Hani bir atasözü var ya ‘Tarlada izi olanın harmanda sözü olur.’ Tam anlamıyla uyuyor onun siyaset anlayışına. Oturduğu yerde seçilmesi mümkünken durmadan ayak basmadık yer bırakmadan çalışıyor.

Bir günlük programının kısa bir zamanına eşlik ettik. Bu tabloyu Trabzon’da Belediye Başkanı olarak bugüne kadar görmedik diyebiliriz.
 
Bahri Kanlı’yı Kaybettik
 

Trabzon’un Araklı ilçesinin sevilen ismi ve yıllarca yurtdışında kalan emekli olup dönen Bahri Kanlı yaşama veda etti ve dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze meresimine Kanlı’nın eniştesi olması sebebiyle Trabzonspor’un efsane futbolcularından Şenol Ustaömeroğlu da katıldı.
 
Başkan Kurukız Çözüme Kavuşturdu
 

Şalpazarı sorunları tek tek çözülmeye devam ediyor. Şalpazarı'nda mezbane olmadığından kasaplar etlerini derme çatma yerlerde kesiyor kesilen hayvanların kanları ise derelere ve logarlara akıtılıyordu. İlçe belediye Başkanı Refik Kurukız'ın girişimleri sonucu ilçe ile kardeş Belediye olan İstanbul Sancaktepe Belediyesinden Şalpazarı'na Modern mezbahane alarak sorun çözüldü. Başkan Kurukız Şalpazarılı Hemşeri olan Sancaktepe Belediye  Başkan yardımcısı Rıfkı Bektaş'ın ilçeye gönderdiği mezbane ve yaptığı destekler için teşekkür etti.
 
KYK Genel Müdürlüğüne Er Atandı
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne Recep Ali Er atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne Rize Pazarköy’ lü Recep Ali Er atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığına ise Halis Yunus Ersöz atandı. Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Emre Topoğlu, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne Recep Ali Er, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüne Mehmet Ata Öztürk, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne Ahmet Dilsiz, Personel Genel Müdürlüğüne Engin Yalçın, Rehberlik ve Denetim Başkanı Mehmet Haluk Uçkun görevden alınmış ve bu suretle boşalan Rehberlik ve Denetim Başkanlığına Hasan Davulcu, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Mehmet Akif Bağır atandı. Söz konusu atamalar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2,3 ve 4’cü maddeleri gereğince yapıldı.
 
Vali Çeber’e Otizm Dostu Plaketi
 

Vali Kemal Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda; Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği (ROMED) Yönetim Kurulu Başkanı Resul Usta, öğretmenler ve öğrencileri ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek, kendisine ‘Otizm Dostu’ plaketi takdim ettiler. Erken tanıda ebeveynlere önemli görevlerin düştüğünü dile getiren Vali Çeber, Otizm farkındalığının sadece ailelerin görevi olmadığını belirtirken toplumun tüm kesimlerinin konuya duyarlı olması gerektiğini ifade etti.
 
Ayvazoğlu Bayburt’ta Kadınlar İle Buluştu
 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Önceki gün  AK Parti Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerinin  listesini İl Seçim Kurulu'na teslim etmek üzere Bayburt'ta görevliydi.  Ayvazoğlu Bayburt’ta kadınlar ile bir araya geldi. Ayvazoğlu açıklamasında, “Samimi ve candan insanların memleketi Bayburt'ta bizleri kusursuz bir şekilde ağırlayan Bayburt İl Başkanımız Hacı Ali Polat'a, Kadın Kolları İl Başkanımız Dilek Ünver Atemer'e, Gençlik Kolları Başkanımız Osman Durğut'a, Bayburt Belediye Başkan Adayımız Fatih Yumak'a, İlçe Başkanlarımız ve tüm teşkilat çalışanlarımıza; Ve ayrıca gün boyu çalışmamıza eşlik eden AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcımız Besire Çörekçi Arslan'a gönülden teşekkür ediyorum. Bayburt İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız ve belediye meclisi ile İl Genel meclisi adaylarımız hayırlı olsun, hayırlar getirsin inşallah. Bayburt'a gitmişken teşkilat çalışmalarına katılmadan olmaz dedik ve "Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"ni ziyaret ettik. Ev yemeğinden, el emeği ürünlere geniş bir yelpazede, eğitim, üretim ve istihdam olanağı sağlayan ve Bayburt'umuzun tek kadın derneği olan bu çatı altında kadınlarımız çok mutlu ve çok umutlu. Sizce de günü güzel bitirmek için çok özel bir sebep değil mi?” dedi.
 
Başkan Çebi Gönülleri Fethediyor
 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmalarına hız veren Başkan Çebi, bu kapsamda Buzluca Mahallesi’ni ziyaret etti. Çebi, “AK Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte Buzluca Mahallemizdeyiz. Misafirperverlik ve ilgilerinden dolayı mahalle halkımıza teşekkür ediyorum. Gönülden gönüle bir yol var, çok iyi bildiğimiz bir yol” dedi.
Editör: TE Bilisim