Trabzon’un AK Parti Belediye Başkan adayı Murat  Zorluoğlu ile de ortak dostları çıktı. Zorluoğlu ile Cumartesi sabah namazında Hızırbey camisinde buluştu. Namazın ardından cemaat ile sohbet ettiler. Oradan yürüyerek Pazarkapı’ya geldi ve birlikte çorbalarını içti ve o bölgedeki çalışmaları incelediler. Altunayoğlu Zorluoğlu’na Trabzon ve pazarkapı sunumu yaptı. Zorluoğlu’nun son derece mutlu olduğu gözlenirken, Altunayoğlu gibi değerlerle sürekli istişareler yapacağını söyledi.
 
Gülhan Başkentte
 

Temel Gülhan, İnsanlara hizmet etmekten keyif alan siyasetçi. Yılmıyor yıkılmıyor. MHP’nin sağlıktan sorumlu Trabzon il başkan yardımcısı. Gülhan, yardımcısı Salih Akkoç’la birlikte Ankara’ya gitti. Ankara’da hem MHP Genel merkezinde hem de diğer bürokratları ziyaret ederek sağlıkla ilgili olarak beklentileri ve sorunları aktaracak.
 
Listeler Askıda
 

Fındıkta alan bazlı dönüm başına ödemeler devam edecek. Tarım ilçe müdürlükleri kimlerin fındık parası alacağına dair listeleri köy muhtarlıkları ve camilere astı. Üreticiler bu listeleri kontrol ederek isimleri çıkmamış ise itiraz edebilecekler.
 
 ‘İnsanları Mutlu’ Trabzon
 
İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy dün ziyaretimize geldi. Çok farklı söylemlerde bulundu: ‘Sayın Turgut benim çok güçlü bir hafızam vardır. 20 yıl önce Arsin Işıklı köyüne yaptığım bir ziyarette Sizi fındık toplarken gördüm. Ben o gün bugün sizi unutmadım. Siz halktan birisisiniz, ben de halktan birisiyim. O nedenle unutmam. Hafızam çok canlı. Trabzon’u denizle buluşturmak istiyorum. Bu bir ironi! Trabzon deniz keranında. Ancak denizle buluşamadı. Üreten ve istihdam sağlayan bir belediye istiyorum. Marka şehir lafla olmaz diyorum. Tasarruf diyen anlayışın yansımaları görülmeye başladı. Nedir bu AK Partinin reklam sevdası. Nerede sıfır atık hedefi! Bizim amacımız gerçekçi bir şekilde belediyemizi hızlı bir şekilde zengin belediye haline getirmektir. Bugüne kadar Trabzon basını ile çok farklı bir diyalog kurdum. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Trabzon Büyükşehir belediyesini yönetirken de basına kulağımızı vereceğiz, onların eleştrilerinden yararlanacağız. Medya A.Ş şirketim de basının hizmetinde olacak. Onunla birlikte Spor A.Ş şirketimde sportif gelirleri artıracaktır. Çok çalışmak istiyorum, üretmek istiyorum’ dedi.
 
Halil Kul Sahaya İniyor
 

Çarşıbaşı ilçemizde önemli gelişmeler yaşanıyor.  Çarşıbaşı siyasetinin önemli isimlerinden, il genel meclisi üyeliği ve MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Halil Kul belediye başkanlığı için aday olacak. Çarşıbaşı’nda aday olması yönünde vatandaşların çok yoğun desteğini gören Halil Kul’un tüm siyasi parti seçmenlerinden oy alabilecek bir potansiyelinin olduğu ve adaylığı ile birlikte tüm dengeleri değiştirebileceği ifade ediliyor.

Özellikle ittifak süreçleri ile birlikte ilçe genelinde oluşan yoğun tepkilerin ardından Halil Kul’un adaylığı ilçede heyecanla karşılandı. Çarşıbaşı’nın ileri gelen çok sayıda simasının Halil Kul’a destek vereceği öğrenildi. Halil Kul’un bağımsız mı yoksa bir siyasi parti çatısı altında meclis üyesi listesi yaparak mı seçimlere gireceği birkaç gün içerisinde netleşecek.
 
Demirci’ye Hac Müjdesi
 
Çok yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Harun Demirci’nin en büyük hayallerinden birisi daha gerçek oluyor. Harun Demirci hac vecibesini yerine getirebilmek için eşi ile birlikte Hacca gidecek. Aldığı bu müjdeli haber ile büyük bir moral depolayan Demirci, hac mevsiminde bu önemli görevi yerine getirme imkanı bulacak.
 
MHP’li Başkan Adayı Kalp Krizi Geçirdi
 
MHP’nin Rize Merkez Muradiye Beldesi Belediye Başkan Adayı emekli eğitimci Mehmet Kazdal  kalp krizi geçirdi. Dün akşam saatlerinde seçim çalışmalarının ardından Muradiye’dei evine dönen Kazdal’ın kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine kaldırıldığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk müdahalenin arından anjiyo yapıldı. Kalp damarlarına iki adet  stent takılan Kazdal’ın şu an için sağlık durumunun  iyi olduğu yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim