Dün Basın toplantısınn çıkışında Vali Yavuz ile birlikte Sabah Gazetesi’nin Trabzon muhabiri Özgür Özdemir arasında konuşmaya kulak kabarttık. Özgür Özdemir espriyi patlattı, ‘Sayın valim dikkat et Salih bey yaş tahsisi yapacak’ dedi. Şaka bir yana Vali bey Özkan’ı seviyor. Bakalım nasıl bir karar verecek?  Basın müdürlüğü için bir çok ismin adı geçiyor.  

Yıkılmadı Ayakta

Cafer Hazaroğlu. Trabzon beyefendisi. İzmir’e Yavuz Özyar’ın cenazesine gitti.Vefalı adam. Orada ağır bir kış yaşadı, Üşüttü. Sonrasında ilaçla geçer diye bekledi geçmedi. Rüştü Araz sırtını dinledi ve Zatürre başlangıcı teşhisi koydu. Karadeniz hastanesinde 3 gün yattı ve çıktı şimdi turp gibi maşallah. Aman Cafer ağabey dikkat.

Büyükkol’dan 2017 Mesajı

TÜRK Parti Trabzon Arsin ilce başkanı Yüksel  Büyükkol,  ‘22 yüz yılın  ilk  çeyreğine  yaklaştığımız  zaman dilimi  içerisinde yoğunlaştığım  Trabzon’un güneye doğru açılması ve  asya ülkelerine  demir yoluyla  bir an  önce  bağlana bilmesidir.  Yeni yılın ülkemize  milletimize  hayırlı  olmasını  diliyorum. Savaşların olmadığı ve insanların mutlu dünyada  barışın  hakim olduğu  yıl  olmasını ayrıca  geleceğimizin bekası için  Mega yatırımların  devam etmesini istiyorum.  

Ülkemizi  ve milletimizi kalkındıracak konjoktürde  ileri boyutlara taşıyacak  siyasi bakış  açısının cok daha  geniş  perspektife  hakim olması dileğimle en derin saygı  sevgilerimi  sunuyorum .’

Hakkı Ağabeyin Canı Gitti

CHP’de Necip Yıldız döneminin il  Başkan yardımcılarından Hakkı Yıldız 23 yaşındaki kızını kaybetti. Ankara Yüksek ihtisas hastanesinde uzun süre tedavi için uğraş veren Yıldız biricik kızını kurtaramadı ve yavrusunu geride kalan hafta onunda Arsin Yaylacık mahallesinde toprağa verdi. Merhume kardeşimize Allah’tan rahmet kederli Hakkı ağabey sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Off Road’çılar Şehileri Anacak

50-60 Duster araçlarıyla 8 Ocak 2017 Pazar tarihinde gerçekleştirilecek olan program saat 09:00’da Salacık mevkiinden başlayacak. Araçlarla birlikte bir çok Karakolu selamlamak için gidecek olan ekip program sonra Hidirnebi yaylasında vatandaşlara Off Roadgösterisini izletecek. İşte program: 8 Ocak 2017  Pazar günü saat: 09:00’da Salacık’tan yola çıkacak olan ekip, Eğitim Fakültesi yakınında Jandarma Karakoluna, Trabzon merkezde bulunan Taksim Polis Karakoluna ve Boztepe Askeriye Komutanlığını selamlayarak  Maçka Emniyet Müdürlüğü’nde karanfil bırakacak. Gereken tüm izinlerin alındığını belirten grup yetkilileri Duster kullanıcılarını etkinliğe davet ederken, vatandaşları ise etkinlik sonrası Hidirnebi’ye gelmeleri için çağrıda bulundu.

Cemil Usta’da Akşam Sohbeti

Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız ve iş adamı İsmail Hacıoğlu Cemil Usta restoranda akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Terzioğlu, Ortahisar Kent Konseyi Başkanlığına yeni seçilen Ayyıldız'ı tebrik ederek, "Dündar Ayyıldız önemli işlere imza atan be donanımlı bir isimdir. Bilgi ve tecrübeleriyle beraber şehre katkı sağlayacağına inancım da tamdır. Görevinde kendisine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. Bu arada Terzioğlu Halep'e yardım için kolları sıvamış. Önümüzdeki günlerde Of'tan Halep'e yardım tırı yola çıkacak. Terzioğlu fark yaratarak kendisi de Halep'e gidecek. Of'ta yüklediği yardım kolilerini orada bizzat elleriyle dağıtacak. Herkese örnek olacak olan bir davranış gerçekleştirecek olan Terzioğlu'nu tebrik ediyoruz.

Doğum Günü Buluşması

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Erol Birsen’i ziyaret etti. Akkaya Birsen’in doğum gününü kutladı. Bu anı ölümsüzleştiren Akkaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu notu düştü: 

“Gümüşhanelilerin ve Trabzonluların gönlünde önemli bir yeri olan ‘Ciğerim Erol’ lakaplı Erol Birsen ağabeyimizi iş yerinde ziyaret ederek, yeni yaşının hayırlı olmasını diledik… 62 yaşına giren Erol Birsen ağabeyimize ailesi ve sevdikleriyle beraber nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar dilerim…”
 
Editör: TE Bilisim