Dün kendisini aradık. Arslantürk’ü İstanbul’da bulduk. İstanbul’da Trabzon Of ve Balabanlı hemşehrileri ile birlikte birebir görüşmeler yapıyor. MHP Lideri Bahçeli mitili İstanbul’a atmıştı. Seyfullah bey ise Postu İstanbul’a serdi. Ama oturmuyor, çalışıyor.
 
Murat hocamı kızdırmayın!
 
Murat Cihan. Eğitim camiamızın duayen ismi. 80 yaşına doğru ilerliyor. Ho caların  hocası. Dün aradı; Şunları söyledi: ‘Sevgili kardeşim. Beşikdüzü’nde geçmişin adıyla Tedaş’a gittim ve evime bir cihaz takılacak bunun müracatını yaptım. Haftalar geçti yapılmadı. Eğer benim gibi basında çalışan birisinin ihtiyacı görülmüyor ise kimin ihtiyacı görülüyor merak ettim?’. Şimdi Çoruh A.Ş arıza yetkililerine sesleniyoruz, bir an önce Murat hocanın ihtiyacını görün! Yoksa onun öğrencileri kulağınızı çekmesin..
 
Kamiloğlu'na Geçmiş Olsun
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve Planlama Dairesi Başkanı Nevzat Kamiloğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. Vakfıkebir ilçesinde yaşanan kaza sonucu vücudunda kırıklar oluşan Kamiloğlu bir süredir evinde istirahat ediyor. Nevzat Kamiloğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyo
 
Akbay’a Hayırlı Olsun Dediler
 
Sosyal Güvenlik Müdürleri Derneği Başkan Yardımcısı, Trabzon Karadeniz SGM Merkez Müdür Yardımcısı Hasan Çolak ve beraberindekiler, Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Erdem Akbay’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret dolayısıyla Hasan Çolak ve beraberindekilere teşekkür eden Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, bu görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ve aldıkları bu kutlu bayrağı daha ileri taşıma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Akbay, “Trabzon’da görev almaktan son derece mutluyum. Hangi makamda olursak olalım devletimize hizmet etmek vatandaş olarak üzerimize bir borçtur. Trabzon’a gelmeden önce İl Müdürlüğünün istatistiki verilerini inceledim ve Türkiye genelinde üst sıralarda olduğunu gördüm. Bu başarıyı sürdürebilmek için personellimizle birlikte uyum içerisinde çok çalışacağız” dedi.
 
Klimaları Yaptırın
 
Muhammet Mazlum. Yeşilova’dandır ve duyarlıdır. Herkesin güzel şartlarda yaşamasını ister. Özellikle otobüsle seyahat eder. Trabzon Büyükşehir belediyesinin yeni otobüslerinde dahi klimaların çalışmadığını söyleyerek, ‘Şoförlere soruyorum arızalıdır diyorlar. O zaman yaptırılsın’ dedi.
 
Trabzon Valiliği Uyardı
 
Trabzon Valiliği yaptığı yazılı açıklamada Trabzon’un 3 ilçesini Sel ve heyelana karşı uyardı.Trabzon genelinde kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden, vatandaşların taşkın, su baskını ve heyelanlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Trabzon Valiliği “Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yayınlanan hava tahmin raporuna göre 20.06.2019 saat 12.00 ile 21.06.2019 saat 12.00 arası Trabzon ve çevresinde; özellikle bu gece yarısından itibaren Trabzon’un batı ilçelerinde (Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı) çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış vb. meteorolojik olaylara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, dere yatakları ve sel riski taşıyan yerlerde bulunmamaları hususu kamuoyuna önemle duyurulur.” Açıklamasını yaparak vatandaşları uyardı.
 
Yeniden Rafah’ı Anlatıyorlar
 
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanlığı Tanıtma ve Halkla ilişkiler birim başkanlığının Fatih Parkı’nda açtığı üyelik ve tanıtım standına ilçe başkanı Barış Sandıkçı, Tanıtma Başkanı Güngör Orhan, Halkla ilişkiler başkanı Ayhan Nişancı katıldı.

Konuyla ilgili Başkan Sandıkçı yaptığı değerlendirmede “Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı olarak Türkiye’deki siyasete zarafet ve nezaket katmak için çıktığımız bu hak davayı halkımıza anlatmak için yapılan bu çalışmaların hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Siyaset karşınızdakileri sadece eleştirmek, karşınızdakilerin eksik ve yanlışlarını ortaya çıkarmak olmadığını bizler yaşayarak insanımıza anlatacağız. Kendi projelerimizi ve doğrularımızı ihlas ve samimi olarak yaşayarak, yaparak ve yazarak anlatmaya devam edeceğiz. Hakkı hak bilip hakkın yanında, batılı batıl bilip batılın karşısında olacağız. Zamanın firavunlarına boyun eğmeyen zilletle yaşamaktansa izzetle şehadete yürümeyi tercih eden Mısırın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'ye de Allah’tan rahmet diliyorum.  Ve bir kez daha üyelik ve tanıtım standımızın çalışmalarını yapan birim başkanlarıma ve gençlik kolları başkanım Resul Altın’a ayrıca yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim