Ömer Tosun’un aşçısı Zeki kardeşimizin her hafta ayrı bir lezzet olarak masaya koyduğu kurufasulye, Yoğurt ve Pilavını tadarken siyasetin de nabzını ölçüyoruz. Sevgili İzzet Usta bu hafta yok yazıldı! AK Parti il eski başkanı Ali Rıza Akdeniz, Ömer Tosun, İş adamı Emrem Saka, Millet Partisi’nin Milletvekili adaylarından Nurettin, Ünlü Mali Müşavirler Hakkı Terzibaşı ve Emekli vergi denetmenlerinden Mustafa Güler birlikteyiz. Türkiye ile Amerika arasında 4.5 saatlik görüşmelerin ardından alınan ateşkes kararı ve 32 km’lik derinlik. Kim kazandı diye sorduk ve genelde ‘Türkiye kazandı’ cevabını aldık.
 
‘Biz haklı çıktık’
 
CHP’nin Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye topraklarında yaptığı operasyona ilişkin olarak ‘Bizler Mehmetçiğin yanındayız’ değerlendirmesini yaptı.

2011 yılından itibaren Türkiye’nin Suriye bataklığına sokulmak istendiğini, Genel Başkanımız defalarca bunu dile getirdiğini ifade eden Uzun şu çarpıcı sözleri kullandı: ‘Yeni bir Suriye politikasına ihtiyaç vardır. Tezkereye evet dememizin sebebi oradaki askerlerimizin korunmasıdır. Türkiye artık Suriye politikasını yenilemeli ve diyalog sürecine başlamalıdır’
 
Volkan Abiye Geçmiş Olsun
 
Trabzon Belediye eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Medikal Park Karadeniz Hastanesi’ndeki teşhisin ardından İstanbul Anadolu Sağlık Merkezinde Safra Kesesi ameliyatı oldu ve çamurlaşma ve taşlar temizlendi.

Canalioğlu, kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Bizler de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
Tugay Komutanlığına Ziyaret
 

Trabzon Komando Tugay Komutan vekili ve Garnizon Komutanı Albay Burak Yürüten’e iade-i ziyarette bulunan Trabzon emniyet müdürü Metin Alper  ‘Şahsınızda barış pınarı ve Afrin harekatına katılan tüm silah arkadaşlarınızı yürekten kutluyorum’ dedi.
 
 ‘Heyeti değiştirdiler’
 
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile aynı davada yargılanan Avukat Lütfullah Önder, Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 16 Ekim’de verilen kararla ilgili bir açıklama yaptı.

Kararla yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığının büyük yara aldığını ifade eden Avukat Lütfullah Önder, mahkemece verilen kararla, alacaklı durumda olan Prof. Dr. Haydar Baş’ın hukuka uymayan yorumlarla suçlu çıkarıldığını ifade etti. Bu kararı çıkarmak için arka planda ciddi bir uğraş verildiğini ifade eden Önder, “En son oluşturulan heyet üyelerinden birini değiştirilmek suretiyle 3 sene süren yargılamaya ilk kez katılan üyenin oyuyla 2'ye 1 bir çoğunlukla bu karar çıkarılabilmiştir” dedi.


Zorluoğlu Halde
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu sebze ve meyve hali Dernek başkanı Ercan Şılbır’ı ziyaret ederek Sebze ve meyve halinin sorunları ile ilgili bir süre görüştü sorunların çözülmesi için Genel Sekreter yardımcısı Av. Mustafa Kurtulmuş’a da anında talimatları verdi.
 
Tarihi Hamamı İncelediler
 

Tugay Komutanlığı’nın 1980’li yıllara kadar Kullandığı tarihi Hasan paşa hamamı 40 senedir sarhoşların mekanı idi. Yerel basının günlerce yazdığı tarihi hamamı yetkililer gördü ve Ortahisar İlçe kaymakamı Tolga Toğan ve Belediye başkanı Ahmet Metin Genç neler yapabiliriz hakkında Araştırma yapacaklarını belirttiler
 
Bölge Koordinatörleri Toplandı
 

AK Parti Bölge koordinatörleri toplandı. 2020 yılı başlarında yapılacak olan il kongreleri öncesi AK Parti bölge koordinatörleri Dr.Adnan Günnar, Polat Türkmen ve diğer bölge koordinatörleri bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptılar.
Editör: TE Bilisim