Toplantıda önemli bilgiler veren Alper, Trabzon Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan ve Hızırbey Vergi dairesine giden aralıktaki yolun bariyerlerle kapalı olması hakkında açıklama yaparak “Alınacak bir karar ile o yol yeniden açılacak” açıklamasını yaptı. Uzun bir süredir kapalı olan yolun açılması vatandaşlara da rahatlık sağlayacağının altı çizildi.
 
Başkan Gürsoy'dan Önemli Uyarı
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, adını kullanarak vatandaşlardan para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.
 
Sosyal medya adreslerinden vatandaşlara duyuruda bulunan Başkan Gürsoy, "Kıymetli hemşerilerim, şahsımın adını soyadını ve Arsin Belediye Başkanlığı makamının adını kullanarak sizi arayıp veya mesaj atarak para isteyen dolandırıcılara inanmayınız ve kanmayınız. Çok sayıda şikayet olduğu için bu duyuruyu yapmam gerekti.

Eğer sizi bu şekilde arayan olursa derhal polislerimizle irtibata geçin ve bizlere de bilgi verin. Bu ahlaksız ve yakışıksız eylemlere girişen hırsız ve dolandırıcılar hakkında da yasal işlemleri başlattık. Ne şahsımı ne de milletin makamı olan belediye başkanlığımızı hiç kimsenin bu şekilde karalamaya hakkı yoktur. Milletimizle olan gönül bağımızı ve muhabbetimizi kendilerine fırsat edinmeye çalışan bu şahıslara karşı en güzel cevabı yine kıymetli hemşerilerimiz verecektir." dedi.
 
Sürmen Ve Ekibi Kenetlendi
 

AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Sürmen il merkezinde yaptığı toplantının ardından, ‘Sıkılmış bir yumruk gibiyiz. El ele gönül gönüle halkımızla bütünleşerek bir ve beraber şehrimiz ve partimiz için çalışıyoruz’ dedi
 
Atmaca’ya Ziyaret


Polis emeklileri derneği Trabzon Şube başkanı Dursun Ali Atmaca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Trabzon il emniyet müdürü Metin Alper Fikir alışverişinde bulundu.
 
Aktaş Denetledi
 

Trabzon il milli eğitim müdürü Hızır Aktaş belediyeler ile il milli eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa kurduğu 2019-2020 Öğretim sezonunda  liselerden mezun olacak öğrenciler için hazırlanan üniversiteye hazırlama kurslarında incelemelerde bulundu.
 
Mitinge Davet
 
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Sen Trabzon Şubesi eğitimde yaşanan sorunların dile getirileceği 23 Kasımda Ankara’daki mitinge katılmaları için tüm öğretmenleri ve velileri davet etti.

Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Engin Nur düzenlediği basın toplantısında eğitimdeki sorunları;  tüm öğretmenler, öğrenciler ve velilerin birlikteliği ile çözüme kavuşabileceğini söyledi.
 
Büyük Başarı
 
Her yıl Cambridge Üniversitesi bünyesinde organize edilen "The Outstanding Cambridge Learner Awards (Cambridge Üstün Başarı Ödülleri)", IGCSE sınavlarında en yüksek puan alan öğrencilere veriliyor.

Çaykaralı, Kartal AİHL öğrencilerinden Rümeysa Hakyemez, IGCSE Haziran 2019 sınav döneminde anadil Türkçe sınavında dünya çapında en yüksek notu aldığı için "Top in the World" birincilik ödülüne sahip oldu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, 20 Haziran 2014 tarihinde Türkiye'de IGCSE akreditasyonunu alan ilk devlet okulu olmuş. 2016 yılı Haziran döneminde IGCSE'den ilk mezunlarını veren okul, 2016 ve 2017 yıllarında üst üste dünya birincileri çıkardı. Bu başarı geleneğine Hakyemez, en yüksek notu alarak yeni bir sayfa eklemiş oldu.
 
Zerdeci Teşekkür Etti
 
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, yaptığı teşekkür açıklamasında, 17 Kasım 2019 Pazar günü Yeniden Refah Partisinin 1. Olağan Büyük Kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Ankara’nın en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonuna sığmayan on binlerle buluştuklarını ve tüm halkımıza gösterdikleri bu büyük güven ve teveccüh için sonsuz teşekkür ettiklerini belirtti.

İl Başkanı Zerdeci açıklamasında, “Büyük Kongremizin yapılacağı 17 Kasım tarihinin duyurulmasının hemen ardından tüm il ve ilçe teşkilatlarımız büyük bir heyecanla çalışmaya başladı. Kapı kapı gezdik. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Ve şehrimizden rekor sayıda vatandaşımızla, 1000 kişinin üzerinde, 19 otobüs ve 20 ye yakın özel araç ile rekor bir katılım sağladık. Tüm bu süreçte, gecesini gündüzüne katarak muhteşem bir azim ve inançla çalışan il yönetimi, ilçe yönetimi, gençlik kolları ve hanım kollarımıza tek tek teşekkür ederim.” İfadesinde bulunarak şöyle devam etti: “Kongremizin salonları patlatırcasına, böylesine büyük bir heyecanla gerçekleşmesini sağlayan aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum. Bugün iktidar partisinin dahi yoklama almadan yapamayacağı bir programı uygulanan ağır medya ambargosuna ve karartmaya rağmen millet olarak elini taşın altına koyarak Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a karşı hissettiği sevginin, duyduğu güvenin, beslediği ümidin bir göstergesi olarak kabul ediyoruz. Tüm hemşerilerimize gösterdikleri yoğun katılım için, yolculuk boyunca heyecanımıza ortak oldukları için, salonda bizimle birlikte Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni ve Adil Bir Dünya hedefimize ortak oldukları için teşekkür ederiz.” dedi.
 
Uyum İçerisinde Yönetiyoruz
 
AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe  yönetimi Başkan Ahmet Hüseyin Altıntepe başkanlığından toplandı.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir’in de katıldığı toplantıda; birim ve kademe başkanlarının çalışma raporları, güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi. İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Belediye Başkan Yardımcımızla son derece faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Belediyemizle uyum içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz. Belediye’nin gönül işi olduğunu artık AK Parti belediyelerindeki yönetimlerle tüm Türkiye görmektedir. Gücünü halkından alan siyasi misyonumuz Belediyelerdeki çalışma gayret ve azmiyle her geçen gün yıldızlaşmaktadır. Bütün yerel yönetici kardeşlerimizi tebrik ediyor, bir kez daha desteğimizi yineliyoruz.” şeklinde konuştu. Toplantıda çekilen kur’a ile Cuma günü ziyaret edilecek mahalle, Kuruçam mahallesi olarak belirlendi.
Editör: TE Bilisim