AK Parti Rize İl Başkanı İshak Âlim, Rize'nin İyidere ilçesinde yapılması planlanan lojistik merkezi projesinin iptal edildiği yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, Milletvekillerinin ve kendisinin birebir takibinde olduğunu iletti. Âlim; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son ziyaretinde de proje ile ilgili görüşüldüğünü ve ilgili çalışmaların hassasiyet ile yürütüldüğünü belirtti.  Âlim yaptığı açıklamada; Bu söylentileri çıkartanlar veya yayanların iyi niyetten uzak kişiler olduğunu belirtti. İl Başkanı Âlim sosyal medya hesaplarından konu hakkında yaptığı açıklamada, "Kıymetli Hemşerilerim, diğer bütün projelerimiz gibi LOJİSTİK MERKEZ projemiz de bugüne kadar inkıtaa uğramamış Milletvekillerimiz ve şahsımız tarafından da yakından takip edilmektedir. Ak Parti İktidarları döneminde ilimiz büyük projelerle tanışmıştır. Devam eden projelerimizle ilgili iptal edildiğine dair söylemlerde bulunanların iyi niyetli olmadığını düşünmekle beraber projelerimizi takip etmek veya projelerimize katkı vermek isteyenlerle istişareye her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bütün bunların yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi son ziyaretlerinde de konu görüşülmüş ve üzerinde hassasiyetle durulmuştur. Bu vesileyle Cuma günümüzün hayırlara vesile olması diliyorum." dedi.
 
Bilgi Aldı


 
Artvin Valisi Yılmaz Doruk yapımı tamamlanan 112 Acil çağrı merkezini ziyaret etti. Yapımı tamamlanan 112 Acil Çağrı Merkezinde çeşitli incelemelerde bulunan Vali Doruk’a Çağrı Merkezi hakkında brifing verildi. Vali doruk 112 Çağrı Merkezine atanan sözleşmeli personele hayırlı olsun dileklerini ileterek kurumun eksiklerini giderilerek acil çağrıların tek numarada (112) birleştirilerek her alanda halka hizmet verebilmesi için çalıştıklarını söyledi. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde yapılan incelemelere Vali Yılmaz Doruk’un yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, İl Özel İdaresi sekreteri Orhan Yazıcı ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Şenol Çiftçioğlu katıldı.
 
“Öğretmenlerimizin Yanındayız”


 
Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, ilçemiz Atatürk Ortaokulu ve 15 Temmuz Şehitleri İlkokuluna ziyaretlerde bulunarak yeni eğitim-öğretim yılında öğretmenlere başarı dileklerini iletti.
Özdemir, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Eğitim-öğretim yılının açılış haftasında ilk ziyaretlerimizi Atatürk Ortaokulumuz ve 15 Temmuz Şehitleri İlkokulumuzda görev yapan öğretmenlerimize gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta ilçe merkezimizde ki tüm okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizi ve Torul Meslek Yüksek Okulu'muzu ziyaret edeceğiz." ifadelerine yer verdi.
Öte yandan Halkla İlişkiler Birimimiz ilçe merkezimizde ki tüm okullarda görev yapan öğretmenlerimize Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir'in hediyelerini takdim etti.
 
Keşap’ta Doğalgaz İçin Geri Sayım Başladı



Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ilçe halkına verdiği sözleri yerine getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emür, büyük önem verdiği doğalgaz çalışmalarıyla ilgili BOTAŞ yetkilileri ile bir araya geldi. Aksa Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Doğan Gürler ve Giresun İşletme Müdürü Hakkı Kahya ile görüşen Emür, Keşap halkına “İkinci etap doğalgaz çalışmaları Ekim ayında başlayacak” müjdesini verdi. Başkan Emür, “İkinci etap olarak Bozkurt Mahallesi’nde doğalgaz şebeke boru hatlarının döşenmesi ve Fındıklı Mahallesi’nde geri kalan kısmın tamamlanması işlemi Ekim ayı itibari ile başlayacak. Bunun yanı sıra Fındıklı Mahallesi Gönep Mevkii’nde bulunan dağıtım istasyon yerinin belirlendiği şehir şebekesi hattı çekilecek. Yılbaşından sonra şebekelere gaz verme denemelerine başlanacak” dedi.
 
Öğrencileri Yalnız Bırakmadılar


 
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri 2019 ÇOGEP kapsamında ‘Bir Çocuk Bin Umut 2’ projesi kapsamında öğrencilerle birlikte piknik yaptı. Etkinlikte Atatürk Ortaokulundan belirlenen öğrenciler okullarından servisle alınıp Kent Ormanı piknik alanına götürüldü. Çocukların yeni eğitim öğretim yılına güzel bir başlangıç yapmaları, polis ve öğrenciler arasında samimi bir bağ oluşması için düzenlenen etkinlik sırasında öğrencilere Güvenli İnternet Kullanımı, Trafik Kuralları, ve Kendi Güvenlikleri ile alakalı konular hakkında bilgiler verildi. Etkinlikte çocuklara ikram olarak ızgara köfte ve tavuk, salata, ayran, meyve suyu, kuruyemiş sunulurken, öğrencilere hediye olarak voleybol ve futbol topları verildi. Öğrencilerle birlikte futbol, voleybol, yakar top, ip atlama, sandalye kapmaca gibi çeşitli oyunlar oynanarak eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı. Etkinliğin ardından kurumdan yapılan açıklamada “Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü olarak, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, suçla mücadelenin güçlendirilmesi ve polislik hizmetlerinin yürütülmesinde çağdaş uygulamaların yaşama geçirilmesi, toplum üzerinde oluşan suç korkusunun ortadan kaldırılarak daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerine devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.
 
Yeniden Refah’tan Ziyaret


 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Mustafa Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile görüşen Durmuş, kongre davetiyelerini iletti. Başkan Hacısalihoğlu ise, odanın yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi ve çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
 
Giresun’u konuştular


 
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Giresun’un trafik ve sosyal alan sorunları üzerine yapılan projeler hakkında fikir alış verişinde bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Durağı bölgesinde yapılması planlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından proje onayı ve talimatı verilen bat-çık yol geçişi ile Aksu bölgesindeki çöp alanının sosyal donatı alanına dönüştürülmesi projelerini görüştüler. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Bulancak Durağı bölgesinde oluşan trafik yoğunluğunun bat-çık projesi ile rahatlayacağına inanıyoruz. Yine şehrimizin doğu yakasında geçmişte çöp alanı olarak kullanılan bölgenin rekreasyon alanına çevrilecek olması ve sürecin startının verilmesi kentimiz adına önemli bir çalışmadır. Bu vesile ile başta Aytekin başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim