Taflan mesajında: ‘’Trabzon İnşaatçılar Odası olağan Genel kurulu seçimimize iştiraklerinizden, bizlere göstermiş olduğunuz teveccühlerinizden ve bizleri bu göreve 3. kez tekrar layık görmenizden dolayı teşekkür ederim. Özellikle bizi yalnız bırakmayan sürekli destek olan uzaktan yakından arayan soran oy veren vermeyen bütün esnaf kardeşlerime ve herkese şahsım ve yönetim kurulu anına şükranlarımı bildiririm, Allah hepinizden razı olsun.’’ dedi.

Ölüme Davetiye

Trabzon’un Yomra ilçesi Yalıncak Mevkii, Yomra’nın diğer yerleşim yerleri gibi bir hayli nüfus çekiyor. Son dönem artan bina sayısı ve nüfus nedeniyle Petrol Ofisi Dolum Tesisi civarında karşıdan karşıya geçmek iyice sıkıntı verici bir hal aldı. Özellikle çocuk ve genç ve ihtiyarlar için bu bölgede bir üst geçit olmasının gerekliliğine vurgu yapılıyor. Trafikte araçlar ışıklar olmadığı dur durak bilmeden ilerliyor. Vatandaşlar: ‘’Bu bölgede benzin kokusu bir tarafa artık, yaya olarak karşıya geçişlerimiz de iyice sorun haline geldi. Yetkililere çağrı yapıyoruz, burada can kaybı yaşanmadan bir önlem alınmalı.

Saruhan’a Veda

Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinden DLH Eski Bölge Müdürü Necmettin Saruhan (70)vefat etti. Saruhan, Rize’nin Ardeşen İlçesi Merkez Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Saruhan’ın vefatı sevenleri yasa boğarken Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası, çok değerli ve kıymetli bir üyelerini kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıkları, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm meslektaşlara sabır dilediklerini kaydetti.

Dilekoğlu CHP’ye ne dedi?

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un açıklamalarına cevap verdi. Uzun’un açıklamalarını yetersiz bulan Dilekoğlu “İl Başkanımız Haydar Revi CHP’nin PYD’ye terör örgütü diyememesi ile ilgili yaptığı açıklamada CHP’nin Milli çizgiden uzak, terör sevici kişiler tarafından ele geçirildiğini haklı olarak ifade etmişti. Genel Müdür KK gibi CHP’nin Trabzon Şube Müdürü de PYD’ye terör örgütü diyemedi. Umut Oran bireysel tavır alarak Sosyalist Enternasyonal’den istifa etse de CHP’nin neden hala buranın üyesi olmaya devam ettiğini CHP’nin Trabzon Şube Müdürü de bilmemektedir. “ dedi. Dilekoğlu ayrıca şöyle konuştu; “Genel Müdür KK kasetle genel müdür olduğu için bütün CHP örgütünde bu durum alışkanlık yapmış olmalı ki Trabzon Şube Müdürü de kara propaganda ürünü olan sosyal medyada montajcı zihniyet tarafından paylaşılan görsellerden nemalanmaya devam etmektedir.”

14 Şubat Sürprizi

Trabzon-Akçaabat seferi yapan bir dolmuş, sevgililer gününe özel indirip yaparken, hem sevgilisi hem de eşi ile dolmuşa binenden ise ücret almadığını açıkladı. En ilginç sevgililer günü hediyesi Trabzon-Akçaabat dolmuşundan geldi. Trabzon-Akçaabat arası sefer yapan bir dolmuşçunun aracına binenler araçtaki yazıyı görünce gözlerine inanamadı. Dolmuşçu sevgililer gününe özel indirim yaptı. Sadece 14 Şubat’ta aracına sevgilisi ile binene yüzde 15, eşi ile binene yüzde 20 indirim yapan dolmuş şoförü aynı kâğıdın altına ise “Her ikisi ile binene dolmuş ücretsiz” yazısını yazdı. Bu indirim birçok vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

Bir Destek de Bulancak’tan

Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde devam 'Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kahraman Mehmetçiklerimize bir destek de Bulancak Ak Parti Gençlik Kollarından geldi. Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Türk Kızılay'ına toplu kan bağışında bulundu. "Vatan Sana Canım, Mehmedim Sana Kanım Feda "Ak Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç kınalı kuzular için kan bağışında bulunduklarını ve "Vatan Sana Canım, Mehmedim Sana Kanım Feda” sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri yaklaşık 26 gündür Afrin' de sınır ötesinde Devleti'mizin bekası, Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü için hain terör örgütlerine karşı çok ciddi bir hareket yürütüyor. Elbette bu harekat hem milletimizin birliğini, dirliğini korumak için, can ve mal güvenliğini korumak için hem de Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin bölünmez bütünlüğünü tehdit eden unsurlardan korumak için mücadele ediyor.’ dedi.

Gümüşhane’nin Onurlu Günü

Gümüşhane üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 15 Şubat Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü sebebiyle mesaj yayınladı Zeybek; “Kahraman milletimiz inanç ve umutlarıyla ‘makûs bir talihi’ yenmiş; Gümüşhane’mizi 15 Şubat 1918 tarihinde, tam ve ebedi bağımsızlığına kavuşturmuştur. Bu şanlı zafere ev sahipliği yapmış olan Gümüşhane’miz; o günlerin gurur ve onurunu yaşamaya ve yaşatmaya devam etmektedir. Vatanımızın işgaline karşı Türk Milleti’nin direnişinin en güzel örneklerinden birini göstererek, tarih sahnesinde yerini alan Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bugün, bizler şehit ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde buradayız. Tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin Kurtuluş Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim