Ticaret ve Turizm amaçlı gezi için yapılan çağrıda programın dolu, dolu olduğu gözlemlendi. İş adamlarına yapılan pakette 900 dolarlık ücret talep edilecek. Trabzon MÜSİAD hafta sonu da genel kurulunu yapacak. Ali Kaan yeni yönetimle göreve devam edecek.

150 Metrekarelik Bayrağı Astı
 

Trabzon’da vatan-bayrak sevgisi deyince kimse eline su dökemez. Nakliye sektöründe faaliyet gösteren Özer Nakliyat’ın patronu Abdullah Özer’den bahsediyoruz. Güney Doğu Anadolu Bölgesinde terörün boy gösterdiği zamanlarda Mehmetçiğe destek vermek için sık sık bölgeye giden Özer, Güneydoğu’nun dağlarında Türk Bayrağını dalgalandırdı. Hatta bir sefer bu uğurda canından bile olacaktı. Özer, şirketinin merkezini Kaşüstü Mahallesine taşıdı. Taşıma işlemi bitince de şirketin önüne 150 metrekarelik dev Türk Bayrağını astı. Özer’i vatan bayrak sevgisi için kutluyoruz.
 
Sarıalioğlu’ndan Çağrı
 

Trabzon’da gayrimenkul sektörü Semih Sarıalioğlu ile yeni bir ivme yakaladı. Sarıalioğlu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarla sadece Trabzon’un değil Türkiye’nin de gündeminde olan bir isim oldu. Sarıalioğlu, “Çalışmaya başladık işimize gidiyoruz. Sektörümüzde ziyaretleri çok iyi yapmalısın. İnsanlara yatırımı analiz ederek anlatmalısın. Hiç durmadan yatırımcılarımızı ziyaret ederek, bilgilendirmek zorundayız ki sonuca varalım. Bu yüzden kilometre yapmaya devam ediyoruz. Kimse ofislerinde oturmasın, sahada olsun ki yatırımları takip etsinler” dedi.
 
Ali Osman Alpay’ın Acı Günü
 
Beşikdüzü İlçemizden emekli Alpay Ali Osman Aydın’ın damadı Ozan Akgün yaşamını kaybetti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü öğrenile Ozan Akgün hastalığının ilerlemesi sonucunda Hakkın rahmetine kavuştu. Ozan Akgün’ün cenazesi  bugün öğlen namazına müteakiben Giresun Merkez Akıncılar Köyü’nde toprağa verilecek. Ali Osman Alpay’a ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
 
KA-FEM Derneği Tiyatro Kolu’ndan Yeni Oyun
 
Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM)’nin iki yıl önce hayata geçirdiği ‘tiyatro’ grubu üçüncü oyununu 26 Ocak Cumartesi akşamı Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da sahneleyecek.  Hazırlıklarını tamamlayan tiyatro grubu büyük bir heyecanla oyun gününü beklemeye başladı. KA-FEM Yönetim Kurulu Üyesi, tiyatrocu ve aynı zamanda oyuncu olan Zeki Kamber yönetiminde amatör ruhla ve profesyonel edasıyla çalışan tiyatro grubu, tüm imkansızlıklara rağmen çalışmalarını bir gün olsun aksatmadı.

Dernekte hali hazırda bulunan THM ve TSM korolarının yanı sıra, halkoyunları çalışmaları yanında büyük bir özveriyle çalışan ve bundan da mutluluk duyan oyuncular, övgüyü de hak ediyor. Dernek Başkanı Ali Adanur sadece müzikle değil sanatın diğer dalları ile de ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek,“Korolarımız çok yoğun çalışıyor. Bunun yanında halkoyunlarımızda var. Tiyatro grubumuz üç yıl önce Zeki beyin teklifiyle ortaya çıktı. Bizde buna olumlu baktık. İki yılda iki güzel oyun çıkardılar. Aralarında birçoğu gönüllü oynuyor. En önemlisi bu işi seviyorlar. Bize de onlara destek vermek düşüyor.” diye konuştu.  Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Zeki Kamber’in yönettiği tek perdelik komedi oyunu ‘Beni Kim Öldürdü’ güldürüyor, güldürdüğü kadar da düşündürüyor.
 
Gedikli Ailesinin Mutlu Günü

 

Özlem ve Engin muhteşem düğünle dünya evine girmeye hazırlanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli’nin kardeşi Özlem Gedikli hayatını Engin Karadeniz ile birleştiriyor. Gedikli, 27 Ocak’ta Saat 18.00’da Sandal Otel’de gerçekleşecek olan düğüne bütün dostlarını davet etti. Bizde güzel çifte şimdiden mutluluklar dileriz.
 
Eren’den Janjgava’ya Ziyaret
 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Gürcistan’ın Ankara Büyükelçisi George Janjgava’ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Uzun süre Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosluğu görevini yürüten George Janjgava, 2018 yılı Kasım ayında Gürcistan’ın Ankara Büyükelçisi olarak atandı. TTSO meclis Başkanı M. Şadan Eren, Janjgava’ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Eren, Janjgava’nın özellikle Trabzon Başkonsolosu olarak görev yaparken iki ülkenin ekonomik ve sosyal ilişkilerinin gelişmesi için önemli çalışmalar yaptığını vurguladı. Eren, “Sayın Büyükelçinin yeni görevinde de iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi için önemli rol oynayacağına inanıyoruz. Trabzon iş dünyası olarak kendilerine yeni görevinde de başarılar diliyoruz” dedi.
 
Kasap Anneleri Yalnız Bırakmıyor
 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap, Bu kez Köse ailesini hastane de ziyaret ederek Anne Merve hanıma ‘Aramıza Hoş geldin’ bebek bakım seti hediye etti. Rize Belediyesi’nin mahalli sınırları içerisinde ikamet edip çocuk sahibi olanlara yönelik gerçekleştirdiği ‘Aramıza Hoş geldin’ hizmetiyle ailelerle bebek bakım ürünlerinin bulunduğu set hediye ediliyor. Rize Belediyesi’nce çocuk sahibi olan aileler için hazırlanan hediye setinde bakım ürünlerinin yanı sıra Aramıza Hoş geldin isimli, bebeğin aylara göre gelişimi ve bakımını anlatan kitap ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın tebriklerinin yer aldığı bir mektup bulunuyor. Sadece 01.03.2016 tarihinden itibaren doğan bebekler için geçerli olan hizmet hakkında bilgi ve randevu almak isteyenler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 0464 214 23 34 ve 444 50 53 numaralı telefonundan bilgi alabilir.
Editör: TE Bilisim