Peki onun arkasındaki enerji kim? Ona destek olan onunla birlikte çile çekenler? Onur Emre Sarısoy bizim meslekten. Düzgün ve sevilen bir kardeşimiz. Revi’nin basın danışmanlığını en güzel şekilde yapıyor. 

Ve Özel Kalem Müdürü Sezer Güneş. Partiye gelenleri ağrılıyor, uğurluyor, rendevuları ayarlıyor ve talepleri alıyor, çözüm için de her türlü çalışmayı yapıyor. Ve şoför Osman Bayburt. Sabah 07.00’da Haydar Revi’yi evinden alıyor ve gece teslim ediyor. Ekip sürekli ayakta ve hareket halinde. Revi şanslı.

O Geceyi Anlattı

AK Parti’nin Trabzon il yönetiminin Medya Tanıtım Başkanı Ahmet Uğur Zihni ile konuştuk. Zihni, Sözcü Gazetesi’nin son dönemde bakanlığa yönelik yıpratma politikası uyguladığını söyleyerek, ‘Sayın Bakanımızın başarılarından rahatsız olanlar var. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu canı cebinde mücadele ediyor. Reina saldırısı olduğu gece Hakkari’de idi. Uçağı ise Yüksekova’da. Havalimanında ışıklar yok. Pilotlar inersek düşeriz dediler. Sayın Bakanımızda ‘Gerekirse düşeceğiz ama ineceğiz’ diyerek inmelerini istedi. Jeneratörler çalıştırıldı ve pist aydınlatıldı, uçak indi. Sayın Bakanımız Hakkiri’den İstanbul’a uçtu. Böyle görev yapıyor. Böyle görev yapan bir Bakan eğer bu ülkeyi seven biri varsa medya varsa ancak ve ancak desteklenir’ dedi.

Nihat Usta’nın Bilek Güreşi

Akçaabatlı Nihat Usta ile Arsinli iş adamı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Metin Yılmaz’ın ortak dostu Asım Yılmaz’dır. Arsin Çardaklı köyünden olan Asım Yılmaz gönül adamıdır. Aynı zamanda da Nihat Usta’nın asker arkadaşı. Asım bir tertip önde Nihat Usta ise bir tertip sonra Edirne’de birliğine teslim olur. Asım Kantinci, havası yerinde. Nihat Usta diye birinin geldiğini ve bileklerinin çok güçlü olduğunu öğrenir. O güne kadar da Güneydoğulu bir asker 1.90 boyunda her tuttuğunu bilek güreşinde yere yıkıyor, Asım bundan rahatsız. Asım‘Bana Trabzonluyu bulun’  der. Bir süre sonra Nihat Usta kantindedir. Asım Yılmaz Nihat Usta’yı görmüş ve ‘Bu mu’ demiş. Nihat Usta da kendinden emin ‘Evet çağırın gelsin’ diye karşılık vermiş. İzbandut gibi asker gelmiş. Elini koymuş saniye geçmeden Nihat Usta bileğini yere indirmiş. ‘Olmadı acele ettin’ denilmiş. Ve ikinci üçüncü derken Nihat Usta büyük bir hava yapmış. Asım da ‘Artık kantin emrinde’ cevabını vermiş. Zaten bir süre sonra da Asım kantini iflas ettirmiş!

İstihdam Fuarı Kapıları Açıyor

Trabzon'da Valilik himayesinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü organizatörlüğünde düzenlenen "6. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı", 30-31 Mart tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde açılacak. Bilgilendirme toplantısına katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, "Organize edilecek bu fuarda iş gücü talebinde bulunan işverenler ile istihdam talebinde bulunan vatandaşlarımızın bire bir buluşabileceği bir ortam hazırlandı. Milli seferberlik kampanyasına çok büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. 89 özel ve 12 Kamu Kuruluşu olmak üzere 101 firma fuara akredite olmuş durumda. Fuarın asıl amacı istihdamı artırmaktır. Hedefimiz işverenlerin talep ettikleri iş gücünü karşılamaktır" dedi.

20 Bin Öğretmene Mülakat Çağrısı

20 bin öğretmen için mülakat tarihleri açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında ön başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezlerinin açıklandığını duyurdu. MEB'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan duyuruda, "20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında ön başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı. Adaylar sınav merkezlerini 'http://meb.gov.tr ' adresinden öğrenilebilecek" denildi.

Türkmen Kitaba Davet Etti

Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yavuz Kitap Evi ile ortaklaşa düzenlenen üçüncü kitap tanıtım fuarı açıldı. Emin Serdar Sergi Salonu’nda 15 gün boyunca devam edecek olan kitap tanıtım fuarı dün kitapseverlerle buluştu. Özellikle gençleri, öğrencileri ve Akçaabat halkını kitapla buluşturma amacı ön planda olan fuarda yer alan tüm kitaplar indirimli fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Kitap tanıtım fuarını gezen ve fuardaki kitapları inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yarınlarımızı okuyan, düşünen insanların inşa edeceğini belirtirken "Teknolojinin baş döndürücü bir hal aldığı toplumuzda ilerleme ve gelişme ancak kitaplarla olur. İlerlemek ve gelişmek isteyen toplumlar bilgi üretip kullanmak zorundadır" dedi.

Emiroğlu’nun Kuşları 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İŞ-KUR il Müdürü Adnan Zengin ve Kültür Turizm il Müdürü Ali Ayvazoğlu ile birlikte Haberim Hamsi Haber Bürosuna ziyarette bulundu.  Kültür Turizm İl Müdürlüğünde bir sergiye katılan ve ardından meslektaşımız Gazeteci Bekir Sami Emiroğlu'nun davetine icabet eden Vali Yavuz ve beraberindekiler Emiroğlu'nun sayısı yüzü aşan kuşlarını baktığı canlı yayın stüdyosunu gezerek sohbet etti. Emiroğlu, bu ziyaretten çok büyük memnuniyet duyduğunu belirterek konuklarına teşekkür etti.

Uğur Aydın’ın Çabası!

Trabzon havalimanı. Berat Albayrak Bakan bekleniyor. Sohbet üst düzeyde. AK Partinin Teşkilat Başkanı Uğur Aydın ile sohbet ederken Dernekpazarı ilçe Başkanı Avni Usta geldi. Uğur bey ‘tam zamanı’ diyerek ‘Avni Başkanı  evlendiremedik. Evlendirirsek verimi daha da artar’ dedi. Başkan güldü ve ‘Ya kısmet’ diye konuştu. Avni Başkan isteksiz değil ama acelesi de yok..

Küçükömeroğlu Dekan Yardımcısı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Tevfik Küçükömeroğlu atandı. Uzun yıllar Makine Mühendisliği Fakültesinde görev yapan başarılı bilim adamının dekan yardımcılığına atanması Fakülde ve KTÜ camiasında memnuniyetle karşılandı. Taka Gazetesi olarak Küçükömeroğlu kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
 
Editör: TE Bilisim