Kibar, “Bu evleri yapmadan önce müdahale etmek lazım.” dedi. Kendisinin Taşköprü Yaylalısı’nda yasalara uygun bir şekilde oturma izni aldığını ifade eden Kibar, vatandaşların da yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini ve servetlerini riske etmemelerini istedi.
 
Çağlayan Oğlunu Evlendiriyor
 
Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, oğlunu evlendiriyor.
Vakıflar eski Bölge Müdürü Orhan Kahveci ile dünür olacak olan Çağlayan ailesi nikah ve yemeği 30 Kasım akşamı Şişli Cevahir Otel’de yapacak.

Saat 19.00’da kokteyl ile başlayacak olan nikah töreni yemekle devam edecek.
 
Örs’ten ince mesaj!
 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, süpürgeci Salih ile buluştu ve  ‘çakma marka bulacağız diye polis zoruyla Moloz’a kadar inenler, geçim sıkıntısı çeken kirasını aksatmadan ödeyen esnafa baskı yapanlar gelin bakın çalı süpürgemiz çakma değil. Orijinalini de 80 senedir biz yapıyoruz.’ dedi.
 
Dervişoğlunun Baba Acısı
 
Ümraniye Kaymakamı Oflu Suat Dervişoğlunun babası 3 ay önce rahatsızlanarak Ümraniye Devlet Hastanesi yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Necati Dervişoğlu’nun (82) Of’ta sevilen kişiliğiyle tanınıyordu.  Cenazesi bugün Of Sahil Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınıp aile mezarlığına defnedilecek.
 
Trabzon Doktorunu Uğurladı
 
Trabzon’un sevilen aile hekimlerinden Dr. Selva Muci, dün öğlen namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir tedavi gören Muci’nin cenazesi İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedildi. Muci’nin cenazesine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Dr. Erdem Şen ile binlerce seveni katıldı.
 
Gençlik Ekibi Bir Arada
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Karaoğlu, AK Parti Trabzon’da uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı yaptı.

Ekibi ile sıkı ilişkiler kurarak başarılı seçim çalışmaları da yaptı. Karaoğlu’nun ekibindeki Arhal inşaat ortakları Yusuf Haldızoğlu, Recep Arslan ve Onur Kalkan ile Salih Çakmak, dün belediyedeki makamında Karaoğlu’nu ziyaret ettiler. Eskileri yad ettiler.
 
Vakfıkebir OSB İçin Önemli Adım
 
Vakfıkebir’de yaklaşık olarak 20 yıldır büyük bir özlemle beklenen Vakfıkebir Organize Bölgesi için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor.

Çoruh Edaş Yatırım Gurup Şefliği’nden Tesis Müdürü Okan Alptekin, Ertürk Memiş, Berna Kılıç Yanık, Vakfıkebir İlçe Yöneticisi Hasan Küçük ve Master Proje Yüklenicisi Eltem - Tek Şirketinin yöneticileri Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik proje altyapısı ile ilgili görüşmelerde bulundular. OSB’nin elektrik altyapı projesi için çalışmalara başlanıldığı projenin tamamlanmasıyla birlikte hatların çekilmeye başlanılacağı öğrenildi. 
 
Mustafa Turupçu Unutulmasın
 
Geçtiğimiz Temmuz ayında geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını kaybeden Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu’nun adının yaşatılması için kamuoyundan yoğun bir talep gelmişti. Ancak aradan gecen süre zarfında bu konuda bir gelişme yaşanmaması sevenlerini oldukça üzüyor. İlçenin sevilen simalarından birisi olan Mustafa Turupçu’nun adının gençlik merkezi bünyesinde bir yere verilmesi için beklentinin devam ettiğini hatırlatalım istedik.
 
Tonya’dan Vakfıkebir’e Atandı
 
Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu’nun Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanması sonucunda boşalan Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine daha öncede ilçede komiser olarak görev yapan Tonya Emniyet Amiri Merthan Çelikdağ atandı.
 
Merthan Çelikdağ, 1991 yılında Erzurum ili Yakutiye ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite eğitimini Erzurum da tamamladı.  2016 yılında Ankara Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezine girdi ve 2017 yılında buradan mezun oldu. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlünde göreve başlayan Çelikdağ, buradan Tonya İlçe Emniyet Amirliği görevine getirilmişti.
Editör: TE Bilisim