Geçmiş Olsun Dediler
 
Aile ve Sosyal Politikalar Trabzon İl Müdürü Ahmet Kurt, Vakfıkebir Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu Müdürü Mehmet Salih Aygün ile birlikte, Tonyalı işadamı Ayhan Bozoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Trabzon İl Müdürü Ahmet Kurt yaptığı açıklamada:
 
" Bir süre önce kalp krizi geçiren Tonya ilçemizin değerli esnaf ve işadamlarından Ayhan Bozoğlu kardeşimizi evinde geçmiş olsun ziyaretine geldik. Ayhan kardeşimizin rahatsızlığı hem bizleri hem de ilçemizde büyük üzüntü yarattı. Çok şükür Ayhan kardeşimizi sağlık durumu iyi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bundan hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz" dedi. Tonyalı işadamı Ayhan Bozlu da, Aile ve Sosyal Politikalar Trabzon İl Müdürü Ahmet Kurt, Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu Müdürü Mehmet Salih Aygün'ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Somuncuoğlu’na Anlamlı Hediye
 
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk Eynesil ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.  Eynesil’de önce Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nu makamında ziyaret ederek, emniyet, asayiş ve trafik sorunları ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunanan Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,  ziyaret anısına 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması amacıyla Giresun Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan 15 Temmuz Panosu'nu da hediye etti. Giresun Emniyet Müdürü Öztürk, “15 Temmuz Gecesini ve sürecinin unutmamız ve unutturmamız mümkün değildir.
 
Bu resimler kahramanlarımız ve o gece yaşanan süreci tasvir etmektedir’ dedi. Eynesil belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, ”15 Temmuz gecesinde verilen mücadele ve 241 şehidimizi ve binlerce kahramanımız ülkemizin birliği ve bağımsızlığı uğruna mücadele etmişlerdir. Onları asla unutmayacağız. Emniyet Müdürümüze bu anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
 
Tonya’nın Gururu Oldu
 
Trabzon'un Tonya ilçesinde Feride-Ahmet Şener Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karaca Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediğini “Benim Polisim” konulu yarışmada, il birincisi oldu.7. sınıf öğrencisi Zeynep Karaca’nın bir bisikletle ödüllendirildi. Karaca, Görsel Sanatlar Öğretmeni Murat Yanık tarafından yarışmaya hazırlanmıştı. Öte yandan aynı konuda yapılan kompozisyon yarışmasında da Feride-Ahmet Şener Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Melisa Yıldız da il ikincisi olmaya hak kazandı. Zeynep Karaca Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende hediyesini aldı.
 
Efsane Hoca Emekli Oldu

KTÜ Tıp’ın en emektar hocalarından efsane isim Mithat Kerim Aslan emekli oldu. Türk Ocağının da başkanı olan Aslan, üniversitede ülkücü hareketin de liderliğini yapıyordu. Genel Cehhari dalında yetenekleri ile de bilinen Mithat Kerim Aslan’ı arkadaşları bir iftar yemeğinde uğurladılar. Aslan bundan sonra ne yapacak. İstese sektörün özel hastanelerinde yüksek bedelle çalışabilir ama o bunu yapmayacak. Emekliliğinin tadını çıkaracak, bilgisine başvurulursa da bilgisini paylaşacak. Yeni yaşamında Mithat Kerim Aslan’a başarılar diliyoruz.

Akkaya'ya Teşekkür
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Akkaya, Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübünün yöneticileri, antrenörleri ve sporcularıyla iftarda buluştu. İftar programına katılan sporcular ve antrenörleri, amatör spor kulüplerine verdiği destekten ötürü Genel Sekreter Yardımcısı Akkaya'ya teşekkür etti. Programda konuşma yapan Akkaya, sporcuların başarılarıyla gururlandıklarını belirterek, "Spor kenti olan Trabzon'umuzun adını siz kıymetli sporcularımızla birlikte dünyaya duyuruyoruz. Her zaman destekçiniz olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
Cora çatı davasına katıldı!
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, çatı davasına katıldı ve katıldıktan sonra da gözlemlerini paylaştı. Cora şunları söyledi:
“Bugün Sincan'da Genelkurmay Karargah Çatı Davası duruşmalarına katıldık. Gözlemimiz şudur; Demokrasi kazandı, darbeciler yargılanıyor.  Sanıklar hukuk devleti gereği süresiz savunma yapıyorlar. Deliller somut, geçerli ve mahkumiyet için yeterli görünüyor.  Duruşma salonundaki rahat tavırları kendilerini bekleyen sondan haberdar olmadıklarını gösteriyor. İlk ifadelerini inkar etmeleri çok önemli değil. Her ne kadar mevcut ifadeleri bilmedim, görmedim, duymadım şeklinde inkara yönelik olsa da sonuca etkisi olmayacaktır.”

İftara 5 Kala
 
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve ekibi sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen yılda olduğu gibi bu yılda Yılmaz ve ekibi Ramazan ayında iftara yetişemeyenlerin imdadına yetişiyor. Bu sene biraz daha geç başlayan Yılmaz ve ekibi şehrin işlek caddelerinde iftara yakın bir zamanda konuşlanıyor ve yolda kalan vatandaşlara iftariyelik veriyor. Kamuoyunun takdirini kazanan uygulamayla alakalı açıklama yapan Yılmaz, “#İftara5Kala programımıza devam ediyoruz. Programımız kapsamında iftara yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza ışıklarda su ve hurma ikramında bulunduk. Bu güzel program için Yeni Seçmen teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”
Editör: TE Bilisim