“Ben sadece CHP’nin adayı değil Vakfıkebir’in ve toplumun tüm katmanlarının belediye başkan adayayım. Bu kutlu yolda Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.Şirin ilçemizin güzel insanları hizmetin en iyisine layıktır. İlçemizin temel sorunlarını ve çözüm yollarını da biliyorum. Bu vesileyle değerli Vakfıkebir halkından yetki istiyorum. Biz geçmişi eleştiren bir mantıkla yola çıkmıyoruz.
 
Geçmişte ve mevcutta ilçemizi yöneten değerli belediye başkanlarımız hepsi bir birinden değerli şahsiyetlerdir; güzel hizmetler yapmışlardır. Kendilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürü borç bilirim. Ancak biz de daha iyisini daha güzelini yapacağız diye ilçemizi yönetmeye talip olduk.
 
 Biz projelerimizle konuşacağız. Ortak aklı kullanacağız. Vakfıkebir’e dar çerçeveden değil geniş pencereden bakacağız. Büyükliman havzasına bir bütün olarak göreceğiz. Benim olsun küçük olsun değil bizim olsun hepimizin olsun,tüm bölgenin olsun. Ülkemizi yöneten iktidarla uyumlu çalışacağız. Projelerimizi üretip ilgili bakanlıklara sunup karşılığını alacağız. Hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yaparken kaynakları da en verimli şekilde kullanılacağız.
 
Veysel Kurt’un  Ziyareti
 
AK Parti Tonya Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Kurt, gazeteci Hasan Bahadır ile birlikte Büyükliman Bölge Temsilciliğimiz ziyaret ederek temsilcimiz  Tuncay Hacıfettahoğlu’na adaylığı ile ilgili açıklamalar yaptı. Veysel Kurt, Aday Adaylığını açıkladıktan sonra büyük bir halk teveccühü ile karşılaştım. Sahada olmak halkımızla kucaklaşmak, onların güler yüzünü, iyi dileklerini, desteklerini görmek siyasetin en güzel yanı olsak gerek. Bu dokunuşları unutmak mümkün değildir. Hele hele adaylığa ve oya dönüşmüş dokunuşların ve desteklerin bedelinin ödenmesi asla mümkün değildir. Gecemizi gündüzümüze katacak, vatandaş memnuniyeti esaslı hizmetlerimizle desteklerin bedelini ödemeye çalışacağız. İskenderli öğrenci yurdu, spor salonu, eski öğretmenevinin misafirhane ve kültür merkezi olarak inşası çarşının düzenlenmesi ve esaslı bir tuvalet önceliğimiz olacaktır. 23 projemizin beşi İskender Bölgesindedir. Kumyataklı bana bizim Veysel diyorsa bende onların hademesiyim” dedi.
 
Muhammet Balta Ülke Gündeminde
 
AK Parti’de aday adayı başvuru süresi tamamlandı. Trabzon’da aday adaylığı başvurusu yapılmayan tek ilçe Vakfıkebir oldu.  Başvurunun olmaması Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın başarısını ülke gündemine taşıdı. Vakfıkebir’e tarihinin en önemli hizmetlerini yapan Başkan Muhammet Balta, halkla olan diyalogu ve samimiyeti ile de ön plana çıkıyor. Vakfıkebir’de sağlanan birlik beraberlik ortamı, Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın başarısı ile birlikte ilçede bölünme yaşanmaması AK Parti’nin kurmayları tarafından da memnuniyetle karşılandı.
 
Beşikdüzü’ne Hizmet İçin Yola Çıktım
 
AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Cumur amacının  Beşikdüzü’ne hizmet etmek olduğunu ifade ederek bu yolda herkesten destek beklediğini söyledi. Sedat Cumur, “Aday adayı olduktan sonra hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve desteği ile karşılaştım. Kendilerine teşekkür ediyorum. Beşikdüzü için önemli projelerim var. Benim amacım ilçeme hizmet etmektedir. Bana destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
 
Kararsız Kalınan Yerleri Anketler Belirleyecek
 
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki  birçok yerde adayların belirlediğini açıklamıştı. Kararsız kalınan yerlerde anketlere ağırlık verileceği ve anketlerden çıkan isimlerin aday gösterileceği öğrenildi. Aday adayı sürecinin tamamlanması ile birlikte hem telefon hem de sahada yapılacak olan anket çalışmalarına ağırlık verilerek halkın istediği isimlerin aday olarak açıklanacağı ifade ediliyor.   
 
Ne Varsa Eskilerde Var               
 
Trabzon'un Çaykara ilçesine gittik. AK Parti aday adayları teşkilatlara kendini tanımıyorlardı. İlçe eski başkanı Temel Şemşek, misafirleri ile yakından ilgilendi. Hatta kendi çay demleyip misafirlere eliyle ikram etti.
 
Çebi Teşkilat Mesnupları İle Buluştu
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ilçe Gençlik Kolları teşkilatı, Melis üyeleri Ekrem Reis, Mustafa Akgün bir araya geldi. Seçim öncesi çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptılar. Başkan Çebi gençlere başarılar dileyerek, “ Bir sohbet toplantısı yaptık. Gençlerimize bu zorlu ve meşakkatli çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi. 

Editör: TE Bilisim