18 Haziran tarihinde Köprübaşı’nda yapılacak olan Dağ koşusu milli takım seçmeleri için bugün Zağnos vadisi Aydın Cafe’de basın toplantısı düzenlenecek ve Federasyon yetkilileri ile bilgiler verecek. Purtuloğlu’nu destekliyoruz, yanında olduğumuzu belirtiyor ve tüm sporculara başarılar diliyoruz.
 
‘Dünyaya mesaj olsun’
 
Dünkü Köşe yazımla ilgili olarak Akçaabat Sebatspor’un efsane kaptanı Ethem aradı. Izlanda maçının Fener medyasının istediği gibi Trabzon’da oynanması gerektiğini söyleyerek, ‘Izlanda gelsin en güzel şekilde havalimanından girsin, İstiklal marşlarını da söyleyelim. 3 atalım ve uğurlayalım. Trabzon’u öcü göstermek isteyenlere de Izlanda’ya da dünyaya da bir mesaj verelim’ dedi.
 
Oğlunu Evlendiriyor
 
Trabzonspor Başkan yardımcılarından  Müminhan Bilgin oğlu Keremhan Bilgin’i evlendiriyor. 6 Temmuz tarihinde Ankara Çayyolu Akman rönesans’ta gerçekleştirilecek olan Nikah ve düğün töreni için dostlarına davetiye ulaştıran Bilgin torun olma yolunda sabırsızlanıyor. Seda Özbolat ve Artuğ Keremhan Bilgin çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
Klima Sorunu Çözülüyor
 
Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünün yeni doğan ünitesinin klimalarının tamiri yapılıyor. Hastanede 2 ve 3. seviye olarak hizmet veren yenidoğan yoğun bakım servisinde ayrıca 1. seviye yenidoğnan ünitesi de hazırlandı.

3 bölüm de hizmet veren yenidoğan yoğun bakım ünitesinin 3. servisinde ki 4 klimanın 2'sinin kompresörü arızalandı. Piyasada kompresör bulunamadığı için uzayan sürece yetkililer anında çözüm bularak hastanede yeni bir yoğun bakım ünitesi daha açarak bebekleri yeni üniteye naklettiler. Hastanede kompresör arızası olan ünitede hasta bulunmamakta olup boş olan yoğunbakım servisine yeni klimaların alınması için de çalışma başlatıldı.
 
Çimen Plaket Takdim Etti
 

Gümüşhane’de düzenlenen 2. Geleneksel ses ve görüntü fuarında Trabzonun temsil eden Oto market ses ve görüntü sistemleri sahibi Gökhan Karabina & Ahmet Şahin’e yaptıkları emeklerinin karşılığında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından plaket armağan edildi.
 
Kıbrıs Gazilerine Madalya Ve Berat
 
Artvin’de Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazilere madalya ve beratları verildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) tarafından Milli Mücadele Madalyaları tüzüğü kapsamında, Kıbrıs Barış Harekâtına katılan gaziler için hazırlanan madalyaların gazilere verilmesi amacıyla İl Garnizon Komutanlığında tören düzenlendi.  

19 gaziye madalya ve berat belgelerinin verildiği törende Jandarma Astsubay Çavuş Emre Eller,  Kıbrıs Barış Harekâtının tarihsel sürecine ve önemini yönelik bir konuşma yaptı. Eller, Kıbrıs gazileriyle birlikte olmaktan onu duyduğunu ifade ederek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 1974 yılında Kıbrıs'a yapmış olduğu çıkartmayla adaya barış ve huzur getirdiğini dile getirdi.
 
“Gurur duyuyoruz”
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü için bir mesaj yayınladı. Zorluoğlu mesajında, “ Kuruluşundan günümüze, devletimizin varlığını, milletimizin birlik ve beraberliğini koruma göreviyle, her daim huzuru ve güvenliği tesis etmek üzere cansiperane şekilde vazife ifa eden şanlı jandarma teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmaktan heyecan ve gurur duyuyoruz.

Gerek kırsal alanda gerekse şehirlerimizde, mesai gözetmeden, sadakatle bağlı olduğu devletine ve milletine her şart ve koşulda hizmet eden jandarmamız, her geçen gün kalitesini artıran donanımı, nitelikli personeli ve millî kaynaklarımızla envanterine katılan modern silah ve teçhizatıyla, suç ve suçlularla olan kararlı mücadelesini sürdürmektedir.

Son yıllarda gerek hain terör örgütlerine gerekse kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere tüm suçlara yönelik başarılı operasyonlara emniyet güçlerimizle birlikte kahramanca imza atan tüm jandarma personelimizin 180. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, jandarmamızın aziz şehitlerine Yüce Allah’tan rahmet, emekli teşkilat mensuplarına sağlık ve afiyet, kanun ordusunun görev başındaki her bir mensubuna da kazasız belasız günler diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Çebi Ve Bıyık İstanbul’da
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Binali Yıldırıma Destek için İstanbul’a gittiler.

Çebi ve Bıyık İstanbul’da çeşitli bölgelerde seçim çalışmalarına katılacak. Araklı edindiği bilgilere göre Belediye Başkanı Çebi ve Araklı Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık Seçimler bitine kadar İstanbul’da seçim çalışmalarına devam edecekler.
Editör: TE Bilisim