Ortahisar ilçe başkanlığına adaylık için kulislerde ismi geçen isimlerden birisi de Yasin Aydın. Partide uzun süre görev yapan Aydın, güçlü bir ekiple birlikte yönetime talip olması yönünde yoğun bir baskı altında. Aydın arkadaşları ve danışman ekibi ile birlikte iftar sonrasında sürekli değerlendirmeler yapıyor.

Hacıoğlu Sohbetleri

Ömer Erbaşaran Trabzon ve Ordu’ya iki önemli yatırım yaptı. Ordu’daki tesisi Trabzon’daki tesisinin bir adım önünde. Önceki akşam Ömer Erbaşaran’ın sahildeki yeri dolu idi. İftar sonrasında da sohbet derinleşti. Üçüncü kuşak Şılbır ailesinin önemli isimleri İlhan ve Erkan Şılbır, Gazeteci Hakkı Emiroğlu, Balık Komisyoncusu Kibar Kalaycı, Şükrü ve Ömer Sadıklar, AK Parti il Başkan yardımcısı Mehmet Atmaca, Kardeşi Boztepe’de Radisson Blue otelinin taşeronu Hacı Atmaca, Ortahisar Belediye melis üyesi  Mimar Hatice Öztürk eşi İnşaat mühendisi Hasan Öztürk sahura yakın bir saate kadar sohbet ettiler. Ömer Erbaşaran iki tesisi hizmete soktu. Son bir tesis daha açmak istiyor ve o yeri de  Şılbır ailesinin mensupları ile Antalya’yı bakıyor. Masada siyaset de konuşuldu. Katar krizi ile ilgili şu ifade edildi: ‘Eğer Bölgede savaş çıkarsa en büyük darbeyi Trabzon yer.’

Sanayi sitesi seçimi önemli mi?

Trabzon Büyük Sanayi sitesinde bu ay içinde seçim yapılacak. Başkan Ayhan Arpacı’ya rakip çıkacak mı? Kulislere baktığımızda bir adayın hazırlandığını öğrendik. Bu aday özellikle Niyazi Sürmen ve arkadaşlarının desteğini istemiş. Sanayi derneğine talip olmak istiyorlar. Görüşmeler sbürüyor.

Demeli’ye Stent Takıldı

Trabzon MHP eski İl başkanı Muammer Demeli kalp krizi geçirdi.  Muammer Demeli akşam saatlerinde aniden rahatsızlandı ve aracıyla hastaneye gitti. Burada Kalp krizi geçirdiğini öğrenen Muammer Demeli'ye ilk müdahale hastanenin acil servisinde yapıldı. Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Muammer Demeli'nin kalbine 2 stent takıldığı ve dinlenmesi için uyutuldu. Muhtemelen bugün bir kapalı damara daha stend uygulanacak.  Muammer Demeli'ye acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.  

İftar Veriyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal 15 Haziran Perşembe akşamı KTÜ sahil tesislerinde iftar yemeği veriyor. Yemeğe İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’da katılabilir.

Tebrik Etti

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonuna bağlı Karadeniz Federasyonunun Genel Başkanı Hakan Usta, TEOG’da Trabzon’u 30’uncu sıralardan 7’nci sıraya yükselten Trabzon il Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ı ziyaret etti ve kutladı. Bu başarının devam etmesini dileyen Usta, ‘Sayın müdürüm kimsenin yapamadığını ekibiyle yapmıştır’ dedi.

MHP’nin Yeni Başkanı 

Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanlığına Yıldıray Topal atandı. Kendisine görev verilmesinin ardından yönetim kurulunu oluşturarak genel merkezin onayına sunan ve onayın gelmesinin ardından yeni görevi başlayan Yıldıray Topal ve arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.  

Bu kapı neden kilitli?

Trabzon Affan Kitapçıoğlu Lisesi bahçe kapısının hafta sonları kapalı olmasına mahalle halkı tepki gösterdi. Çocukların mahallede oyun ve spor alanlarının olmadığını ifade eden mahalle sakinleri, “Okulun kapısını da ceza evi kapısı gibi kilitliyorlar. Burası çocukların oyun alanı ve yetişkinlerin spor yaptığı yerlerden biri. Yetkililer bu soruna çözüm bulmalı” ifadelerini kullandılar.

Köseoğlu Hollanda’da

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe sula Köseoğlu bir takım etkinlikler için gittiği Hollanda’da vatandaşlar ile bir araya geldi ziyaretler gerçekleştirdi. Köseoğlu Hollanda UETD Başkanı Turan Atmaca, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile birlikte ile Doğu Türkistanlı Dr. Abdulkerim Hoşur'u ziyaret etti. 
 
Editör: TE Bilisim