Ancak AK Parti il eski Başkanı Ali Rıza Akdeniz, Halil Aydın ve Ali Şakir namaza yetişemediler. Taziye çadırında güzel bir sohbet oldu. Birlikte fotoğraflar çekildi. Gül, Akdeniz’e ‘Zahmet ettiniz’ dese de çok mutlu olduğu gözüktü. 

Horon Festivali

Karadeniz gençlik kulüpleri federasyonu tarafından 7-14 Temmuz arasında Trabzon’da düzenlenecek olan 1.uluslararası kemençe ve horon festivaline Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ve İçişleri Bakanı Trabzon’un kıymetli bakanı Süleyman  Soylu tarafından tam destek verildi.

15 ülkenin katılacağı ve Trabzon’un Of, Trabzon Ortahisar, Akçaabat ve B.Düzü ilçelerinde düzenlenecek olan organizasyonda geleneksel değerlerimiz horon ve kemence nın bütün Üstadları Trabzon’da toplanıp bu kültürel etkinliği yaşayacak. 
Trabzon halkımızı davet ettiğimizi buradan deklare ediyoruz söyleyen Başkan Hakan Usta, ‘Koordinatörümüz Mali müşavir ve Akçaabat lı Hasan Okumuş beye ve Bu organizasyonu beraber organize ettiğimiz Erdoğan Cineviz beye de ayrıca teşekkür ediyorum. 

Türkiye genclik kulüpleri Konfederasyonu Danışma kurulu başkanımız ve İstanbul AK Parti Milletvekili Sayın Metin Külünk beye de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.’ dedi.

Arsin’e İtfaiye Merkezi Yapılıyor

Dün Büyükşehir Belediyesi’nin Basın Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu ile basın merkezinin önemli isimlerinden Avni Özaslan ziyaretimize geldiler. Arsin OSB’deki yangınları konuştuk.
 
Büyükşehir ve çevre itfaiyeler ile 70 araç ve 200 personelle müdahale etti. Yangın geç de olsa kontrol altına alınabildi. Büyükşehir tüm ilçelere istasyon kurmak için çalışma yapıyor. Arsin, OSB’nin olması sebebiyle öncelikli. Arsin en kısa sürede etkin bir itfaiye birimine kavuşacak.

Ortahisar Ankara’da

Türkiye’nin dört bir yanından çiftçiler Ankara’ya akın ediyorlar. Çiftçiler gününü Tandoğan meydanında kutlayacaklar. Trabzon  Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar da iki otobüs ile destek veriyor. 90 kişi ile Ankara’ya hareket eden Bekar, ‘Güzel bir etkinlik olacak. Yıkmadan dökmeden de mesaj verelebileceğini göstereceğiz’ dedi.

Biberoğlu’ndan Özak Analizi

‘Karadeniz Teknik Ünivresitesi çalışanlarından eski gazeteci Yaşar Biberoğlu bir Faruk Özak değerlendirmesi yaptı: ‘Benim gözüm ve gönlümde Trabzonspor kaptanlığı, Trabzonspor Başkanlığı, Milletvekilliği ve Bakanlığından öte bu şehrin insanı ile kalpten gelen o gönül bengisini birleştirmiş bir isimdir Özak. 

Şehir insanı ile arasına girebilecek bütün duvarları kaldırmış sevgi penceresini bütün şehire açmış bir isimdir o. Özak ve kendini yetiştirdiği adam gibi adamların başında geliyor. Her görevi yaptı ama yinede bu kent için ona verilebilecek her görev ona yakışır.’
 
Editör: TE Bilisim