Açıklama şöyle: ‘Son günlerde Trabzonspor’un etrafında yaşanan bir takım gelişmeler üzerinden Trabzon yerel basınının hedef gösterilmeye çalışıldığını üzülerek görmekteyiz.
Yerel basına yönelik saldırıları reddediyor, kınıyor ve herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Trabzonspor’un başarısı ancak ve ancak birlik ve beraberlikten geçer. Saygılarımızla.’
 
Birinci İyi Parti Arsin Adayı

İYİ Parti’nin Trabzon il başkan yardımcısı Necdet Birinci partinin Arsin Belediye Başkan adayı oluyor. Parti yönetiminin teklif getirdiği Birinci bu teklifi ailesi ve yakın çevresi ile değerlendirdi ve olumlu cevap verme noktasına geldi. Arsinspor’da Başkanlık Trabzonspor’da yöneticilik yapmış olan Birinci yıllarca ASKF’de görev aldı. Necdet Birinci kesin kararını verdiğinde planlama yapacak ve adaylığını açıklayıp çalışmalara başlayacak.

Demirkanlı’dan Ziyaret

Trabzon PTT Müdürü Halil İbrahim Demirkanlı’nın oğlu olan iş adamı İlhan Demirkanlı uzun aradan sonra Trabzon’a geldi ve dostlarını ziyaret etti. ANAP Merkez ilçe başkanlığında merhum İlhan Arpaçay ile birlikte çalışan Demirkanlı, daha sonra İstanbul’a gitmiş ve yaklaşık olarak 25 yıldır da burada iş hayatına yoğunlaşmış idi.

Gazeteci dostu Bülent Deveci ile birlikte TAKA gazetesini de ziyaret eden Demirkanlı ile eskiye gittik ve siyaset sohbeti yaptık. 2010 yılında Çakırgöl yolunun 12 km’lik kısmını yapmış olan Demirkanlı yatırımlarına ve taahhüt işlerine İstanbul’da devam ediyor.

AKSA Bankoları Artırsın

Trabzon Doğalgaza geçiyor ve bu geçişte de Aksa Karadeniz doğal gaz kilit noktada. Birçok işlem burada yapılıyor ve saat buradan alınıyor. Önceki gün öğle saatlerinde AKSA Doğalgaz’a gidenlere ancak işlem için 4 saat sonra sıra geldi. Kış sezonu öncesinde doğalgazını bağlatmak isteyenler işkence çekmek istemiyor ve Aksa’nın hizmet için doğalgaz bankolarının sayısını artırmasını istiyorlar.

Hüsnü Özbak Babasını Kaybetti

Trabzon Gençlerbirliği Kulübünün eski Başkanlarından Beton Helvanın sahiplerinden Hüsnü Özbak babası Kazım Özbak’ı kaybetti. Kazım Özbak önceki gün Soğuksu camisinden son yolculuğuna uğrulandı. Merhua Allah’tan rahmet kederli Özbak ailesine ve Hüsnü kardeşemize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Köksal Öztürk Hollanda’da

Her Yönüyle Trabzon Platformu Başkanı olan Köksal Öztürk, Almanya’daki temaslarının ardından Hollanda’ya geçti. Öztürk burada Hollanda Büyükelçilğine yeni atanan Şaban Dişli’yi ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dişli’ye Osmanlı padişahlarının minia büstünün hediye eden Öztürk ardından Türkiye döndü.
Editör: TE Bilisim