baş tacımız olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kurtuluş Savaşı'mızın canlı şahitleri artık yok, hepsi ebediyete intikal ettiler. Ama Kore Savaşı, Kıbrıs çıkartmaları ve terörle mücadelede yaralanan gazilerimiz hayattalar. Kendileriyle büyük onur duyuyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Biz de Of Belediyesi olarak her daim kendilerinin yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Bu yüce milletin bekasından rahatsız olan iç ve dış güçlerin oyununa gelerek, kandırılmış hainlerce yapılan saldırılarda yaralanmış, sakat kalmış o gencecik Mehmetçiklerin acılarını yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor ve hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aile fertlerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum." dedi.
 
“Üniversitemiz Tümimkanları Seferber Etti”


 
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, “Üniversitemizin Kıymetli Akademik ve İdari Personeli, Sevgili Öğrencilerim, Yükseköğretim sistemimizin önemli yapı taşlarından biri olarak yeni akademik yılına başlamış bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmanın yolu eğitimden geçmektedir. Aydınlık bir gelecek, güçlü ve gelişmiş bir ülke, ancak iyi yetişmiş nesillerle mümkündür. Genç ve yeni nesil bir devlet üniversitesi olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 1133 akademik ve 780 idari personeli ile ülkemizin belirlenen hedeflere ulaşmasına katkı sağlama potansiyeli en yükseköğretim kurumlarından biridir. Üniversitemiz milletin kendisine emaneti olan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için tüm imkânlarını seferber etmektedir.  Sevgili öğrencilerim, uzun ve yorucu bir hazırlık maratonunun ardından girdiğiniz üniversite sınavında, göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla sizleri, ailelerinizi ve başarınızda büyük emekleri olan öğretmenlerinizi içtenlikle tebrik ediyorum. Geleceğinizi şekillendirecek bir karar verdiniz ve ülkemizin en genç ve en hızlı gelişen üniversitelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ailesi’nin üyesi olmayı tercih ettiniz. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 akademik yılının öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize ve yükseköğretim sistemimize hayırlı olmasını diliyor, en kalbi sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim