Başarıları onu İyidere çay fabrikasına müdürlüğüne taşıdı. Bu görevde de 5 yıldır çalışıyor.
 
Hem Çaykur yöneticilerinin, çalışan personelinin çok sevdiği Kurnaz’ın İyidere halkı ile de arasında mükemmel bir bağ var. Kendisi ile makamında sohbet ettik, doyumsuz çayını içtik. Kurnaz’ın kurumda önü açık. Başarılar diliyoruz.
 
Çakıroğlu Rüzgarı
 
Dün Of ilçesi ayrı bir güzeldi. Zira, Çakıroğlu ailesinin lideri Nusret Çakıroğlu Yayladan inmişti. Kendisiyle görüştük ve sohbet ettik. Nizan Usta döneri ikram etmek istedi. ‘Alacağımız baki ve yallada’ dedik. Allah sağlığını eksik etmesin. Arkadan Nusret beyler gelmiyor.
 
Acıya Ortak Oldular
 
Dün Of ilçesinde acı vardır. Dr. Ahmet Akyüz ile Tuğba Alireisoğlu’nun(Akyüz) cenazeleri aynı camide kılında. Akyüz ailesinin acısını dostları paylaştı. AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta ile CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, Of  Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Cuma’yı ilçede kıldı ve cenazelere omuz verdiler.
 
Keleş’in Abla Acısı
 
Yalıncak’ın efsane Belediye Başkanlarından Mehmet Keleş’in ablası dün yaşamın yitirdi ve Yalıncak’tan son yolculuğuna uğurlandı. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Keleş ailesine başsağlığı diliyoruz.
 
Kaya İstanbul’a Koştu
 
Halim Kaya. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin meclis üyesi. Uzun zamandır yeğeni Ahmet Soylu’nun rahatsızlığı vardır. İstanbul’da yaşama veda etti. Dün Of’ta göremeyenler telefona sarıldı. İstanbul’da cenazeye gitmişti.  Kaya ve Soylu ailesinin acısını yürekten paylaşıyoruz.
 
Başkan Balta’yi Ziyaret Ettiler
 
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Selman Nair, Yatırım Grup Şefi Okan Alptekin, İşletme Grup Şefi Tolga Yanık, Vakfıkebir İşletme Şefi Hasan Küçük ve Çarşıbaşı İşletme Şefi Kemal Günaydın, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında ilçede devam eden elektrik tellerinin yeraltına alınması çalışmaları ve yaşanan sorunlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
 
Yılın İlk Toplantısına Bıçakçıoğlu’da Katıldı
 
AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı yılın ilk toplantısını, İlçe Başkanı Harun Demirci başkanlığında yaptı. Toplantıya Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri de katıldı.  Toplantıda Beşikdüzü’nde devam eden ve yapılması planlanan hizmetler görüşüldü.
 
Sağıroğlu Misafirlerini Ağırladı
 
Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan Yomra Belediye Başkanı  İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.  Başkan Sağıroğlu ile Kapman gündeme dair sohbet etti. Sağıroğlu daha sonra yaptığı açıklamada; “Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretime geldi. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
 
Birincisi Vakfıkebir İhal’den
 
Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Zeynep Betül Uçar, kız öğrenciler hafızlık yarışmasında il birinci oldu. Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin koordinatörlüğünde yapılan Trabzon İmam Hatip Liseleri Arası Kız Öğrenciler Hafızlık yarışmasında, birinci olan Zeynep Betül Uçar’ın başarısı ilçede sevinçle karşılandı. 
 
Editör: TE Bilisim