İmkanlarımızın verdiği ölçü içinde maddi olarak, gerekse bir öğretmenlik anlayışı ile alanımızda yol gösterici ve bilgilendirici olarak çiftçimize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Bu bizim asli görevimizdir. Bu hizmet sorumluluğumuzun yanında ilgili her kurumla, çiftçimize hizmeti şiar edinen herkesle işbirliği yapmak beraber ortak hareket etmek anlayışını sözde değil, özde benimsemiş bir kurumuz. Çifçimize hizmet için bu işbirliğinin en güzel örneği, Tarım İl ve ilçe kurumlarımızla  hizmet için işbirliğimizdir.
 
Bu hizmetleri katlayarak gerek sözlü, gerek sahada, gerek bütçe imkanları dahilinde maddi olarak hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Ticaret Borsasının düzenlediği bu faydalı çokta yararlı bir toplantıyı, geçen sene olduğu gibi bu senede sadece bir kısmı ile Ziraat Odlarını eleştirenler toplantısına dönüştürmüşlerdir. Biz, bizi yapıcı eleştirilere açık olan bir kurumuz. Ancak hem yanınızda görmek istiyorsunuz, hemde dışlamaya habire gayret ediyorsunuz. Bu büyük bir çelişki ve tezhattır. Şimdi ben buradan o haksız eleştiri yapanlara çağrıda bulunuyorum. Gelin çifçimiz için üreticimiz için fındığın her sorunu için samimi olarak el ele verelim ve sorunları çözmek ve hizmet için güç birliği yapalım, iş birliği yapalım.’
 
Çelik Baba Ocağında
 
Merhum siyasetçi ve iş adamı Mustafa Çelik’in oğlu İş adamı Hakan Çelik yarıyıl tatili için çocuklarıyla birlikte Trabzon’a geldi. Merkeze bağlı Soğuksu mahallesinde annesinin yanına yerleşen Hakan Çelik hafta sonuna kadar Trabzon’da kalacak ve dostlarını ziyaret edecek. Çocuklarının Trabzon aidiyetini alması gerektiğini söyleyen Çelik, ‘Eğer Trabzon toprakları rahat nefes alırsa Türkiye rahat nefes alır, Trabzonlu olarak bizler de büyük kentlerde rahat nefes alırız. Trabzon toprakları o kadar önemlidir’ dedi. TAKA gazetesini de ziyaret eden Çelik, İyi bir TAKA Gazetesi takipçisi.
 
Araklı Adayı Suiçmez
 
Dün yayınlanan bu köşede Araklı İYİ Parti Belediye Başkan adayı Hasan Suiçmez başlıkta Akçaabat adayı olarak yer almıştır. Hasan Suiçmez İYİ Parti’nin Araklı Belediye Başkan adayı olmuştur.
 
Hayırlı Olsun Dediler
 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile birlikte İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Çarşıbaşılı hemşehrimiz Volkan Bektaş’ı Ankara’da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Ziyaret sırasında konuşan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Hemşehrilerimizin önemli mevkilere gelmeleri bizleri mutlu ediyor.  Volkan Bektaş kardeşimizde İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı gibi çok önemli bir göreve atandı.  Bu görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
Bahçeli’yi Ziyaret Etti    
 

Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Beşikdüzü özelinde istişarelerde bulundu. Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin nasihatlerini dinleyen Doğukan Zıp Beşikdüzü ile ilgili bilgiler verdi.
 
Görele’de Örnek Proje   
 
Görele Belediyesi tarafından ihale edilen ve karara varılan mezbahaneyapım işi projesi için Belediye Başkanı Tolga Erener, belediye mühendisleri ve yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı. Belediye tarafından hazırlanan ve DOKAP İdaresine sunulan 25 büyükbaş, 30 küçükbaş kesim kapasiteli mezbahane projesi Kalkınma Bakanlığınca kabul edilmişti. Belediye Başkanı Tolga Erener ve yüklenici firma tarafından kabul edilen Mezbahane projemizin sözleşmesi bugün imzalandı. 
 
Son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılacak olan ve toplam bedeli 2 Milyon 640 Bin lira olan Mezbahane projemizin yapımına Haydarlı Köyü sınırları içerisinde başlanılacak. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak olan modern mezbahane projesinin yakın zamanda yapımının tamamlayıp hizmete açmayı hedeflediklerini belirterek, modern mezbaha projesinin ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi. 
 
Cepheart’tan Trabzonspor’a Destek
 
Trabzon’da yalıtım ve izolasyon üzerine faaliyet gösteren Cepheart, Trabzonspor Kulübüne destek olmak için Akyazı Stadına reklam verdi.

Firma sahibi Fatih Şahintaş, Trabzonspor Kulübüne herkesin gücü yettiğince katkıda bulunması gerektiğini ifade ederek, “Trabzonspor bizi sevdamızdır. Trabzonspor için ne kadar fedakarlık yapsak azdır. Kulübümüze katkıda bulunmak için firma olarak stada reklam verme kararı aldık. Bu kararımızdan da son derece mutluyuz. Tüm herkes de gücü yettiğince reklam, kombine veya TS cluplardan alışveriş yaparak kulübe destek olmalıdırlar” dedi.
Editör: TE Bilisim