Gümrükçüoğlu; “23 Nisan 1920, ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında, Türk milletinin egemenliğini eline aldığı, vatanına sahip çıktığı günü simgelemektedir. 23 Nisan, bir milletin bağımsızlık meşalesini alevlendiren önemli adımlardan birisi olmuştur. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 97’nci yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, çocuklarımıza aydınlık yarınlar diler, selam ve saygılar sunarım” dedi. 

Akçaabat’ta Nöbet Değişimi

Akçaabat’ın sevilen komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk’un Azerbaycan’a görevlendirilmesi nedeniyle boşalan İlçe Jandarma Komutanlığı görevine geçici süre ile Jandarma Yüzbaşı Mesut Çelik getirildi. 1980 Gümüşhane doğumlu olan Jandarma Yüzbaşı Mesut Çelik, 2014 yılının Ağustos ayında Trabzon’da görev yapmaya başladı. 

Beraberliğimiz Güçlenmeli

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Başkan Gedikli mesajında: “İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi bulunan mübarek Miraç Kandili'ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç kandilini fırsat bilerek, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin daima canlı tutulmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygularla İslâm Aleminin ve İşçi kardeşlerimizin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

Beşikdüzü’ne Yeni Müftü 
 

Beşikdüzü İlçesi'nin yeni Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, ilçedeki görevine başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2016 yılı Aralık ayı içerisinde açıklanan ilçe müftüleri atamaları kapsamında Beşikdüzü İlçe Müftülüğü görevine atanan, Kocaeli İli Çayırova İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, ilçeye gelerek buradaki görevine başladı. Beşikdüzü İlçe Müftüsü Mehmet Yıldırım’ın emekliye ayrılmasıyla boşalan İlçe Müftülüğü görevine, bir süredir Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal vekalet ediyordu. Aslen Trabzon Köprübaşılı olan ve Maçka İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde dünyaya gelen Beşikdüzü İlçesi'nin yeni Müftüsü İbrahim Kadıoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Hasta Teşekkürü

Trabzon Numune Hastanesi’nde 06 Ocak 2017 tarihinde doktor tarafından hastaya yönelik yapılan kötü davranıştan dolayı Fatih Çakmak isimli vatandaş gerekli mercilere şikayette bulunmuştu. Şikayet sonucunda doktora gelen ceza,  uyarı ve soruşturmadan dolayı  Çakmak, Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Zihni’ye ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne teşekkür etti. 

Kurukız’a Teşekkür Ettiler 

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alp ile birlikte Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı ziyaret ederek referandum da verdiği destek dolayısıyla teşekkür ettiler. İlçe Başkanı Topkara ziyarette yaptığı açıklamada: "16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan referandum da Şalpazarı ilçesi olarak elde ettiğimiz başarıdan dolayı, tüm Şalpazarılı hemşerilerime dolayı şükranlarımı sunar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilçemize, ilimize, Türkiye’ye ve tüm Dünyaya hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. Belediye Başkanı Refik Kurukız'da, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Anayasa değişikliğinin ülkemize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizde genel merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda ilçemizde üzerimize düşen görevi layıkıyla yaptık. Ayrıca İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile yaptığımız mitingler neticesinde Anayasa değişikliğini anlatarak ilçemizde iyi bir sonuç elde ettik. Yapılan referandum da evet verende hayır verende bizim kardeşimizdir” dedi. 

Vakfıkebir Fen Lisesine Yurt 

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve AK Parti ilçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile birlikte Vakfıkebir’e yapılması planlanan Fen Lisesi yurt binası için incelemelerde bulundular. Kemaliye İlköğretim Okulu olarak kullanılan binanın bulunduğu alana yapılması planlanan yurt binasının kısa bir zaman içerisinde başlaması planlanıyor. 

Tonya’ya Kar Yağdı
 
Önceki gece Tonya’da geç saatlerde başlayan kar yağışı uykundan uyanan Tonyalılara sabah büyük bir sürpriz yaptı. Yağan karın etrafı bembeyaz yaptığını gören Tonyalılar gözlerine inanamadı. Tonya ilçe merkezinde 22 Nisan’da ilk defa karın yağdığını gördüklerini belirten vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirdiler.
 
Editör: TE Bilisim