Sürmen Meclis’te
 

AK Parti’nin Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Trabzon Ankara arasında mekik dokuyor. Trabzon’da toplantısını yapan ve aldığı notlarla Başkent’e giden Sürmen Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ile bir araya geldi ve durum değerlendirmesi yaptı. Bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Sürmen, bir yandan da Ocak ayı ile başlayacak olan kongrelere hazırlanıyor.
 
Hukuki Zeminde Hesap Verecek
 
CHP Trabzon il başkanı Güzide Uzun, yazılı açıklama yaparak Faruk Kanca’nın mesajına cevap verdi: ‘Ortahisar belediye meclis üyesi Trabzon’un imarının teslim edildiği, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türk Hava Kurumunun, başındaki zat Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, “hiçbir değer yargısı olmayan Ermeni casusu’ diyerek sosyal medya da paylaşım yapmıştır.

İnsanları ayrıştırmak ve ötekileştirmenin yanında topluma kin ve nefret duyguları pompalayan Faruk Kanca’ya, Genel Başkanımıza sosyal medya üzerinden yaptığı saldırının hukuk yoluyla hesabının sorulacağını bildiriyorum, bulunduğu makamın değerini taşıyamayan bu şahsiyeti istifaya davet ediyorum.”
 
Fanatik Giorgi
 

Gürcistan'ın Ankara Büyükelçisi George Janjgava, bir süre önce Trabzon’a gelmiş ve Trabzonspor’un divan kurulu üyesi olmuştu. Kendisine hediye edilen Trabzonspor formasını Facebook’ta profili yaptı ve ne kadar Trabzonspor fanatiği olduğunu da gösterdi.
 
Hem Karada Hem Denizde
 

Trabzon da okuyan İranlı bir öğrencinin okulu bitirdikten sonra Trabzon Gümrük Başmüdürlüğüne terk ettiği araç hurdacı Sabri Özlü(sigortacı Neşat Özlü’nün babası)tarafından satın alınarak 1970’li yıllarda Kemerkaya’dan denize inip Trabzon sahilinde gezinirdi. Araç hem denizde hem de karada yol alarak büyük dikkat çekerdi.
 
Vakfıkebir loca’da!

 

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Belediye Meclis Üyeleri  ile TBMM’ye gitti, Grup toplantısını izledi ve ardından da bir dizi ziyaret yaparak geri döndüler.
 
Köprübaşı ‘nda Asfaltlama
 

Köprübaşı ilçesi Merkez Ortaokulu ve İlkokulu’nun yol sorunu çözüldü.  Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Orhan Erdoğan girişimleri ile senelerdir okulun bahçesi ve yolu asfaltlandı. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, İlçe Belediye Başkanı Ali Aydın’a teşekkür etti. Açıklamalarında, “Trabzon Büyükşehrin Belediyesi tarafından sorunumuz çözülmüş yolumuz asfaltlanmıştır.  Halk olarak bu hizmeti yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediye başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan’a teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandılar.
 
Ortahisar’ın Yolları On Numara
 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nin 85 mahallesinde yaklaşık 325 bin kişi yaşıyor. Ortahisar Belediyesi’nin Fen İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı Selahattin Çebi, 85 mahallenin yollarında 4 koldan çalışarak asfaltsız ve betonsuz mahalle yolu bırakmamaya gayret ediyor. Çalışmalarda ekibine çok güvenen Çebi, “Bu yolları yapmak bir ekip işidir. Benden güvenini hiç esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç ile 24 saat sahada pür gayret çalışan ekibime çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Arslan’ın Doğu İzlenimleri
 

Trabzon siyasetinde uzun yıllar yönetici olarak görev yapan işinsanı Mehmet Arslan, yaklaşık bir haftadır Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine geziye gitti. Ailecek gittiği geziden bugün dönecek olan Arslan ile dün telefonda konuştuk. Bir haftalık gezide olduğunu ifade eden Arslan, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Van gibi illeri dolaştığını söyledi. Arslan’a ziyaretini değerlendirebilir misin dedik, Arslan’da, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz anlatılmaz, oralar ziyaret edilir. Önceden terörle anılan bölgelerimiz artık, turizm ve piknikle anılıyor. Buraya herkes rahatlıkla gelebilir. Yolları çok temiz ve güzel. Bu kentler buram buram tarih kokuyor” dedi.
Editör: TE Bilisim