Ancak Genel merkez tek listede ısrarcı. Trabzon Ortahisar ilçe Başkanlığı için mevcut başkan Temel Altunbaş ki çok istekli değilmiş, İl Başkan yardımcısı Ahmet Karadeniz, İl eski Başkan yardımcısı Aydın Özkurt, Günnar Yönetiminin Teşkilat Başkanı Muammer Şahin,  Eğitimci-Siyasetçi Yasin Aydın, İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş’ın isimleri geçiyor. Ortahisar’da çift liste olmaması için adı geçen isimlerden bazıları Ankara’ya davet edilecek ve tek isim üzerinde uzlaşma olacak.
 
Sürmene’de Sorun Yok
 
Trabzon’un Sürmene ilçesinde Ak parti ilçe Başkanlığına getirilen Hüseyin Azizoğlu çalışmalarını sürdürüyor. İlçede ittifakla işbaşına gelen Makine mühendisi Azizoğlu, Şimdi Bakan, Miletvekilleri, Belediye Başkanı ve il Başkanı ile İlçesine ne kazandırabileceğinin çalışmasını yapıyor.
 
Burhan Bekar’dan Al Haberi
 
Trabzon’da MHP’den ayrılarak yeni partiye katılan isimlerden birisi de Burhan Bekar oldu. Bekar önümüzdeki günlerin hareketli olacağını söylerken, ‘Türkiye ve Trabzon önemli bir hareketle buluşacak. Trabzon’da da yeni partinin örgütlenmesi için hummalı çalışmalar var’ dedi.
 
Güzel Sanatlar Sergisi
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Güz yarıyılı 2016-2017 mezunlarının resim sergisi Çarşamba günü saat 17.30’da  Güzel Sanatlar fakültesi’nde açılacak.
 
Yazıcı, Fetih Ve Cumhuriyet
 
Trabzon’un yetiştirdiği ilahiyatçı yazarlardan Mustafa Yazıcı Güzel sanatlar galeresinde Fetih ve Cumhuriyet sergisi açıyor. Yazarlıkta 50 yılını sergileyecek olan Yazıcı Fetih ve Cumhuriyet adına önemli eserler ortaya koyacak.
 
MHP Rize Eski İl Başkanı Haydar Dış Vefat Etti
 
Rize’nin tanınmış eski siyasetçilerinden MHP Rize Eski İl Başkanı ve 12 Eylül 1980 darbesi sonrası kurulan MÇP eski kurucularındanolan Haydar DİŞ(67) birkaç yıldır tedavi görmekte olduğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezinde vefat etti. Yakalandığı amansız hastalıkla mücadele veren, Milliyetçi ve ülkücü camianın sevilen tanınmış isimlerinden Mali Müşavir Haydar Diş’in cenazesi bugün (Pazartesi) ikindi namazına müteakip Rize Sahil camisinde kılındıktan sonra, Rize Ekmekçiler mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Sevilen tanınmış siyasetçi, Araştırmacı, Mali Müşavir Haydar Diş 5 çocuk babasıydı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu Tek Tek Dinliyor
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her hafta salı günü Meydan Parkındaki Tarihi Belediye Binasında halk günü gerçekleştiriyor.
 
Halk gününde Başkan Gümrükçüoğlu hem vatandaşın dertlerini dinliyor hem de sorunlarına anında çözüm üretiyor. Dün gerçekleşen Halk gününde onlarca kişi ile görüşen Başkan Gümrükçüoğlu ekibine talimatlar vererek sorunlara çözüm üretti.  Ama sadece sorunu olan halk gününe gelmiyor. Bazı muhtar ve vatandaşlar da şehirde yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getirmek için Başkan Gümrükçüoğlu’nun kapısını çalıyor. Vatandaşlar uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek, “Trabzon Büyükşehir Belediye başkanımızın bizzat makamında kabul ederek dinlemesi, bizlerle sohbet etmesi bizi memnun ediyor. Sorunlarımızı dinliyor, çözüm için çaba gösteriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Başkan’ın Anne Acısı
 
Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü Başkanı Sevgi Kültekin annesini kaybetti. Kültekin ailesi 21 Mayıs’ta 70’inci yıllarını kutladılar.  Dün sabaha karşı anne Neriman Kültekin hayata veda etti. Bir süredir akciğer kanseri nedeni ile görüyordu. Kültekin bugün Beşikdüzü’nde son yolculuğuna uğurlandı. Bizde TAKA Gazetesi ailesi olarak eşi Mehmet Cemal Kültekin’e ve evlatlarına sabır diliyoruz. Allah rahmet eylesin diyoruz.
 
Editör: TE Bilisim