Trabzonspor’dan gittiği günden beri hiç durmadı, daima futboluyla ön plana çıktı. 38 yaşında olmasına rağmen performansından taviz vermedi. Ancak bu güne kadar hak ettiği değeri ise hiç göremedi. Herkesin unuttuğu, kuytu köşelerde kariyerini tamamlayan ve hem kalitesi hem de değeri asla bilinmeyen Gökdeniz Karadeniz artık antrenör olarak futbol yaşantısına devam etmeye hazırlanıyor. 

Gökdeniz Karadeniz’in ülkede futbolun gelişimine sağladığı katkı nedeniyle Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti tarafından liyakat nişanına layık görüldüğü bildirildi. Rubin Kazan formasıyla 300 maça çıkan Gökdeniz’in 61 numaralı forması da kulüp tarafından emekli edildi. Rubin Kazan’da antrenör olarak yoluna devam edecek olan Gökdeniz Karadeniz’in son günlerde Trabzonspor ile adı anılmaya başladı. 

Bordo-Mavili Kulüpten teklif alıp almadığı sorulan Gökdeniz Karadeniz, “Ahmet Ağaoğlu yeni başkan oldu. Çok sevdiğim biri. Özkan Sümer'de hocamdı benim. Bence Trabzonspor doğru bir yolda. Maddi sıkıntılardan da kurtulmaları önemli. Trabzonspor'dan bir teklif gelmedi bana. Ben yurt dışında başlamak istedim antrenörlüğe. Trabzonspor'un ismi her zaman ligde ilk 4 arasına girecek bir takım. Bence gelecek sene yarışın içinde olacak. Umarım maddi sıkıntıyı düzeltirler. Düzeltirlerse çok doğru adımlar atacaklar” dedi.
 

Editör: TE Bilisim