‘Günlerdir ibretle CHP Trabzon’da ki sorunları izliyorum. Sessizliğimi koruyacaktım lakin sokakta insanlar CHP’yi olduğundan farklı konuşmaya başlayınca dayanacak gücüm kalmadı.. Cumhuriyet Halk Partisi bizlere Atalarımızın mirası çocuklarımızın emanetidir. İl Başkanı Zimmetine para geçirdi yönetim üstünü örttü şeklinde çıkan söylentiler döneminde Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. O dönemi bire bir yaşadım. İlk olarak şunu söyleyeyim bu dönemde CHP’li olmak zordur hele, hele yönetim kadrolarında olmak çok büyük bir fedakarlıktır.

Kişi ayrımı yapmadan ülkemizin bu zor dönemlerinde elini taşın altına sokan tüm değerlerimize teşekkür ediyorum. Gel gelelim konumuza Para ortada yok deniliyor. CHP Genel merkezinde idari işlerden sorumlu bir Genel Başkan Yardımcılığı vardır konu iletilir gerekenin yapılması beklenir. Bu konunun bu kadar nasıl büyüdüğünü anlamak mümkün değildir. Çok basit bir şekilde çözülebilecek bir konu aylardır Trabzon kamuoyunun önünde tartışılıyor ve partimizin AĞIR TOPLARI sessiz kalıyor!!! Yazıktır yazık.. Yönetimler eleştirilir...

 Bir üyenin henüz ihraç edilmemesine rağmen hakları elinden alınıyorsa eleştirilir. Seçimlerde il genelinde oylarımız düştü neden engel olamadınız diye eleştirilir. Koskoca Trabzon da 6 aday nasıl bulunamadı diye eleştirilir. Seçilirken verilerin sözler tutulmadıysa eleştirilir.İl ilçe danışma kurulu toplantılarına yönetim sayıları kadar insan geliyorsa eleştirilir. Yerel seçimlere gidiyoruz adayları örgüt mü genel merkez mi belirleyecek henüz belli değilse eleştirilir. 1 yılda eylemin etkinliğin yoksa eleştirilir. Ama eleştirinin sınırı vardır kimse kişilik haklarına saldırı yapamaz. Kişiler üzerinden partimizi yıpratamaz. Güzide Önsel Uzun başarılı bir il başkanı mı değil mi farklı bir konudur. Benim bildiğim üyesinin parasına göz koyacak insan değildir. Mustafa Erdi Çakır. CHP Trabzon Eski Gençlik Kolları Başkanı -Önceki Dönem CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi.’

Sarp iddiası doğru mu?

Dün Sarp kapısı, Kemalpaşa ve Hopa arasında mekik dokuyan Alaattin isimli bir iş adamı aradı. Ve çeşitli iddiaları gündeme getirdi. Kanser hastası yakınını Trabzon’a muayeneye getiren Gürcü bir kadına Türk tarafında Gümrük görevlilerinin şunları söylediğini iddia etti: ‘Elindeki yüzüğü nerede kazandınız? Bu kadar paranız var mı.’

Binbir güçlükle iddiaya göre kapıdan geçiyorlar dönüşte de, ‘2016 yılında bir dolandırıcılık olayı olmuş. Sizin burada adınız var’ diyorlar. Kadın, ‘Ben daha önce Türkiyeye gelmedim’ demesine rağmen önce emniyete ardından da Adliyeye çıkarılmış. Şimdi de durum Gürci konsolosluğuna aktaracaklar.’  Eğer bu iddialar doğru ise demek ki kapıda düzelen bir şey yok!

Aktürk’ün Yükselişi

Bekir Aktürk. Soğuksu mahalle muhtarı. Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Genel Başkan yardımcısı. Son olarak da Genel Başkan. Aktürk’e yakıştı.

Soğuksu’ya güzel hizmetler yapan, Siyasetle ve STK’larla uyumlu olan Aktürk’ün Genel Başkanlığı tebrik edilmeye değer. Genel Başkan bundan sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile de yakın çalışacaktır.

Onkoloji Sempozyumu

Karadeniz Teknik Üniversitesi onkologlarından Prof. Dr. Fazıl Aydın ve arkadaşları Trabzon’da yeni bir Onkoloji sempozyumuna ev sahipliği yaptılar. Amerika’dan dönen ve sempozuma katılan Aydın, Kanserle ilgili olarak son teknolojileri ve akıllı ilaçları konuştuklarını ifade etti.  

Anketler Başladı

2019 Mart seçimleri için çalışmalar yoğunlaştı. Secimanketitv isimli site de anketlerine başladı. Her ilçeden 4 isim seçerek anket çalışması başlatan Siteye yoğun ilgi var. En fazla gündemde ilçelerden birisi de Maçka ilçesi oldu. Maçka’da AK Partiden Koray Koçhan, Hikmet Yıldız, Yusuf Keskin isimleri halka soruluyor.

Final Salı Akşamı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Orhan Kaynar futbol turnuvasının final maçı Salı akşamı oynanacak.

Saat 18.00’da ikramlarla başlayacak olan turnuvada final maçı 19.00-20.00 arasında oynanacak ve final maçının ardından da 1. ve 2 olan takımlara kupaları ve madalyaları ile hediyeleri verilecek.

Otoparklar Zamlandı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO)'da önceki gün gerçekleştirilen meclis toplantısında odaya kayıtlı özel otopark işletmelerinin ücret tarifelerindeki zam talebi uygun görülerek kabul edildi. Otoparklara 2015 yılından bu yana zam yapılmadığının dile getirildiği meclis toplantısında, yeni otopark tarifesi ücretlendirmeleri şu şekilde oluştu: Giriş çıkış 5 TL'den 7 TL'ya yükseltildi, her saat 1 TL ek ücret aynen bırakıldı, 12 saat 11 TL'dan 13 TL'ya, 24 saat 12 TL'den 15 TL'ya yükseltildi, aylık abone ücreti ise 130 TL'dan 180 TL'ya çıkarıldı.
Editör: TE Bilisim