Sık sık çocukları kucağına alan ve onları seven Erdoğan’ın son gezisinde minik Recep Tayyip’i çok sevdi, onu kucağına aldı ve hediyesini verdikten sonra ismini sordu. Minik Recep Tayyip’in babası Haydar Terzioğlu ismini Recep Tayyip deyince gülümsedi ve doğum tarihini sordu. Babası 2014 doğumlu, dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Allah razı olsun, dua edelim, dedi. Minik Recep Tayyip’e Oflu hemşehrimiz ve Erdoğan’ın damadı olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da ilgi gösterdi. 

Albayrak Recep Tayyip’in babasıyla da bir süre sohbet etti. Minik Recep Tayip’in babası Oflu Haydar Terzioğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat başkanlığında görev yapıyor. Aynı zamanda AK Parti Bağcılar İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve bir Recep Tayyip Erdoğan aşığı. Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini göstermekten çekinmeyen Haydar Terzioğlu gece gündüz çalışmasının yanında 15 Temmuz darbe girişiminde de boş durmamış. İl yönetiminden gelen çağrılar ile birlikteTerzioğlu, en yakınında bulunan Bağcılar’da bulunan CNN Türk’e yapılan ele geçirme operasyonuna da henüz darbeci askerler oradayken, silahsız arkadaşlarıyla karşı çıkmış. CNN, daha askerlerin kontrolünde iken arkadaşlarıyla askerlere karşı duran gurupta olan Terzioğlu, “O gece ölmeyi göze almıştık. Şimdi görüntüleri izlediğimde bazılarına ben bile şaşırıyorum, Bu millet o akşam destan yazdı. Allah liderimiz Tayyip Erdoğan’a ömür versin” dedi.

Ahmet Kaya Açıklaması

Dünkü politik kulis sütununda CHP merkez ilçe eski başkanı Ahmet Kaya’nın çağrısı şeklindeki değerlendirmede isim karışıklığı oldu. Kaya, arayarak bu hatanın düzeltilmesini istedi. Hatta ekde yaptı: ‘CHP’de tüm arkadaşlarımız sahadadır. Evet çıkması halinde yaşanacakları çok iyi bilmektedirler. Hayır için bütün ekip olarak son gün kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. yazının ben ve benim sayfamla ilgisi yok.’ 

Biz Uyarmıştık

Saadet Partisi’nin Yomra ilçe Başkanı Numan İskender ile karşılaştık. Türkiye Avrupa arasındaki sorunları sorduğumuzda ise, ‘Biz bu hükümeti ve Tayyip beyi hep uyardık. Batı kulübünden dost olmaz dedik ama dinletemedik. Şimdi bizi anladılar’ dedi.

Talat Ve Yılmaz Ailelerinin Acı Günü

Gümüşhane Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı okutmanı olarak görev yapan gazetemiz yazarlarından Talat Ülker’in annesi Zeynep Ülker ve Beden Eğitimi Okutmanı Necati Yılmaz’ın annesi Melek Yılmaz aynı gece hayatını kaybetti. Bir süredir Trabzon’daki hastanede yoğun bakım servisinde tedavi gören Zeynep Ülker ile Ankara’da ki hastanede tedavi gören Melek Yılmaz, önceki gece aynı saatlerde vefat etti. 25 yıllık dostlukları bulunan Necati Yılmaz, Talat Ülker’e Allah’tan Sabır Merhume Ülker ve Yılmaz’a Allah’tan rahmet diliyoruz.

TEDAŞ Çayırbağı’nı Unuttu Mu?

Trabzon’un Düzköy İlçesi Çayırbağı Mahallesinden arayan Koşman Kör adlı okuyucumuz mahalle halkı adına yaptığı açıklamada sitemde bulundu. 3 aydan beri mahallede hiçbir eve elektrik faturası kesilmediğini ifade eden Kör, “Ocak, Şubat ve Mart aylarında mahallemize yetkililer tarafından hiçbir elektrik sayacına fatura kesilmedi. Mahalle halkı 3 ayın faturası birden kesilecek ve ödeyemeyeceğiz diye çok endişeli. TEDAŞ bizim mahalleyi unuttu mu merak ediyoruz. Yetkililer bize sağlıklı bir bilgi vermedi. Bu 3 ayın faturası bizden tek celsede istenilirse bunun altından kalkamayız” ifadelerini kullandı.

11 Yıllık Görevinden Ayrıldı! 

Trabzon Valiliği ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünde 11 yıldır çalışan Muammer Mazlum emekliye ayrıldı. Vali Yücel Yavuz’a veda ziyaretinde bulunan Mazlum, “On bir yıldır yürüttüğüm Trabzon Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğündeki görevimden emekli olmam hasebiyle bugün ayrılıyorum. Şehrimizin mülki idare amiri sayın valimiz Yücel Yavuz'a veda ziyaretinde bulunarak helalleştik. Görev arkadaşlarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Tüm dostlara Allaha ısmarladık diyorum.” Mazlum’a bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz.

Hacısalihoğlu Annesini Kaybetti

Trabzonlu işadamı Süleyman restorantın eski sahibi Süleyman Hacısalihoğlu vefat eden annesini Söğütlü Ulu camiden son yolculuğuna uğurladı. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve  başsağlığı diliyoruz.
Doktor Başkanları Kutladılar

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'ni takip eden basın mensupları Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık'ın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı, üstün hizmetler diledi ve  çiçek takdim ettiler.

Parklar Çoğaltılmalı

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Ayasofya Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar sahilde yer alan çocuk parkının küçüklüğünden yakındı. Havaların ısınmasıyla parklara akın eden çocuklar, “Belediyemizden ricamız parkların genişletilmesi. Daha büyük parklara ihtiyacımız var. Bu alanda çalışmalar artırılmalı. Burada park bize yetmiyor. Yetkililer bu duruma bir çözüm bulabilir mahalle aralarında bulunan parkları artırabilirler ya da genişletebilirler” diye konuştular.  
 
Editör: TE Bilisim