“Ortahisar’ı tarihi dokusuna uygun şekilde yöneteceğiz” diyen Azaklı,” Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır. Biz şehrin insanıyız ve bu yönde çalışmalar yapacağız. Şehrimizin insanlarını tanıyor sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.
 
Şampiyonu Ödüllendirdi
 
Trabzonlu Avrupa karate şampiyonu Keyda Nur Çolak’ı, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, plaket ve altınla ödüllendirdi Danimarka’da 8-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen karate şampiyonasında ‘Genç bayanlar ferdi kata’ dalında artarda 2 kez dünya şampiyonu olan Keyda Nur Çolak’a Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, plaket ve altın takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Çolak’ın üyelerinin evladı olduğunu dile getiren Usta, “Mumhaneönü Dolmuş Durağımızdan Salih Çolak’ın kızı olan Keyda Nur’u, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyorum. Avrupa’ya diz çöktüren şampiyonun bizim üyemizin bir evladının olması bizim için de ayrıca gurur vericidir. Keyda Nur’a bundan sonraki sporlarında da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ülkemizi dünyada en iyi yerlerde yine temsil edecektir” dedi. Keyda Nur Çolak’da, Usta’ya jesti için teşekkür ederek, Türkiye’yi dünyada en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağını söyledi.
 
Gece Gündüz Çalışacağız
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat ilçe yönetimi, 31 Mart Mahalli İdareler genel Seçimi’nde belediye meclis üyeliğine aday olanlar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 31 Meclis üyeliğine de talip olduklarını ve bunu başaracaklarını ifade etti.

Altıntepe “Biz gece gündüz çalışacağız. Hep birlikte el ele vererek ilçemize hizmet edeceğiz. Bu niyetle yola çıktık. Hedefimiz Cumhur ittifakı olarak 31 meclis üyeliğinin tamamını almaktır. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle güçlerimizi birleştirdi. Bu birleşme ülke menfaatleri ön planda tutulduğu için olmuştur. Akçaabat’ta da Cumhur ittifakının en güzel örneğini görüyoruz. Birlikte çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Bu seçimler çok çok önemli Bazı kesimler bu seçimde sokağa nasıl çıkarız diye hesap yapıyor. Cumhur ittifakının oyları azalsın ve güvensizlik ortamı oluşsun diye bekliyorlar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bunların ülke yönetmek gibi bir dertleri de yok. Bunu yıkmak için Akçaabat genelinde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi.
 
Başkan Türkmen’e Ziyaret
 
Akçaabat’ta kısa bir süre önce temeli atılan ve Doğu Karadeniz’in en büyük külliyesi olacak olan Abdulhamit Han Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma ve Yaşatma DerneğiBaşkanı Cevat Birinci ve yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti. 

Abdulhamit Han Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cevat Birinci, dernek çalışmaları hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti.Dernek Başkanı Birinci, gelecek nesillerimize hem eğitimli gençler yetiştirmek hem de Kur’n’a hizmet edecek nesiller yetiştirecek  külliyeye yardımseverlerin desteğini beklediklerini de ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dernek Başkanı Cevat Birinci’ye ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Alim Mitinge Davet Etti
 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize programı belli oldu. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

İl Başkanı Alim, "Kimsesizlerin kimsesi, mazlumların umudu, Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Rize'ye yakışır bir şekilde karşılamak için il ve ilçe teşkilatlarımız ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bütün vatandaşlarımızı 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyorum." dedi.
 
Kocatepe’den Vali Doruk’a Ziyaret
 
Artvin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe beraberindeki Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclisi adaylarıyla yerel seçim çalışmaları kapsamında Artvin Valisi Yılmaz Doruk’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Mehmet Kocatepe, göreve geldiği tarihten bu yana Artvin’de birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini ve önümüzdeki yerel seçimlerde halkın oylarıyla belediyecilik hizmetlerine devam etmek istediklerini söyledi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doruk ise Artvin Valiliği olarak seçim sürecinin sağlıklı, güvenli ve huzurlu geçmesi konusunda her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. Vali Doruk, Başkan Mehmet Kocatepe ile Cumhur İttifakı’na seçim çalışmalarında başarılar diledi.
 
Uzun’a Geçmiş Olsun
 
CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’un KTÜ Tıp Fakültesinde dün sabah ameliyata alındığı kaydedildi. Gözünde oluşan problem nedeniyle muayene olduğu doktorlar tarafından ameliyat teşhisi konulan Uzun’un bu sabah KTÜ Tıp Fakültesinde Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Erdöl tarafından ameliyat edildiği ifade edildi. Uzun’un sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Bizde Uzun’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Editör: TE Bilisim