Öztürk, ‘Seçimden önce çok çalıştık ve kazanacağımıza inanıyorduk. Bizim grubumuzdaki bu galibiyet(50-30) TTSO’daki değişimin fitilini de ateşleyecektir’ dedi. Öztürk’ün bundan sonraki hedefi yönetimde yer almak.

Bahadır Ve Öztürk İle Ankara’da Sohbet

Trabzon eski Milletvekili Yusuf Bahadır 28 Şubatın kahramanlarındandır. 28 Şubat’ta kendisini ‘istifa et parti değiş darbe olacak’ diye arayanlara ‘Devlet vatandaştır. Benim devletin bana ne yapacak? Devletimle bayrağıma sahip çıkmam suç mu, bu kadar darbe oldu da devlet ne kazandı? Cevabını vermişti. Demokrat partide siyasetine devam ediyor. Ve Yusuf Bahadır Trabzon’u konuşurken DP GİK Üyesi Ali Akar’a tam destek veriyor: ‘Trabzon milletvekilliği onun hakkıdır. Eğer aday olursa gelip çalışacağım’ dedi. Necati Öztürk de DYP’nin eski danışmanlarından ve mecliste görevli üstadımız. Öztürk Ali Akar’ın iyi bir demokrat olduğunu söyleyerek, ‘Partiyi hiç kapatmadı hep açık tuttu. Bu bir fedakarlık karşılığı olmalıdır’ dedi.

2.Haberal Kuşağı!

MHP’nin Ankara Milletvekili. Meclis İdare Amiri. Devlet Bahçeli’ye çok bağlı bir isim ve her zeminde dik durabiliyor. Çok başarılı işlere imza attı. Bir yandan da Başkent Üniversitesindeki gelişimleri takip ediyor. Haberal Ankara’da Karadenizlilerin de

Yeşilay Çıtayı Yükseltti

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi bağımlılıkla mücadelede çıtayı her geçen gün yükseltiyor. Yeşilay’ın yaklaşık 3 yıldır başkanlık görevini yürüten Köksal Boz ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay’ın Trabzon’da ki tanınırlık ve bilinirliğini artırmanın yanı sıra bağımlılıkla mücadeleyi de şehrin her katmanına yayarak, sağlıklı nesil için sağlıklı gelecek yetiştirme adına çalışmalarını sürdürüyorlar. Kentte ki Sivil Toplum Kuruluşları, yerel yönetimler, il milli eğitim ve il sağlık müdürlüğü ile organize şekilde bağımlılıkla mücadeleyi anlatıyorlar. Yeşilay Trabzon Şubesi’ni hemen hemen her gün bir STK, devlet kurumu ve eğitim kurumları ziyaret ederek, bağımlılıkla mücadelede ortaklaşa program yapıyorlar.

KTÜ hemşirelik yüksek okulu öğrencileri, devlet istatistik kurumu, STÖ olarak Erbakan Vakfı, Milli Eğitim’den anaokulundan başlayarak okullar, iş yerleri Yeşilay Trabzon şubesinin kapısını aşındırarak, metaryal ve seminer konusunda programlar talep ediyorlar. Yeşilay Trabzon Şubesi, Köksal Boz başkanlığında ki ekiple birlikte Türkiye’de bağımlılıkla mücadelede ilk sıralarda olma hedefi gayretinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeşilay’ın Trabzon’da aktif bir hizmet binası olması durumunda faaliyetlerin artarak devam etmesi ve farklı çalışmalarla toplumun her katmanına ulaşması hedefleniyor. Yerel yönetimler ve devlet kurumlarının bu konuda elini taşın altına koyması gerekiyor.

Motorlu Yunus Timlerinin Sayısı Artıyor
 
Motosikletli Yunus Timlerinin sayısı artıyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 63 ilde faaliyet yürüten Yunus Timlerine bu yıl, 6 il daha eklenecek. Böylece toplam 69 ilde güvenlik motorlu Yunus Timleri ile sağlanacak.   Büyük şehirlerde yaşanan  trafik sorunu, suç işlenme oranlarındaki artış nedeniyle, genel asayişin sağlanması amacıyla ilk olarak 1993 yılında İstanbul’da, 1995 yılında Ankara’da Motosikletli Polis (Yunus) Timleri faaliyete  başlamıştı.  Yunus Timlerinin suç ve suçluyla mücadelede etkin, başarılı çalışmaları ile alınan olumlu neticeler sonrasında ülke geneline yaygınlaştırılması çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda 63 İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Motorlu Yunus Timlerine bu yıl, 6 il daha eklenecek.
 
Belediyeden 2 Kiralık Otopark
 
Akçaabat Belediyesi 2 kapalı otoparka ihaleyle kiracı aranıyor. Akçaabat belediyesi tarafından Pulathane İş merkezi altında ve Hamam Çimeni altında yer alan kapalı otoparklar ihale ile kiralanacak. Pulathane  İş Merkezi altında yer alan kapalı otoparkın yıllık muhammen kira bedeli 20 Bin lira, Hamam Çimeni altında yer alan otopark için yıllık 50 bin lira olarak belirlendi. İhaleler 09 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 14.00’ de Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu'nda encümen huzurunda yapılacağı açıklandı.
 
Maçtan Önce Açılış
 
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, 2016 yılında Ankara’da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden Trabzonsporlu Nusrettin Can Çalkınsın ve geçmiş zamanlarda vefat eden; Kemal Onur Sevinç, Sefer Köse, Şerafettin Vanlıoğlu, Tuğba Akçelik, Zeynep Mehmetoğlu, Mehmet Erdoğan, Murat Akçelik, Ali Can Satılmış, Mustafa Çelik, Hüsnü Civelek, Mehmet Dalman, Turgay Demirkaya, Bünyamin Kahriman, Serhat Kırkayak, Ahmet Muhammet Demirel, Mesut Keleş, Faruk Genç, Kemal Yılmaz, Bülent Dönmez, Gökmen Karakulukçu, Alaaddin Aygün, Ziya Kara, İsmail Akyazı, Hasan Sevgi, Yusuf Sevgi, Kürşat Akyazı, Neşat Akyazı isimli Trabzonsporlu taraftarlar anısına hatıra ormanı projesini hayata geçiriyor. Bugün oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesinde saat 11.30’da, bu projenin ve vefat eden taraftarların isimlerinin olduğu anıtın açılışı yapılacak.
Editör: TE Bilisim