Önceki gün sabah kahvaltısında Of AK Parti İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunan Özkurt, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman sahada olun ve sorumluluk alın diyor.

Bu talimata uyma çabasındayım. Yeni döneme hazırlandık. Değer verdiğim parti büyüklerimle, arkadaşlarımla istişarelerimi yapıyorum ve yapacağım. Sonunda bir karar vereceğim. Yerel seçimdeki pozisyonumuz ne olacak zamanla netleştireceğim’ dedi. Of  AK Parti ilçe Başkanı Hakan Terzioğlu da il yönetiminde birlikte çalıştığı Özkurt’a başarı dileklerini iletti.  
 
 ‘Biz ayrılamayız’
 
Siyasette birbirine yakın isimler vardır. Onlar her gün birbirlerini aramaz sormaz iseler rahat edemezler. Cenaze ve nikahta bir araya gelirler. AK Parti’de böyle bir ekip var.

Örneğin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halim Kaya, Salih Yavuz, AK Parti Grup Başkanı Sait Gürsoy ile AK Parti’nin Teşkilat Başkanı Uğur Aydın. Cumartesi akşamı Sürmene Beyyaz düğün salonuna yakın arkadaşları Halil İbrahim Kurnaz’ın oğlunun nikahına birlikte gitti ve birlikte döndüler. Birlikteliklerine maşallah diyelim.
 
Hatipoğlu Ailesinin Acı Günü 
 
AK Parti Trabzon Ortahisar ilçe yönetiminin Başkan vekili Hasan Basri Hatipoğlu annesini kaybetti. Hatipoğlu, ‘Annem Hacı Ayşe Hatipoğlu Hakka kavuştu, cenazesi 22 eylül 2018 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Akçaabat Kavaklı Rahmanlı camiinde kılınarak Bozdoğan köyü aile mezarlığına defnedildi.’ dedi.

Hatipoğlu’nun acısını paylaşıyoruz ve merhume annesine rahmet diliyoruz.
 
Cevdet İskender Ve Öğretmen!

 
Cevdet İskender. Yomra’da Beton mikseri kullanıyor. Önceki gün Yomra Özdil yolunda duygusal bir an yaşadı. İlkokul öğretmeni Temel İskender ile karşılaştı.

Temel İskender hem kendisini, hem oğlunu okuttu şimdi de torununu okutuyor. Böyle bir sevda yok. İskender diyor ki, ‘Biz öğrenci iken öğretmenlerimiz gördüğümüzde 100 metreden önümüzü iliklerdik. Şimdi öğretmenler öğrencilerden korkar oldu. Acaba bir söz söylesem velisi sınıfa mı gelir okulu mu basar diye. Ahlaki değerler çok yozlaştı: Temel ve Ali İskender hocalarımızı tebrik ediyorum kutluyorum, saygıyla selamlıyorum’ dedi.
 
Korsana Geçit Yok
 
Trabzon Servis Araçları Odası Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi UKOME ve Emniyet yetkilileri Trabzon'da öğrenci servisi işletmeciliği yapanları sıkı denetime aldı.

UKOME ekipleri, servis işletmecilerine hazırlamaları gereken belgeleri verirken, belgelerin bir an önce toplanması durumunda belgelerinin yakın zamanda verileceğini anlatıyorlar.

Emniyet yetkilileri ise, korsanın önüne geçmek için belgelerin bir an toplanmasını belirterek, korsan araçlarının takibinin daha iyi yapılacağını ifade ediyorlar. Servisçiler de korsanın önüne geçmek için Büyükşehir UKOME'den belgelerini alacaklar. Emniyet, Servisçiler Odası ve UKOME ekibi bu sene işi çok sıkı tutuyor ve korsana göz açtırmayacaklar.
 
Trabzon'da Bahşiş Terörü
 
Trabzon'da özellikle düğün konvoylarındaki araçlardan bahşiş almak isteyen çocuklar, hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye düşürüyor. Bahşiş almak için hızla gelen araçların önüne atlayan çocuklar, karşılacakları tehlikenin farkına varmadan içinde sadece 5 TL olan zarfı almak için adeta trafikle boğuşuyorlar.

Bahşiş vermek istemeyen araçların peşinden uzun süre koşan, hatta önünden ayrılmak istemeyen çocuklar, bazen de küçük çapta kaza geçiriyorlar. Düğün sahipleri ise, bu bahşiş terörüne bir çözüm bulunmasını talep ediyorlar.
 
Cora Misafirlerini Ağırladı
 
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Trabzon'a geldi. Minsolmaz'ı Trabzon'da AK Parti Milletvekili Salih Cora ağırladı. Sarıtaş Yaylasına çıktılar. Yomra Belediye Başkanı ve ilçe başkanı Avni Adanur'la bol bol sohbet ettiler.
 
Başkanlık Yılmaz’a Emanet
 
İyi Parti Şalpazarı İlçe Kongresi gerçekleşti. Yapılan kongrede 32 delegeden 22’si oy kullandı. Şennaz Yılmaz Şalpazarı ilçe Başkanı oldu. Görevi Yılmaz’a devreden Pirağa Yaşar yeni yönetime başarılar diledi.

Şalpazarı’nda gerçekleşen kongreye, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, il ve ilçe yöneti ile çok sayıda partili katıldı. Başkanlığa seçilen Şennaz Yılmaz yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.
 
Editör: TE Bilisim