Anne ve babası ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesindeki mezuniyet törenine iştirak eden kep fırlatan Buğra’yı tebrik ediyoruz. Anne ve babasını kutluyoruz. 

Geçmiş Olsun 

Trabzon Arsin Turk Parti İlçe Başkanı Yüksel Büyükkol kaza geçirdi. Bir otomobilin arkadan aracına çarpması sonucu Büyükkol’un otomobili pert oldu. AK Parti Yeşiltepe Mahalle Başkanı Yaşar Çalık tarafından hastaneye götürülen Büyükkol’un çekilen filmlerinde sıkıntı olmadığı anlaşıldı.

Trabzon Sürgün Mü?

Hakim ve Savcılar kararnamesi yayınlandı. İzmir’den Trabzon’a atanan isimlerden Murat Aydın attığı Twitte, Trabzon’a sürgün edildiğini söylemiş. STK’lardan arayan bir isim, ‘Trabzon sürgün yeri mi? Hakim sayesinde bunu öğrendik’ dedi.

Salih Cora Müjdeyi Verdi 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tonya’da hemşerileriyle buluştu Erikbeli-Kürtün yolunun karayolları ağına alındığı müjdeledi. Cora Tonya’da yaptığı konuşmada, “Tonya ilçemizin yüzyıllık beklentisi, yüzyıllık heyecanı Tonya-Kürtün yolunun Karayolları ağına alınarak hizmete açılabilmesi adına somut adımın atıldığı bir günün arifesindeyiz. Tonya için hayırlı uğurlu olsun. 

Bu yol Tonya kadar Kürtün’ün de yoludur. Bu yol Trabzon’un kadar, Gümüşhane’nin yoludur. 30 km uzunluğunda olacak, yaklaşık 45 milyon TL maliyetinde olacak bu yolla birlikte Tonya ile Kürtün’ü birleştirmiş olacağız. Bu yolla birlikte Tonya’nın Kalkınmasına, gelişmesine, turizmin büyümesine çok önemli katkı sağlanacaktır. Yol medeniyettir, çağdaşlıktır.  Bizleri TBMM’ne gönderdiniz. Bizlerde sizlere verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz” dedi.
 
İlk İftar Çarşıbaşı’nda

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayında tüm ilçelerde düzenlenen iftar programlarının bu yıl ilki bugün Çarşıbaşı’nda yapılacak. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, kapalı pazaryerinde, Büyükşehir Belediyesi ile Çarşıbaşı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği iftar programına tüm vatandaşları davet etti.
 
Vakfıkebir Belediyesi’nden İftar Çadırı

Vakfıkebir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla belediye otopark alanına iftar çadırı kurdu. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “ Vakfıkebir Belediyesi olarak kurduğumuz iftar çadırı ile vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca belediye otoparkında iftar yemeği ikram edeceğiz. Halkımızla birlikte mübarek Ramazan ayının güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.
 
Çebi’den Teşekkür

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık Araklı Atatürk Ortaokulu Bahçesinde gerçekleşen Toplu Açılış Töreni münasebetiyle bir teşekkür metni yayınladı. Metinlerinde; ”Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun Araklı Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirmiş olduğu “Toplu Açılış Törenine” katılım sağlayan Valimiz Abdil Celil Öz’e, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Seyfullah Kınalı’ya, Ak Parti İl Başkan’ımız Haydar Revi’ye, Akçaabat Belediye Başkan’ımız Şefik Türkmen’e, Sürmene Belediye Başkan’ımız Rahmi Üstün’e, Arsin Belediye Başkan’ımız Erdem Şen’e, Yomra Belediye Başkan’ımız İbrahim Sağıroğlu’na, Beşikdüzü Belediye Başkan’ımız Orhan Bıçakçı’ya, Köprübaşı Belediye Başkan’ımız Ahmet Tekke’ye, Of İlçe Başkan’ımız Hakan Terzioğlu’na, Beşikdüzü İlçe Başkan’ımız Harun Demirci’ye, il müdürlerimize, daire amirlerimize, muhtarlarımıza ve bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Araklılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ilçemize vermiş olduğu desteklerden ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Projelerimiz Büyüyen ve Gelişen Araklımıza Hayırlı Uğurlu olsun.” ifadelerini kullandılar.

Başkurt Köyü Onarım Bekliyor

Trabzon Çağlayan Mahallesi Başkurt Köyü yolları onarılmayı bekliyor. Uzun zamandır bozuk yollarla mücadele eden köylü artık isyan etti. Köy sakinlerinden Nihat Türkyılmaz; ‘ Dağdan gelen sular yollarımızı oyuyor. Bu sebepten dolayı da yollarımızda oyulmalar ve çökmeler meydana geliyor. Bir kaş sefer belediyeye ve fen işleri müdürlüğüne gittiğimizde bizimle ilgilenmediler ve Fen İşleri yapamayacağını söyledi. Şimdi soruyorum biz kaçıncı sınıf vatandaşız? Neden kimse bizimle ilgilenmiyor? 417 metre yolu belediye yapamaz mı?’ diyerek isyan ettiler.
 
Türkmen Mesaj Yayımladı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun arttığı bir Ramazan ayını daha, birlikte yaşamanın mutluluğunu, tüm Akçaabat halkıyla paylaşıyorum. Sevgi ve rahmet ayı Ramazan'ın; başta milletimiz olmak üzere, tüm insanlığa, adalet ve barış ile sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”
 
Editör: TE Bilisim