AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin de eşlik ettiği ziyarette bir konuşma yapan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta “ Bu çağrı merkezimizde yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duymaktayız. Bakan Yardımcılığı yaptığımızda dönemde Başbakanımız( dönemin Ulaştırma Bakanı) Sayın Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla açılışını yaptığımız ALO 181 çağrı merkezimiz 2013 yılından bu yana ciddi yol aldığını görmekteyiz.
 
Trabzon’umuzda daha sonra birçok çağrı merkezi açıldı. Her biri kendi alanında ve başarılı çalışmalara imza atıyor. İstihdam açısından da Trabzon’umuz için güzel bir kazanım olmuştur. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarımız Sayın Öztürk aramızda. Sizlere bakış açılarının ne derece iyi olduğunu yakinen bilenlerdenim. Sizlerin başarılı çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başarısı oluyor. Burada çalışan her bir arkadaşımız bizler için çok önemli ve değerlidir.  Sizlerin her zaman destekçisi olduğumuzu bilmenizi isterim.  Vatandaşa hizmet noktasında 7/24 görevde olan Alo 181’in çalışanları siz değerli kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.
 
İyi Parti Alarm Modunda
 
İyi Parti’nin Trabzon il Başkanı Hasan Saka yoğun b ir döneme giriyor. Kendisiyle karşılaştık ve sohbet ettik. 10 Mart tarihinde il kongresini spor salonunda yapacak. 25 Mart tarihinde de Trabzon il binasının açılışı gerçekleştirilecek ve Meral Akşener Trabzon’da olacak.. Kurucu il yönetiminin sonrasında ciddi takviyelerle il yönetimini revize edecek olan Hasan Saka, Akşener’le ilgili olarak da hazırlıklarını ‘Alarm ‘ modura çıkardı.
 
Kaymakam Hatipoğlu Göçük Yerini İnceledi
 
Pelitli’de bulunan Toplu Konutlara ait sitenin istinat duvarı sabah saat 05.00 sularında çöktü. Çöken duvarın altında çok sayıda araç kalırken, sabah erken saatlerde olayın meydana gelmesi nedeniyle olayda ölen veya yaralanan olmazken, büyük maddi hasar oluştu.
 
Olay yerindeincelemelerde bulunan Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, olayda can kaybının olmaması sevindirici olduğunu belirterek “Çöken duvarın altında 14 araç ve bir motosiklet kalırken, sabah erken saatlerde olayın meydana gelmesi nedeniyle olayda ölen veya yaralanan olmaması sevindiricidir. AFAD, Belediye ve jandarma ekiplerimiz bölgede çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyor. ”dedi. Kaymakam Hatipoğlu, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
 
Soylu Ve İstanbul
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun terörle mücadele kadar İstanbul’da suç örgtülerine yönelik operasyonları da biliniyor. Hatta 2018 yılını uyuşturucu ile mücadele yılı olarak belirledi. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizden iş adamı Hamza Satır bize yazdı. Şöyle diyor: ‘Bugün İstanbul’da insanlarımız huzur içinde yaşıyor ise bundan sayın Soylu’nun kararlılığı vardır. Onun için Sayın Bakanımızla daha uzun yıllar İçişleri Bakanlığında görmek istiyor ve Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum’ dedi
 
Kararname İle Dönüyor
 
Hamza Erkal. Çanakkale valiliği görevinde bulundu. Görev yaptığı kentte önemli hizmetler verdi. Tayyip Erdoğan ve Bakan Soylu’nun güvendiği isimlerden birisi. Merkez valiliğinde bir süre dinlendi. Kulislerde yeni kararnamede  yeniden vali olacağı  yönünde. Bakanlıkta ve içişleri camiasında çok sevilen isim olan Hamza Erkal’a başarılar diliyoruz.
 
Bekar nereye gidiyor?
 
Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar önümüzdeki günlerde Ankara’ya çıkarma yapacak. İlçe Ziraat Odası Başkanlarıyla birlikte İçişleri Bakanı Süyeman Soylu’yu ziyardet edecek olan Bekar, hem sohbet edip sorunları aktarcak hem de son dönemdeki süreçle ilgili olarak ‘Desteklerini’ iletecek.
 
Asım Baba’nın Acısı
 
Karadeniz Gazetesi’nin önceki Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner annesini kaybetti. Güner’in annesi  Hamiye Güner’in cenazesi dün ikindi namazına müteakip İskenderpaşa camiinde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Güner ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Trabzon’u Geziyorlar
 
Sen anlat Karadeniz ekibinden oyuncular, setten fırsat buldukları sürece Trabzon’un tarihi turistik yerlerini gezmeyi de ihmal etmiyorlar. Ekibin oyuncularının en çok hayran kaldığı yerlerden birisi de Sümela Manastırı bölgesi, Doğasına hayran kaldıkları bu bölgede yöresel lezzetlerinde tadına bakan ekip, coğrafyanın güzelliğinin inanılmaz olduğunu belirterek diziden bir sahnenin o bölgede çekilebileceğini ifade etmişler. Ekibi Sümela Tesisleri sahibi Mehmet Aktürk ağırladı. Aktürk ile sohbetlerinde Trabzon’u ve Trabzon insanını çok sevdiklerini Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etmişler.
 
Editör: TE Bilisim