Beklenilen enerjik, genç yenilikçi, çağı yakalamış ve kararlı siyasetçi tipinin Trabzon’daki temsilcisi olan Erkan Akbulut İyi partinin tüm organizasyonlarını bu özellikleri ile koordine ederken belirgin fark yaratıyor. Şimdi ise 9 Haziran tarihinde Trabzon’da Meral Akşener’e yapacakları mitinge odaklanmış durumda. İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile partide çalışmalarına devam eden Akbulut, ‘Trabzon’daki seçimden en güzel sonuçla çıkacağız, hedefimiz budur’ dedi.

Talimat Verdi Ve Çözdü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün Bedesten Sokak’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Gümrükçüoglu esnafı tek tek dinledi ve sorunlarına anında çözüm üretti. Telefonuyla beraber ekibine talimatlar veren Başkan Gümrükçüoglu, vatandaştan tam not aldı. Esnaflarla birlikte yaklaşan seçimleri de konuşan başkan Gümrükçüoglu, “ Trabzon bugüne kadar her zaman Ak Parti’ye güç vermiştir. Bu seçimde de Trabzon’umuz, ülkemizin geleceği için büyük önem arz eden 24 Haziran seçimlerinde desteğini artırarak verecektir” ifadelerini kullandı. Başkan Gümrükçüoglu ziyaretin ardından halk iftarına katılmak için Hayrat’a gitti.

Bir Hayali Gerçekleştirdi

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, görev süresi boyunca hep imkansız, olamaz denilen ve çok zor gibi görünen projeler için uğraştı gayret gösterdi. ‘Burada hangi başkan olursa olsun çöp zaten toplanacak, su zaten akacak önemli olan Beşikdüzü’ne gelir getirecek, insanların burada yaşamlarını devam ettirebilmelerini sağlayacak projeler yapmaktır’ diyerek hedeflerini hep yüksek tuttu. 

Kendisini anlatmaya çalıştı. Toplum zaman zaman onu anlamakta güçlük çekti. Başkan Orhan Bıçakçıoğlu basına demeç vermedi, kendisini savunma gereği bile duymadı hep icraatları ile hizmetleri ile konuştu. Gelinen noktada Beşikdüzü ilçesinin en büyük hayallerinden birisi olan teleferik projesi tamamlandı.

Plaj Projesinde Sona Doğru

 Vakfıkebir Belediyesi tarafından yapılan, tamamlandığında ilçeye muhteşem bir sosyal alan kazandıracak olan Plaj ve Sosyal Projesinde sona geliniyor. Proje kapsamında yaklaşık olarak 1,5 kilometre uzunluğunda, 3,20 metre eninde yürüyüş, aynı uzunlukta 4,20 metre genişliğinde ve yine Beşikdüzü ilçe sınırından başlayacak olan bisiklet ve koşu yolu, seyir terasları, restaurant ve denize girme alanları yapılıyor. 

16 Yıllık Hasret Bitti

Trabzon’un Tonya ilçesinde 16 yıl aradan sonra yeniden Halk Bankası’nın açılmasının sevinci yaşanıyor. İlçede hizmet veren Ziraat Bankası’na şimdi de Türkiye Halk Bankası eklendi.
 
Özellikle esnafların merakla beklediği Halk Bankası için Tonya’da tüm hazırlıklar bitti ve faaliyete başladı. İlçede 300 metrekarelik bir binayı kiralayan Halk Bankası’nda başlangıçta 4 personel ile hizmet veriliyor. Vakfıkebir şubesinin koordinasyonunda mobil banka özelliğinde açılan Tonya Halk Bankası şubesine müdür vekili olarak Vakfıkebir Şubesi Müdürü Ahmet Taş getirildi. Açılan şubede tüm bankacılık hizmetleri herhangi bir kısıtlama olmadan Tonyalılara sunulmaya başlandı.

Muhtarlar İftarda Bir Arada

Arsin Muhtarlar Derneği Taş Köprü Yaylası’nda bir araya geldi. Burada düzenlenen iftara Arsin Kaymakamı Fikret Dağ, Arsin Belediye Başkanı erdem Şen ve çok sayıda muhtar katıldı. İftar yemeğinde muhtarlar ile bir araya gelen Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen birlik mesajı vererek;  “Arsin Muhtarlar derneğinin Taşköprü yaylasında düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık. Birlik beraberlik içinde nice Ramazanlara kavuşmak dileğiyle” dedi.

Birinci Sahada

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı olan Nihat Birinci, Akçaabat’ta seçim çalışması yaptı. Akçaabat İstiklal Caddesinde esnafı gezen Birinci, Cumhurbaşkanlığı için Tayyip Erdoğan’a milletvekilliği için ise MHP’ye oy istedi.  Birinci seçim çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada “Akçaabat’ta vatandaşlarımızdan destek istedik. Cumhur ittifakını anlatıyor ve Cumhur ittifakına ve partimize oy istiyoruz. Cumhur ittifakına İlgi ve alaka üst seviyede olduğunu gördük.”dediSeçim çalışmasına, İlçe başkanı Adem Çelik, Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy ve partililer katıldı.

BGC’de Yeni Dönem

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti(BGC)’nin 7. Olağan gelen kurulu yapıldı. Cemiyet Lokalinde yapılan kongrede Divan Başkanlığı’nı Cemiyetin Onursal Başkanı Hikmet Aksoy yaptı. Genel Kurulda faaliyet ve gelir-gider raporları ayrı ayrı okunarak ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi ve yeni yönetim oluşturuldu.

Yeni yönetime Oktay Gül, Aydın Gelleci, Hasan Bahadır, Tuncay Hacıfettahoğlu, Mehmet Bülent Alp, Muhammet Taş ve Ahmet Saraç yeniden seçildiler.Yönetim daha sonra kendi arasında yaptığı toplantıda, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na Aydın Gelleci, Başkan Yardımcılığı’na Tuncay Hacıfettahoğlu, Saymanlığı’na Hasan Bahadır, Genel Sekreterliğe Mehmet Bülent Alp seçilirken,  Oktay Gül, Ahmet Saraç ve Muhammet Taş üye olarak görev yapacaklar.

Denetleme Kurulu Başkanlığı’na ise Salih Özkan seçilirken, Bekir Öztürk ile İnan Kalyoncu üye olarak görev yapacaklar. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Aydın Gelleci,  toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Bundan sonra da öncelikle Büyükliman Bölgesi’nde görev yapan meslektaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapmalarını ve hak ettikleri değeri görmeleri için çalışacağız. Asil görevlerimizden biri olan Büyükliman Bölgesi’nin sorunlarının çözümüne ve tanıtımını katkı yapmaya devam edeceğiz. Amacımız hep beraber el ele vererek cemiyet olarak güzel faaliyetlere imza atmaktır” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim