AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Salih Cora'nın yoğun geçen komisyon görüşmeleri sırasında yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Bütçe görüşmeleri sırasında talepleri komisyonda Salih Cora tarafından dile getirilen Gelir Uzmanları ve Yardımcıları Derneği; Cora'nın bu hassasiyetine nazik bir şekilde karşılık verdiler. Cora'ya teşekkür plaketi veren dernek yöneticileri çalışmalarında da başarı dilediler. 

Salih Cora'nın Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kendilerinin taleplerini dile getirip destek olduğunun altını çizen Alay Hamzaçebi, “Sayın Cora bizlerin adeta sesi olmuştur. Taleplerimizin çözümü konusunda büyük bir destek ortaya koymuştur. Gelir Uzmanları ve Yardımcıları Derneği olarak kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Aldığı plaketten dolayı memnun olan Salih Cora ise, “Bizi milletimiz kendi taleplerini, isteklerini dile getirelim çözüm arayalım diye seçerek Ankara'ya gönderdiler. Biz de üzerimize düşen vazifeyi elimizden geldikçe yapmaya gayret gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların görülmesi ve değer görmesi bizi ayrıca memnun etmiştir. Dün de milletimizin yanındaydık bugün de yanındayız ve yarın da milletimizle bir ve beraber olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim