Trabzon’a hizmet için harekete geçtiğini söyleyen Özdoğan’ı arkadaşları ve basın mensupları da tebrik etti. Trabzon’da önemli bir gençlik potansiyeli bulunduğunu söyleyen Hüsamettin Özdoğan, ‘Ben bu potansiyelle Büyükşehir arasında köprü vazifesi göreceğim’ dedi.

Çebi Sert Çıktı

Küresel Isınma ile Mücadele Derneği’nin Genel Başkanı Faruk Çebi yazılı açıklama yaparak yerel seçimlerle ilgili uyardı: ‘Önümüzdeki yerel seçim için bugünlerde yoğun bir aday/adayı süreci yaşanıyor. Doğduğum ve büyüdüğüm Araklı ilçesinde de birbirinden kıymetli arkadaşlar adaylıklarını açıklıyor. Hepsine çıktıkları yolda parti ayrımı yapmaksızın başarılar diliyorum. 

Aday ya da aday/adayı olmak demokrasilerde herkesin ve her soyadın en doğal hakkıdır. İnsanlıktan ve izandan nasibini alamamış bazı kişilerin sadece soyad üzerinden tenkit etme yarışına girdiklerine tanık oluyoruz. Sosyal medyada sergilenen bu seviyesizlik sadece aynı soyadı taşıyan bizleri değil, insan olabilen tüm Araklıları da üzmektedir.

Tenkit edilen Soyadın sadece Araklı’ya değil ülkemizin tamamına en önemli görevlerde hizmet etmeyi asırlardır misyon edinmiş bir anlayışı temsil ettiğini anlayamamış hemşerilerimizin varlığı üzüntümüzü  daha da artırmıştır. Yine de tenkid edenlere asla kızmayacağız. Kendince doğru olsa bile birtakım gerekçelerle on binlerce bireyden oluşan bir soyadın tamamına yöneltilen tenkidin yanlış olduğunu bıkmadan usanmadan onlara da anlatacağız.’

Büyükşehir’e kim?

MHP’nin Ortahisar Belediye Başkan adaylığı için Muhammet Öztürk bekleniyor. Peki Büyükşehir’e kim? Partinin merkez karar yönetim kurulu üyesi Süleyman Latif  Yunusoğlu’nu aday görmek isteyen Orhan Bal, ‘kariyeri bilgi birikimi duruşu her yönüyle Trabzon’a layık bir isim. İnşallah MHP rüzgarı ile kazanır’ dedi.

Maçka’da Yıldız Fırtınası

Hikmet Yıldız. Maçka Belediye Meclis Üyesi. Maçka ile dertlenen bir isim. Yerel seçim öncesinde Maçka’da önce bir anket yaptırdı. Kendisini test etti ve sonrasında da seçim çalışması için sahaya indi ve AK Partiden aday adaylığını açıkladı. Yıldız, iş dünyasında son derece başarılı yöneticiliği üst düzeyde. Maçka’da aday gösterilirse yararlı olacaktır.

Müracaat Etti

Adem Çakır. Trabzon Limanı’nın Genel Müdür Yardımcısı. AK Partide İl Yönetim Kurul eski üyesi. Sevilen bir isim. Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’na dosyasını vererek Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği için müracaatını yaptı. Hayırlı uğurlu olsun.

Çarşıbaşı’nda İlk Müracaat

 Bekir Çavuş Bıyıklı, AK Parti Çarşıbaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etti. Parti binasında AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman’a başvuru dosyasını teslim eden Bekir Çavuş Bıyıklı, 14 yıldan beri SGK başkanlık binalarında güvenlik şefi ve güvenlik amiri olarak görev yaptığını ayrıca kamu kurumlarına ve kurumlaşmış firmalara güvenlik danışmanlığında bulunduğunu ifade ederek ilçe siyasetine yeni bir soluk getirmek istediğini söyledi.

İstifa Etti Meclis Üyesi Olacak

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Belediye Meclis Üyesi olabilmek için görevinden istifa etti. Vakfıkebir’de üçüncü dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten Enver İskenderoğlu, başarılı hizmetlere ve çalışmalara imza atmıştı. Enver İskenderoğlu’nun istifası ile boşalan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı görevine iş adamı, aynı zamanda başkan yardımcısı Ahmet Uzun’un atanması bekleniyor.

Karaçengel Müracat Edecek  

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesinde 3 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Zekeriya Karaçengel, partisinden Çarşıbaşı Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulunacak. Yarın cuma namazından sonra parti binasında aday adaylığı müracaatında bulunacak olan Karaçengel, "3 dönem ilçe başkanlığı görevini gururla yaptığım partimden ilçeme daha iyi hizmet etmek için aday adaylığımı açıklayacağım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin" dedi.

MHP’de Görev Dağılımı

MHP Ortahisar İlçe Yönetiminde görev dağılımı Başkan  Murat Gedikli başkanlığında yapıldı.

Görevler şu şekilde dağıldı; İlçe Sekreteri Necati Çakıroğlu, İLÇE Sekreter Yardımcısı Adem Demirbaş, İlçe Muhasibi Ömer Aydın, Teşkilatlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Turan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Emre Samancı, Propaganda, Tanıtım Ve Organizasyonsan Sorumlu Yön.Kur.Üyesi Eray Galip Bayrak, Basın Yayın Ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Şensoy, Eğitim, Kültür Ve Sanattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çabuk, Spordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Demir, Çevre Ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Oğuz Okumuş, Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Akyıldız, Kadın Politikalarından Sorumlu Yönetim Kurulu ÜyesiNurşen Bekar Kadın Politikalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yardımcısı Nihal Bekar, Seçim İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Teke, Ar-ge'den sorumlu yönetim kurulu ÜyesiArif Demir, Şehit Ailelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akyüz, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dübüş, Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yüksel, Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yardımcısı Güven Ayaz, Hukuk Ve İnsan Haklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kubaliç, Sosyal Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi    Hüseyin Recep Sürmeneli, Sosyal Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yardımcısı Emre Karakolcu, Parti Bina İdaresinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Yıldırım.
Editör: TE Bilisim