Bu güne kadar yapmış olduğu görevlerde ve uygulamış olduğu projelerle göğsümüzü kabartacak işlere imza atan Sayın Çelenk şimdi de milletvekili olarak ülkesine TBMM çatısı altında hizmet etmeye hazırlanıyor. Şu an İstanbul da görevinin başında olan Selim Çelenk’e telefonla ulaşarak görüş ve düşüncelerini sorduk.
 
“Bu güne kadar ülkeme ve milletime hizmet etme yönünde sosyal hayatın kilit noktalarında yönetici olarak görev yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” diyen Çelenk, “Çevremizde hizmetlerimizden memnun olan vatandaşlarımızdan ve özellikle şehit ve gazi yakınlarından milletvekilliğimiz yönünde teveccühleri var. Bu gün geldiğimiz süreç içinde Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu mücadeleye daha aktif bir şekilde katkı sağlamak için bu dava da zincirin bir parçası olarak milletvekilliği görevine hazırız” ifadelerini kullandı.
 
Birinci Yaş Mutluluğu

Zağnosspor yöneticisi ve aynı zamanda 1461 Mobilya’nın sahibi Buğra Değirmenci oğlu Mirza’nın birinci yaş günü partisi Trabzon Uzunkum Otelde gerçekleşti. Geceye ERK Mühendisliğin sahibi ve Zağnosspor Hentbol şube Başkanı Abdülaziz Baş ile eşi Nalan Baş’ta katıldı. Değirmenci ailesinin mutluluğunu paylaşıyor, minik Değirmenci’ye sağlıklı ömürler diliyoruz.
 
Araklı’lı Kınalı ‘Adayım’ Dedi
 
Trabzon Araklı Yoncalı Mahallesinden olan ve Ordu Kumru İlçesine İkametgah eden Vasıf Kınalı MHP Ordu Millet Vekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Vasıf Kınalı açıklamasında şunları söyledi: “Kıymetli dostlarım 24 haziranda Yapılacak olan cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapılacaktır. 0kul çağlarından itibaren davam ve sevdam olarak gördüğüm Ülkücü Duruşumdan en ufak bir sapma yapmadan bu zamanlara geldim Allah nasip etti ilçe başkanı görevinde bulundum bu zaman içerisinde milletimize hizmet etmeyi Yüce Allah bizlere nasip etti . Halka hizmet Hakka hizmettir düşüncesi şahsımın temel prensiplerinden biridir .Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor Yapılacak olan hayati seçimlerde siyasi arenada genç dinamik ve yeni yüzlere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum Allah nasip eder ve Genel merkezimiz uygun görürse bu kadrolarda yer almak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerinde MHP Ordu Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum.”
 
Soytürk’e Önemli Görev
 
Trabzon Araklı Ülkü Ocakları geçmiş dönem Başkanları’ndan Fatih Soytürk Tekirdağ Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) İl başkanlığına atandı. Araklı Özgen Mahallesinden olan Fatih Soytürk bu göreve atanması Araklıda Sevinçle karşılandı. Araklı Ülkü Ocakları olarak Sayın Fatih Soytürk beyefendiyi ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
 
Demirci Hazırız Dedi

 
AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili ilk değerlendirmesini yaptı, “Beşikdüzü İlçe Teşkilatı tüm birimleriyle genel seçimlere hazırdır” dedi. Başkan Harun Demirci, “Bizi diğer partilerden ayıran en önemli özelik bir seçimden çıktık mı hemen diğerine hazırlanmaya başlıyoruz.  Dünya’nın her köşesindeki mazlumların umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğini yaptığı bir partinin mensuplarıyız. Bununla gurur duyuyoruz. AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı olarak ilk günkü heyecanla seçimlere hazırız. Yüce Allah’ın izni ile Beşikdüzü’nde çok güzel bir netice alacağız” dedi.
 
Başkan Balta Koltuğu Devretti
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla,  Vakfıkebir Büyükliman İlkokulu Müdürü Halim Şahin, Öğretmen Zeynep Yılmaz Alkan, 4. Sınıf öğrencileri Ervanur Çalış, Özge Öznur Şen ve Gökberk Hindistan, Belediye Başkanı Muhamemt Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Başkanı Muhammet Balta öğrencilerden Gökberk Hindistan’a makamını devretti. Minik Başkan Gökberk Hindistan koltuğa oturunca okullarının önünün parke taşı döşenmesi, ilçemize kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolu yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, kapalı yüzme havuzu için yer tahsisinin yapıldığı ifade ederek, “Bunun için girişimlerimiz sürüyor. İnşallah en kısa zamandan bu hizmeti ilçemize kazandıracağız. Şuanda yapımı devam eden Plaj projemiz kapsamında 1.150 metre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyoruz.  Okulunuzla ilgilide gerekli incelemeleri yaptıracağım” dedi.  Aldığı cevaplar karşısında oldukça mutlu olan Öğrenci Başkan Gökberk Hindistan,  Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür etti.
 
Görele’deki Değişim
 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, belediyede görevli mühendislerle arazi hizmetlerini yerinde inceledi. Belediye Başkanı Tolga Erener’in hizmet denetimlerinde ilk durağı Hürriyet Mahallesi’nde yapımı tüm hızıyla devam eden ‘Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesi’ projesi oldu. Projenin son aşamaya geldiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, projede her şeyin eksiksiz olarak düşünüldüğünü, Görele’nin çok yakında modern bir tesise daha kavuşacağını söyledi. Başkan Erener, daha sonra belediye  tarafından baştan sona kadar yenilenen Soğuksu Mahallesini gezdi.  Her mahalleye eşit oranda hizmet etmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Erener, “Alt ve üst yapısını tamamladığımız, yeni yollar açtığımız, muhtarlık binaları ve çocuk parklarıyla donattığımız mahallelerimizde hizmet çalışmalarımız bitmedi, bitmeyecek” dedi. Son olarak insanların denizle barışık olmasını sağlamak amacıyla yapılan ve halkımız tarafından yoğun ilgi gösterilen mendirek yürüyüş yolunda incelemelerde bulunan Başkan Erener, sosyal alan çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
 
Acısu şenliği ne zaman yapılacak?
 
27. Uluslararası Şalpazarı Acısu Hıdrellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği 6 Mayıs Pazar günü yapılacak. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız bu yıl 27. yapılacak olan Acısu Uluslararası Kültür Şenliği’ne Şalpazarı Belediyesi olarak hazır olduklarını belirterek, tüm yören halkını Acısu Şenliklerine davet etti.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Şalpazarı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenlik bu yıl daha başka bir boyut kazandırılarak Turizm Haftasının Şalpazarı’ndan start alması sağlandı. Şalpazarı Belediye Başkanlığınca 6 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10.00 da açılış töreni, yöresel yemek tatlarının sunumu, çevre gezisi ve temsili yayla göçü canlandırma gibi birçok kültür etkinlikler yapılacak. Bu yıl Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı Turizm Haftası’nın da Uluslararası 27. Acısu Şenliğiyle birleştirerek yapılmasına karar verildi.
Editör: TE Bilisim