Deregözü Ortaokuluöğrencileri ile birlikte LED uygulamaları, LCD ekran, potansiyometre, sıcaklık ve nem sensoru gibi etkinlikleri beraber yapan öğrenciler ayrıca okul bahçesinde drama etkinliği ile birlikte çok eğlenceli ve eğitici çalışmalara imza attılar. Çalışmanın çok güzel ve anlamlı olduğuna ifadee den Deregözü Ortaokulu Müdürü İsakKaragüzel, misafir ettikleri Atatürk Ortaokulu öğrencilerine teşekkür ederek her zaman bu tarz çalışmalara kapılarının açık olduğunu belirtti.
 
Hizmet İçin Varız
 

Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Fatih Duzcu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Hepimizin ortak amacı hizmet etmektir. İnşallah hep birlikte el ele vererek çok çalışacağız, güzel ve kalıcı hizmetlere imza atacağız” dedi.
 
Anlamlı Ziyaret
 
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’nün, hasta ve engelli vatandaşlara ve yakınlarına moral ve manevi destek ziyaretleri kapsamında, ilçe müftülüğü adına Vaiz Osman Öztürk, Müftülük Engelli Koordinatörü Nurettin Karaca ve Mahalle İmam-Hatibi Ali Kılıç ile birlikte Akköy Mahallesi'ndeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler. Akköy Mahallesi'nde ikamet eden, 45 yaşındaki zihinsel engelli Saniye Öztürk, 54 yaşındaki Ayşe Kılıç, 56 yaşındaki işitme engelli Güşüşan Kılıç ve 85 yaşındaki görme engelli Sabri Yıldız'ı oturdukları evlerinde din görevlileriyle birlikte ziyaret eden Vaiz Osman Öztürk, engelli vatandaşlar ve yakınlarıyla bir süre sohbet etti.
 
Hasta ve engelli vatandaşlara bakan aile bireylerine moral ve manevi destek anlamında nasihatlerde de bulunan Vaiz Öztürk, engelli kişilerin toplumun ve engeli olmayanların bir imtihanı olduğunu vurgulayarak, onlara bakan ve ilgilerini esirgemeyen herkesin Allah nezdinde büyük sevaba nail olacaklarını söyledi. Kendilerine gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun kalan hasta-engelli vatandaşlar ve yakınları, İlçe Vaizi Osman Öztürk ve beraberindeki din görevlilerine teşekkürlerini ifade ettiler.
 
Doğalgaz Çalışmaları Başladı
 

Vakfıkebir Belediye (Cezaevi) Caddesi güzergahından doğalgaz ana boru döşeme çalışmaları başladı. İlçede merakla beklenen çalışmaların bir iki yıl içerisinde tamamlanarak Vakfıkebir’in doğalgaz ile buluşması bekleniyor.
 
Ramis Başkan’a Hayırlı Olsun Dediler
 

Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Zeki Saka, Müdür Yardımcıları Yaşar Şahin, Ertuğrul Karaoğlu veİdari Personel İsmail Köse Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür ettiler.
 
Kan Bağışına Destek
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çukurçayır Mahalle Muhtarlığı ve Trabzon Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “Kan Bağış Kampanyasına” destek verdi. Çukurçayır Mahallesi Muradiye Cami önünde kurulan geçici kan merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Vali Ustaoğlu, kan bağışında bulunarak hayat kurtarmanın bir insanlık görevi olduğunu dile getirdi. Toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın sağlanmasında önemli çalışmalara imza atan Türk Kızılayı yetkilerine ve personeline bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için teşekkür eden Vali Ustaoğlu, kan vermenin insan sağlığı açısından da önemli olduğunu vurgulayarak, “Kan sadece acil durumlar için değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bağışlayacağınız bir ünite kanla bir insana hayat katabilirsiniz” dedi.
Editör: TE Bilisim