Trabzon Ortahisar Bleediyesi çok amaçlı salonunda yapılacak olan anma etkinliği bugün saat 19.30’da başlayacak. Muhsin Yazıcıoğlu’nu araştırmacı yazar Hakkı Öznur anlatacak.

Demirel Aday Mı?

Gümüşhane’de yerel genel seçimler için kulisler başladı. Gümüşhane’nin projeci ismi Adliye Adli Sicil Şubesi Müdür Vekili Eyüp Demirel, TAKA Gazetesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerin iletti. Yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olacağının altını çizdi ve ‘Kime sorarsanız sorun benim projelerim o kentin kaderini değiştirecektir. Gümüşhane’ye güzel icraatlar yapıldı ama MEGA projeler hayata ben ve ekibim geçireceğiz’ dedi.

Teşekkürler Ümit

TAKA Gazetesi’nin yeni ofisi ziyaretçi akınına uğruyor. 

Bizim mesleğin en tecrübeli isimlerinden Ümit Cicerali’yi bir süre önce Trabzon Adliyesi çocuk mahkemesi katipliğine kaptırmıştık!

 Ümit’in eşi Dilek hanım ise Bilgi İşlem servisinin deneyimli ismi olarak hizmete devam ediyor. 

Ümit dün baklavasını aldı ve TAKA Gazetesi’nin Çarşı mahallesindeki yeni ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Teşekkürler Ümit.

Murat Aydın ‘Açıklama’ Bekliyor

MHP’nin etkin isimlerinden il eski Başkan yardımcılarından Murat Aydın referandum için henüz karar vermiş değil. Aydın biraz daha açıklama bekliyor. Şunu söylüyor, ‘Eğer Tayyip beyle Devlet bey, bu 18 madde devlet için gereklidir sözünü birlikte söyler ise evet’e mührü tereddütsüz vuracağım’ dedi.

Trabzon Gündemi
 
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Genel Başkanı Naci Sönmez  (04.03.2017 Cumartesi günü) saat 10.15’de referandum ile ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyecek. Büyük Birlik Partisi YİK Başkanı Hakkı Öznur (04.03.2017 Cumartesi günü) saat 14.30’da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gündeme dair basın toplantısı yapacak. Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği’nin 5. Olağan Genel Kurulu yarın (04.03.2017 Cumartesi günü) saat 10.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  

Alperenler Buluşuyor

Alperen Ocaklıkları Trabzon İl Başkanlığı 4 Mart 2017 tarihinde (bugün) saat 19.30’da Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda “Neren Nereye Dava Adamı Muhsin Yazıcıoğlu” konulu konferans düzenlenecek. Konferansta Araştırmacı- Yazar Hakkı Öznur’un konuşmacı olarak yer alacak.

Maçka'nın İncisi Trabzon Birincisi Oldu

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Trabzon İl 1. si olan Kur'an Bülbülü, Maçka’da eğitim gören Fatih Süer’i, Maçka ilçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, okul müdürü Sadık Güler ile tebrik ettiler. Giresun İli'nde 8 Nisan’da yapılacak Bölge yarışması için çalışmalarını takip ederek, başarılar dilediler.. 

Gökyüzünde Hayat İzi Bu Yıl Trabzon’da!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonuna bağlı Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneğinin başlattığı ve Sağlık Bakanlığının 81 ilde uygulayacağı “Gökyüzünde Hayat İzi” projesinde görevli isimleri makamında misafir etti. 

Milletvekili Cora ziyaretle alakalı şu açıklamalarda bulundu: “Proje yürütücüsü Dr. Eda Küçüktülü, Türk Hava Yolları Kaptanlarından Sayın Ferihan Işık ve Burcu Yiğit ziyaretimize geldiler. İlk olarak projenin Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uygulanacağını belirten ekip ayrıntılarla ilgili bilgi verdiler. 

Süreçle ilgili katkılarımızdan ötürü tarafımıza plaket ve kaptan kaskı sundular. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Kanser hastaları için olan bu projelere desteklerimiz devam edecektir.”

Köseoğlu Aşçı Oldu! 

AK Parti Trabzon Milletvekilleri her alanda sosyalleşmeye ve toplumla iç içe olmaya özen gösteriyor. Bu konuda AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon’da birinci diyebiliriz. 

Köseoğlu bu sefer TRT Haber’de yayınlanan Vekilin Mutfağı programına katıldı. Aşçı kıyafetini giyen Köseoğlu, Trabzon’un yöresel lezzetlerinden kuymak ve hamsili pilavı yaptı. Programla alakalı konuşan Milletvekili Köseoğlu, “Söz konusu TRABZON ise mutfağa da gireriz. Vekilin Mutfağı programında yöremize özgü Hamsili pilav ve kuymak yaptık.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim