Burada bir konuşma yapan Örs; "Tutulmayan sözler ile halkımız kandırılıyor. 10 yıl önce verilen sözler, vaatler için en ufak bir adım atılmadığı gibi halen daha aynı vaatlerle Trabzonlu hemşehrilerimiz oyalanıyor. Raylı sistem, Çömlekçi Projesi, teleferik, çevre yolu ve otogar bunlardan sadece bir kaç tanesi. Nerede bu projeler? Bunlar için ne yapıldı? Laf var icraat yok." dedi.
 
Trabzon'un İYİ Parti ile hakettiği yönetime kavuşacağını söyleyen Hüseyin Örs; "Milletimiz herşeyin farkında. Biz Millete gidiyoruz. Milletin elini tutuyor, derdini dinliyoruz. Vatandaş dertli. Sokaklarda mutsuzluk ve umutsuzluk hakim. Halkımızın desteği ile biz bu olumsuz tabloyu değiştireceğiz ve  Trabzon'a hakettiği hizmeti sunacağız. Trabzon "İYİ Belediyecilik" ile tanışacak, yüzü gülecek." dedi.
 
AK Parti'nin yapay gündemlerle durumu idare etmeye çalıştığını dile getiren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs; "Son zamanlarda ayak sesimizden, halkın yüreğinden gelen sesten ürken bazı kesimler yapay gündemler oluşturarak, uydurma anketler düzenleyerek durumu idare etmeye çalışsa da biz dimdik ayaktayız. İlçelerde de büyükşehirde de iddialıyız. Halk gerçeği de, samimiyeti de, özveriyi de görüyor. Her zaman dediğimiz gibi bu işin sonunda biz kazanacağız Trabzon kazanacak." dedi.
 
Editör: TE Bilisim