Engin Çınar’ın imza gününe Trabzonspor’dan yöneticilerin katılmaması yine çiçek gönderilmemelerine ‘Vefasızlık’ diye yazdı ve paylaştı. Aydın Çınar’ın okul arkadaşı olduğunu söyleyerek Onurlu efsanelere öldükten sonra mı sahip çıkacaksınız diye sordu.
 
Kurbetçi’yi Kaybettik
 

Trabzonlu Mimar Sinan Kurbetçi yaşama veda etti. Dün Mimarlar Odasının önünde yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Haydar Karsan yaptığı paylaşımla ‘dostumu kaybettim’ dedi. Fotoğrafta soldan sağa Sinan Kutay, Haydar Karsan, Sinan Gurbetçi.
 
Düzenli Umre’den Geldi
 

TAKA Gazetesi’nin Dernekpazarı Temsilcisi Fahri Düzenli, Umre yaptı. Kutsal topraklarda 15 gün kalan Fahri Düzenli dönüşte de gazete merkezini ziyaret ederek Zemzem ve Hurma ikram etti. Allah kabul etsin diyoruz.
 
Başkan Çebi’ye Ziyaret
 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret eden Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Ömer Çebi, Trabzon ve Araklı sohbeti yaptı. Çebi’nin takdim ettiği plaketi aldı.
 
Şimdi Moda Çin..
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Den Li ile bir görüştükten sonra şeref defterini imzaladı. Vali İsmail Ustaoğlu ve TTSO’yu da ziyaret eden Li’nin Trabzon’a ilginin arttığı ifade edildi. Şimdi hedef Çin’in yatırımlarını Trabzon’a getirmek.
 
Engelsiz Yaşam Çalıştayı Düzenlenecek
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi 'Engelsiz Yaşam Çalıştayı' düzenliyor. Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, 2 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan çalıştay, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde icra edilecek.

Saat 09.00'da başlayacak olan Engelsiz Yaşam Çalıştayı kapsamında, dört ayrı oturum gerçekleştirilecek. Çalıştayda; sosyal güvenlik, sosyal yardım, erişebilirlik, rehberlik, sağlık ve sosyal hizmetler, istihdam ve eğitim konuları müzakere edilecek.  Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ise 'Sevgiyi Paylaşmaya Engel Yok' salon programını gerçekleştirilecek. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde saat 12.30'da başlayacak olan programda, Büyükşehir Belediyesi Sanat Tiyotrosu Özel Bireyler Sanat Atölyesi tarafından, 'kadına şiddete hayır/MS farkındalık programları' sahnelenecek. Temel/ Dursun gösterileri, müzik ve şiir dinletileri ile devam edecek olan program, saat 13.40'da başlayacak Mehmet Yılmaz konseri ile tamamlanacak.
 
Koçhan Hünerlerini Sahada Da Gösterdi
 

Trabzon’un Maçka İlçe belediye başkanı Koray Koçhan, her alanda sergilediği başarılarını futbol sahasına da yansıttı. İlçe de düzenlenen veteranlar karşılaşmasında dostluk içinde bir maç sergilenirken, maçta kazanan dostluk oldu. Karşılaşmada forma giyerek sahaya çıkan belediye başkanı Koray Koçhan, maç sonunda hakemlere ve oyunculara çeşitli hediyeler verdi.

Muhtarın Trabzonspor Sevgisi
 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nin Acısu Mahalle Muhtarı Ahmet Özkurt, Trabzonspor sevdalısı bir isimdir. Her maçtan önce mutlak totem yapan Özkurt, dün oynanan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde yine totem yaptı. Annesine Trabzonspor forması giydirerek selfie çeken muhtar Özkurt, “Bu maçı mutlak kazanacağız” mesajı verdi.
 
Bitlis Trabzon Kardeşliği
 

Birlik Vakfı Bitlis şube Başkanı Maşallah Albeni̇ ve beraberindeki gençlik heyeti Trabzon’u ziyaret etti. Birlik Vakfı Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu ve yöneticiler tarafından kentte ağırlanan heyet, Trabzon’da bir çok tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Ofluoğlu, “Birlik vakfı Milli ve manevi değerli yüksek bilimin ışığında teknolojiyi kullanan Erdemli insan yetiştirmek gayesiyle ecdadının izinde çalışmalar yapan ve bu amaçla Kültür sanat ve eğitim faaliyetleri icra eden bir vakıftır” dedi.
Editör: TE Bilisim