Özkurt, yerel seçim sürecini etkin ve yakından takip  edecek. Akçaabatta Aday adaylarından yakın arkadaşı kardeşi olan Mustafa Uzun’a aday adaylığı ve aday gösterilmesi halinde de her türlü desteği verecek. Özkurt, ‘Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Aday adayları olacak, adaylar olacak bir de sahada çalışacak isimler olacak. Partimiz için milletkimiz için her zaman var olduk, olacağız’ dedi.
 
Boz Bugün Müracat Ediyor
 
AK Parti’nin Trabzon İl Başkan Vekillerinden, Yeşilay Cemiyeti’nin Başkanı Köksal Boz, Ortahisar Belediye Başkan Aday adaylığı için bugün saat 16.00’da Ortahisar ilçe başkanlığına müracatını yapacak. Mimar olan Köksal Boz ve  Ortahisar ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun.
 
Düzköy’e Sinan Değer
 
24 Haziran seçimlerinde İYİ Partinin milletvekili aday adaylarından olan Sinan Değer, 31 Mart seçimlerinde Düzköy’den Belediye Başkan adayı olarak gösterilecek. Değer’in bu yönde çalışmalara başladığı bilgisini verelim.
 
Çarşıbaşı’ndan Turan mı?
 
Mehmet Turan. Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkanlığında 4 dönem görevde kaldı. Turan son olarak Coşkun Yılmaz’a kaybetmişti. Şimdi Çarşıbaşı’nda  AK Partide birçok aday adayı var. Coşkun Yılmaz, Zekeriya Karaçengel ve Kamuran Yazıcı’nın çekişmesinden aradan sıyrılabilecek mi?
 
Arsin’de Çifte Açıklama
 
Trabzon’un Arsin ilçesinde de AK Parti’den iki  aday adayı açıklaması olacak. Genç Arsinliler Derneği’nin başkanlığını yapan Sedat Özbakır ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı Farabi Hacıhasanoğlu bugün ard arda başkan adaylıklarını açıklayacaklar.
 
Abanoz Kız Veriyor
 
Trabzon Belediyesi’nin iç denetçisi olan Osman Abanoz kızı Hümeyra’yı evlendiriyor. 17 Kasım Cumartesi akşamı saat 16.00’da Zorlu Otel’de kıyılacak olan nikah töreninde Hümeyra yaşamını Temel Turan’ın oğlu Enver ile birleştirecek. Mutluluklar diliyoruz.
 
MHP’de 'Cerrah' Atandı
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanlığına, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erhan Cerrah’ın ataması yapıldı. Rize Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya’nın istifa etmesiyle boşalan MHP Rize Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ali Erhan Cerrah, yeni yönetimini şu şekilde oluşturdu:
 
Turan Şimşek – Muhasebe, Yasin Öksüz – Pazarlama, Necmi Kara – Muhasebe, Ulaş Sarıahmetoğlu –Esnaf, Orhan Küçük – Elektrik Teknisyeni, Ozan Arif İslamoğlu – Öğrenci (Tarih), Lokman Armağan – İşletmeci, Hüseyin Memişoğlu – Esnaf, Turan Kopuz – İşletmeci, İsmail Manavracı – Harita Teknisyeni, Murat Cerrah – Esnaf, Serkan Türkmen – Esnaf, Yavuz Selim Kuvel –Esnaf, Hüsnü Yunus Metin – Makine Teknisyeni, Abdülaziz Avcı – Esnaf, Fatih Yılmaz – İşletmeci, Alican Kurk – Pazarlama, Mustafa Kemal Özdemir – Avukat, Onur Sandıkçı – Mimar, İsmail Mehmet Başoğlu – Makine Mühendisi, Gamze Sarıahmetoğlu – Ev Hanımı, Ufuk Gündoğdu – Gıda Pazarlama, Doğan Yılmaz – Elektrik Teknisyeni, Cengiz Ayhan – Avukat, Uğur Sarımehmet – Mimar, Mümin Berber – Esnaf, Adnan Sukas – Esnaf, Ali Yılmazoğlu – Esnaf, Mümin Alper Benli – İnşaat Mühendisi, Mustafa Tolga Kopuz – Sağlık Teknisyeni, Yunus Emre Yılmaz – Esnaf, Can Örün – Elektrik Teknisyeni, Hilal Kandemir – Muhasebe, Zebur Sarı – Optisyen, Ahmet Aslankaya – Esnaf, Mehmet Can Peçe – Gazeteci, Beytullah Erol – Bankacı, Emine Al – Ev Hanımı, Muhammet Hut – İnşaat Teknisyeni, Fatih Demirci – Pazarlama, Emre Şahin – Esnaf, Hasan Öksüz – Esnaf, Nuray Memişoğlu – Ev Hanımı, Nurettin Kağan Kut – Esnaf, Meltem Fener – Ziraat Mühendisi, İsmail Ergün Kuk – İnşaat Mühendisi, Kadir Usta – Emekli Polis Memuru.
 
Trabzon’a Örnek Oluyorlar
 
Trabzon'da, Ortahisar Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları öncülüğündeki proje ile down sendromlu çocuklara tiyatro eğitimi veriliyor. Özel araçlarla eğitime getirilen çocukların, sosyal hayata adapte olması ve sanatla da buluşturulması amaçlanıyor. Tiyatro eğitimi alan öğrenciler, sahne alıp oyunlarını da başarıyla sergiliyor. 
 
Trabzon'da Down Sendromluları Derneği, Karadeniz Emes Derneği ve Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen proje kapsamında engellilere tiyatro eğitimi veriliyor. Engellilerin sosyal hayata katılımını sağlamak ve özgüvenlerini yerine getirip hayata daha da sıkı tutunmalarının hedeflendiği projede, görme engelli, down sendromlu, emes hastası ve çeşitli engelli bireyler özel eğitmenler eşliğinde sanatla buluşuyor. Engellilerin yaşadığı sorunlar tiyatro gösterilerinde skeçlerle anlatılmaya çalışılıyor.
Editör: TE Bilisim