Zorluoğlu’nun kayyum döneminde görev yaptığı Van ilinde çok önemli hizmetlerle iz bıraktığı dile getiren Külekçi Van’a her gidişte yöre insanın bunu dile getirdiğini ifade etti. Başkan Zorluoğlu'nu Artvin' e davet eden Külekçi kardeşlik projelerine destek noktasinda da kendisine teşekkür etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Artvin'i hiç görmediğini ve çok merak ettiğini belirterek bu nazik davete en kısa zamanda iştirak edeceğini ilçelerle birlikte Artvin'e gideceğini söyledi.
 
Erhan Paşa’ya Ziyaret          
   

Trabzon İl jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Ulaştırma ve Altyapı Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Türk Telekom Bölge Müdürü Muhammet Katmer ve  Gazeteci Hakkı Emiroğlu yeni görevinde başarılar dilediler.
 
Kardeşler Tribünde
 

Yusuf Öztürk Beşiktaş maçına giderken ‘Abi bende geleyim kazanırız’ diyen kardeşini de yanına almıştı. İki kardeş Bordo-Mavi formaları giydiler ve tribünden takımlarına destek verdiler. Sonuçta maç 4-1 bitince Hacer Öztürk, ‘Bundan sonra bende tribündeyim’ diyerek ağabeyine mesajı verdi.
 
Kim bu şair ruhlu adam?

 
@babacanTrabzon isimli bir twett  oluşturulmuş ve oradan yazılıyor. Burada bir şey yazdıktan sonra siyasetin ağır topları bizi arıyor kim bu diye soruyorlar. Bizde şu cevabı verdim: Adam şair ruhlu biri, bilemiyoruz. Son mesajı şöyle: Başlığı ‘Ey genç adam dava sana emanet.’ Sonra da devam ediyor Yükselsin milletim yaşasın devlet. Bu umut bu ışık sendedir elbet. Yürü, yürü kaldığın yerden, bayrağı eline aldığın yerden.’  
 
MHP İlçe Başkanın Acı Günü
 
Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk’ün annesi Emine Baltürk geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti.

Altı çocuk annesi olan Emine Baltürk’ün cenazesi dün ikindi namazına müteakiben Deregözü Mahallesi Fettahoğlu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Baltürk ailesine başsağlığı diliyoruz.
 
Vakfıkebir Kaynaşlı Kardeşliği
 
Maçkalı Hemşehrimiz, Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta misafir Belediye Başkanına Osmanlı Bölgeleri’nde Vakfıkebir ve Hicranlı Yılarında Büyükliman isimli kitapları ile kemençe maketi hediye etti. Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ise kendisine gösterilen yakın ilgi alaka dolayısıyla Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür etti.
 
Şalpazarı Belediye Binası İçin Geri Sayım
 

Şalpazarı’nda Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın yoğun gayretleri ile yapılan ve yörenin en modern belediye binası olma özelliği taşıyan Şalpazarı Belediyesi yeni hizmet binasının hizmete girebilmesi için artık sayılı günler kaldı. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız paylaştığı fotoğrafa ‘yeni odamız hazır’ ibaresini yazdı. Şalpazarı Belediyesi’nin önümüzdeki hafta yeni binaya taşınacağı ileriki bir tarih de ise görkemli bir açılış töreni gerçekleştirileceği öğrenildi.
 
MHP’li Kınalı’nın İsteği
 
MHP gurubu adına söz alan Abdurrahman Kınalı sözlerine önce yeni belediye binasının yapımında emeği olan herkese böyle kalıcı bir eser bıraktıkları için teşekkür etti.

Akabinde MHP il teşkilatının talep ve isteğidir diyerek sakat Çocukları olan ailelerin Sosyal yaşantılarının çok zor olduğunu bu zorluklarını kolaylaştırmak adına Çocuklarını güvenle bırakabilecek güzel bir kompleks istediklerini ve böyle bir tesisin Trabzon'un acil ihtiyacı olduğunu bunun gerçekleşmesi için devlet kurumlarının boş binalarından faydalanabilinecek olduğunu ve bu konudaki duyarlılığınızdan dolayı sayın başkan size şimdiden şahsım ve partim MHP adına teşekkür ediyorum dedi.
Editör: TE Bilisim